Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 333
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Я познайте този страшник!  Laughing

sinite o4i, работя над подаръка!  Peace

# 61
Я познайте този страшник!  Laughing

sinite o4i, работя над подаръка!  Peace

ееее Соичка има подсказка. Айде редактирах нарочно. Да видим кой ще се сети...
Благодаря, за подаръка!!! И не се притеснявай, когато имаш време тогава.   bouquet Hug

# 62
Хрумна ми една идея тай ката напоследък всички сме ''напрегнати в коментарите си'' ви предлагам след края на фен и анти фен класацията на ''Ферхунде'' да направи нещо подобно:''Най-безконфликтен член на тамата'' мисля, че ще ни подейства добре baby_neutral  bouquet

# 63
Я познайте този страшник!  Laughing

sinite o4i, работя над подаръка!  Peace

ееее Соичка има подсказка. Айде редактирах нарочно. Да видим кой ще се сети...
Благодаря, за подаръка!!! И не се притеснявай, когато имаш време тогава.   bouquet Hug
Тово не е ли Оуз

# 64
Хрумна ми една идея тай ката напоследък всички сме ''напрегнати в коментарите си'' ви предлагам след края на фен и анти фен класацията на ''Ферхунде'' да направи нещо подобно:''Най-безконфликтен член на тамата'' мисля, че ще ни подейства добре baby_neutral  bouquet
Може.  Peace
Само се чудя нещо. Понеже тази седмица са 4 почивни дни с хубаво време и съвсем нормално е повечето от нас да са навън. И се чудя да има ли тази седмица категории за номинации или да ги оставим за следващата седмица, когато ще сме повече хора във форума.  newsm78
Вие какво ще кажете?  Flutter

# 65
Да, Оуз е!  Sunglasses Grinning
А това е кошмарът на Хайрие ханъм!  Laughing Сещате ли се за този момент на прехвърчащи искри?  Laughing

# 66
Оуз е страшен hahaha Heart Eyes Чеб, според мен да си вървят номинациите, все ще намерим време да гласуваме, доста време има Peace

# 67
  • София
аз Оуз въобще не го харесвам...та дори и като визия...

# 68
А това е кошмарът на Хайрие ханъм!  Laughing Сещате ли се за този момент на прехвърчащи искри?  Laughing

Ще ни припомниш ли newsm78

# 69
Оуз е като Сандокан с двата ножа.  hahaha Joy Joy Joy
Аз имах предвид, че събота и неделя когато се предлагат хора за анкетата ще сме по-малко и после може някой да се сърди, че го няма в анкетата. Ама ако кажете ще ги пускам.  Peace
Нека да се включат и други с мнения.  Blush
Това не беше ли момента, когато майка на Ферхи им беше на гости. И Хайрието сънуваше, че танцуват двамата с Али Ръза по сватовски. Mr. Green

# 70
Оуз е като Сандокан с двата ножа.  hahaha Joy Joy Joy
Аз имах предвид, че събота и неделя когато се предлагат хора за анкетата ще сме по-малко и после може някой да се сърди, че го няма в анкетата. Ама ако кажете ще ги пускам.  Peace
Нека да се включат и други с мнения.  Blush
Това не беше ли момента, когато майка на Ферхи им беше на гости. И Хайрието сънуваше, че танцуват двамата с Али Ръза по сватовски. Mr. Green
Нека да изчакаме да видим дали ще одобрят.

# 71
Да, Оуз е!  Sunglasses Grinning

Когато се разкри коя е и каква е майката на Ферхунде, тя дойде на гости у Текинови. Остана да спи у тях и същата нощ Хайрие сънува кошмар, че Али Ръза и майката на Ферхунде танцуват в салона.  Laughing Много красива актриса, но не й знам името да ви потърся снимки. о
Чеб, имаме събота, неделя и понеделник. Тези, които не са пред компа през уикенда, могат да се включат в понеделник. Peace

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 14:39 от soya-fen

# 72

Когато се разкри коя е и каква е майката на Ферхунде, тя дойде на гости у Текинови. Остана да спи у тях и същата нощ Хайрие сънува кошмар, че Али Ръза и майката на Ферхунде танцуват в салона.  Laughing Много красива актриса, но не й знам името да ви потърся снимки.
Аз съм го пропуснала това  smile3515 smile3514

# 73
И аз съм ЗА - да си имаме номинации. И без това дори в петък започваме в повечето случаи. А и все ще се намерят 5 мин. за темата и номинациите.

http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=131325    може ли някой турскоговорящ да каже защо е депресиран Оуз  Praynig Не целия материал, само с 2 изречения за да разберем долу горе.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 14:55 от sinite o4i

# 74
Аз съм го пропуснала това  smile3515 smile3514
Ауу, как си могла, отивай веднага да преговаряш материала!  Laughing Laughing Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт