Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 113
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
ха такаа всички гледат филма и как Левент точи лиги по крачето на Ферхи Simple Smile)
за желаещите от днес, изрових откъса, по оригинални серии е в 78 епизод, сиреч скоро ще е Simple Smile
ББ [urlhttp://www.youtube.com/watch?v=mqKSxhE7KBc][/url]
след 2рата минута...е тя била малко постна сцената, да не очаквате нещо кой знае какво Simple Smile

дай пак линка , нещо не става  smile3508

Пробвай така:  http://www.youtube.com/watch?v=mqKSxhE7KBc

И Левент има косми на гърдите, тия турски мъже за епилация не са ли чували или колкото си по-космат си по-мъжествен  Joy

# 241
Познавате ли мъже като Джем?  newsm78

Не, не познавам, но вярвам, че има такива като Джем и Седеф. Родителите на Джем са прави, защото им е дете и искат най-доброто за него, но на сърцето не се заповядва. Неговата и на Седеф любовта е чиста и истинска.
За Ферхундето ще взема да поздравя Оуз! Той най-правилно я определи - Тази жена и змия да ухапе ще я убие (по памет). Точно! "Горката" колко и е "тежко" в дикотеката, а на Шефкет му е лесно в затвора #2gunfire То бива наглост и безочие, но нейното.... И още нещо прави чест на Оуз, че само хубави думи каза за Шефкет, че е честен и т.н. Много ме е яд само, че пак се хвана с далавери, но....
Добре, че беше Джеврието да ме разсмее - нейната работа гузен негонен бяга. И въпреки, че Фикрет иска да и помогне тя пак се зъби  #Cussing out, що не и дадат направление да си ходи не знам. Сигурно ще им стане скучно и монотонно, но с децата едва ли.

# 242
Исках да попитам нещо, извинете, ако е коментирано.
Някой знае ли кои са на снимките, които дават в края на сериите в момента когато се въртят надписите?
Благодаря предварително!

# 243
Хе-хе-хе! Joy Баба ви Джеврие се изпуска и всички разбраха! Ох, не мога повече ...  Joy

ми то от толкова танци и кълчене.......мускулите й вече не удържат на напъна hahaha
извинявайте, но не чух кого обича Оуз, когато разговаряха с мафиота newsm78

Неджля.

тоя пък наистина срам няма #2gunfire

# 244
Някой знае ли кои са на снимките, които дават в края на сериите в момента когато се въртят надписите?
Благодаря предварително!

Има конкурс, хора изпращат снимки на семействата си и ги слагат.

# 245
Левент още веднъж постави Ферхи на мястото й. Къде го чука къде се пука.  Laughing Тя май опъзна да не се разбере във фирмата,  че мъжът й  е в затвора за злоупотреба. Оле, лъже наляво и надясно, как може да помни на кого какво е казала?  Laughing
Едно време се бях запознала бегло с една млада африканка, която се беше омъжила за европеец доста по-възрастен от нея. Ведра и непресторена  душичка, приказваме си така и ми разправи че когато мъжът й хвърлил топа, толкова й било мъчно, горката, че танцувала цяла нощ в дикотека да се разтуши.  :lol Та и Ферхито и тя - толкова й е тежък животът, че от мъка ходи с приятели по ресторанти и барове. Laughing
Браво на Оуз за честното му отношение към Шефкет.
Ама тия двамата - баща и син - единият лъже, другият маже. Али Ръза го лъже за Ферхундето, Шефкет - за Оуз. Извинил се и му целунал ръка! hahaha Голям цирк. Сепна се, като чу какви ги реди сладки-медени баща му за Ферхи, ама как да каже пред директора, че е говорил с нея по телефона.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 22:55 от soya-fen

# 246
  • Пловдив
Тая вечер всички бяха изкарали тежката артилерия - сиреч торбите с лъжите Outta Joint... След като и Али Ръза вече лъже така професионално, докъде го докараха само - той, принципния и праволинеен (бивш) околийски управител как само спокойно къдреше лъжа след лъжа пред сина си относно Ферхунде ooooh!... Ама де да знае, че синковеца му вече се е чул с жена си и е по-напред с 'материала' от баща си...

