Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
качени ли са някъде епизодите от снощи, че прпуснах да ги гледам? благодаря

# 451
  • Пловдив
Честит празник на всички именници!   bouquet Да ви е живо и здраво името и с гордост да си го носите!

newsm59 На рожденичката Мери Попинс - много здраве, щастие, късмет и любов. И каквото си пожелае, с лекота да го постига! smile3525

А това е за всички любопитни и нетърпеливи листопадци Mr. Green: Епизод 136 и 137 - очаквайте...  bowuu

# 452
качени ли са някъде епизодите от снощи, че прпуснах да ги гледам? благодаря
Не, няма ги още никъде.

# 453
Не мисля, че Ферхи в така създалата се ситуация е длъжна да даде парите на Шефкет. В края на краищата тя боя си го изяде. Нея я боля, нейното его засегнаха, това си беше голямо унижение, но как да си отмъсти, да търси съответно биячи за Оуз ли? Нали трябва да плати на някого! И с какво?
Според мен, без да я оправдавам за това, което направи досега във сериала, тя си осигурява бъдещето поне малко. Текинови са изгубена кауза. Бити карти. Мисля, че в момента тя точно това осъзнава.

На всички приятен ден!   smile3525 smile3525
Да ви е сладко агнешкото,  Laughing Laughing
Отиваме да поздравим свекърва ми / освен, че е Гинка, но има и рожден ден/ и  слава богу като свекърва е на светлинни години от баба Джавки във всяко едно отношение.
До писане!! Hug Hug

# 454
Къде мога да гледам епизодите от вчера, че ги изпуснах  newsm78. Във vBox7.com няма нищо .. ooooh!

# 455
mery popinsКошничка с рози, целувки от мен. Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов на брега на...
което винаги те чака някой.

Честит имен ден  на всички именници!
diadaНапълно съм съгласна и един въпрос ббКого ще е сцената с злополуката която ще ги сдобри?

# 456
И аз снощи не успях да го гледам, но сега съм го свалила и си го пускам  Laughing

Ето ви линк към епизодите от снощи
http://nanoset.net/torrent/6/8/165703/Listopad%20avi%20%20E135%20avi
http://nanoset.net/torrent/14/14/165702/Listopad%20avi%20%20E134%20avi

Честит рожден ден на mery popins!
Честит имен ден на всички именници!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 457
Поразрових се доста и най-сетне го открих ББПо турските стандарти вчера са давали части от 78 епизод,а сдобряването им е 80 епизодНадявам се да съм ви помогнала   bouquet

# 458
Честит празник на всички.
Да сте весели и засмени   bouquet  bouquet

# 459
Искам да кажа, дори някъде по напред го четох- Айше е най-онеправданото лице в сериала.
Как пък веднъж майка й и баща й не я изведоха навън да й купят я някой сладкиш, я нова дрешка или играчка, все Айше мълчи или иди си в стаята.
Няма ли деца в махалата да си играят, съученици ...
Няма да се изненадам, ако в последствие се окаже че има някакво психично разстройство.
Ако така са отглеждали и останалите си четири деца, нищо чудно че правят грешка след грешка.

# 460
Ivana_My_Life аз напълно споделям това което си написала за Айше  Peace
а в снощните серии  много ми хареса Джаврието как се изтърва за хапчетата  Laughing сама се бута между шамарите  Joy

# 461
Алеле в промото Левент как награби Ферху... ц ц

# 462
  • до една звездичка
Момичета, тази вечер ще има ли филм?

# 463
Да,ще има и ще е готино.

# 464
Момичета, тази вечер ще има ли филм?
Да две серии   Peace

Общи условия

Активация на акаунт