Обаче не ви ли дразни тази прекалена загриженост и безпокойство на Али Ръза относно Шевкет  Crossing Arms- мамин лигльо, бърка в кацата с меда, хванаха го и сега трябва да си носи последствията (да си излежи присъдата), а баща му, човек на години, ще го посещава всеки ден зад решетките...Да не вземе случайно да остане гладен или неизпран или пък да не го обиди някое 'другарче' в пандиза Thinking... И Хайрието и тя - "Боже, кажи му да се пази, да не настине, да се храни добре..." бля-бля-бля... Толкова грижи не е положила досега за Айше, която наистина е дете и има нужда от такова внимание, а тръгнала да се лигави с 30 и кусур годишен мъж... Вярно, дете и е, но не е бебе... ама чак пък толкова Crazy

Благодаря предварително!
Снимките са на различни турски семейства, реални... Всеки зрител на Листопад може да изпрати семейна снимка, която в последствие се пуска в края на сериите, докато текат финалните надписи... И досега на официалния сайт на филма приемат снимки  Peace

# 247
Събирайте пари за памперси в помощ на Джаврие. Милата изпуска се и няма кой да пере чаршафите й а нея кръста и краката я болят. Чак жал да ти стане а сина й "магаре такова" се хили на нещастната си майка и подучва децата и те така да правят. Ама тя снахата е виновна и само харчи парите безразборно . Аааа бива ли така?
 Роклята на Ферхи беше страхотна  и прическата  й също на вечерята. А на Левент му капеха лигите докато я гледаше. Странно как влезе в дамската тоалетна да подслушва ... никакъв джентълмен не е и морал няма.

# 248
И мен адски ме дразни тази прекалена загриженост. Е*аси затвора hahaha По 100 пъти на ден можеш да се виждаш с който си поискаш, той Шефкет все едно си е на почивка Laughing Ферхи беше много готина Shocked Левент се прави на недостъпен ама... Laughing Дали не попита Ферхи за проблемите и защото не се притесни за нея Grinning Милата Джаврие hahaha

# 249
  • Пловдив
Събирайте пари за памперси в помощ на Джаврие. Милата изпуска се и няма кой да пере чаршафите й а нея кръста и краката я болят. Чак жал да ти стане а сина й "магаре такова" се хили на нещастната си майка и подучва децата и те така да правят. Ама тя снахата е виновна и само харчи парите безразборно . Аааа бива ли така?
Джаврието се пука от злоба, много проклето бабе... Ама как сама се набута и се издаде кви ги върши по нощите... Чак ми става жал за нея - то бива проклетия, бива злобни коментари и подмятания, ама тя мяра няма... #2gunfire
Роклята на Ферхи беше страхотна  и прическата  й също на вечерята. А на Левент му капеха лигите докато я гледаше. Странно как влезе в дамската тоалетна да подслушва ... никакъв джентълмен не е и морал няма.
Само прическата и беше малко не на място спрямо тоалета, ама айде, ще и пишем 5,50  Party Да не и разваляме оценките в бележника Mr. Green А Левент не е влизал в дамската тоалетна, дочутия разговор стана в нещо като фоайе или коридор... Така че си е джентълмен bowuu... поне засега Sunglasses Laughing

# 250
Хич не се е притеснил за нея Левент. Когато я повика на следващия ден  много ясно и каза да не навреди на фирмата му нещо. Направо ме изкефи как я постави на място - смачка и скапаното самочувствие  Mr. Green И още повече ще се радвам после , когато ще я "прекара" и после ще я разкара то се видя, че с бой не се оправя, поне психически да я мачкат  Mr. Green Леле много злобарко звуча, но много ме дразни.

# 251
PeaceДоколкото можах разгледах има само един пост (посочения) Не трябва да се обръща такова внимание. Ние сме един колектив ''Листопадци'' било то за добро или лошо понякога се спречкваме в желанието си да обеди събеседника в даден въпрос,но въпреки това сме едно семейство .  bouquet

Цитат
Точно така Ивона,едно семейство сме щом по цял ден сме тук заедно!  bouquet
И аз сам имала спречкване с Дега,но това е отдавна забравено,сега мога да кажа,че до като чета нейни мнения откривам голяма прилика с моите.   Peace bouquet
Пък и  като гледам, нашата тема е най-хубава в целия форум,за това не трябва да я "цапаме" с караници! newsm51

Днес ми беше тежък ден, ама като влезнах и прочетох тези две неща във форма и ми стана някак си топло на душата. Благодаря ви много приятели.  Hug   bouquet
За днешните серии на мен ми бяха малко постнички. Ама какво да се прави има и такива момента. Ферхундето изглеждаше зашеметяващо, ама както се казва хвана не когото трябва. Но дори и така накара Левент да я забележи. Нищо че се прави на много строг. Всички знаем колко са им слаби ангелите на мъжете. Според мен скоро крепостта ще бъде превзета.  Mr. Green
При разговора с Шефкет Ферхунде визираше не само Шефкет но и близките му. Той седи там вътре. Не го тормозят тези от килията, само Оуз, ама гледат да ги държат далеч един от друг. А родителите му ипотекираха къщата си заради неговия дълг. Чудят се кой каква работа да хване, за да плащат дълга. Рискуват доста години занапред всеки момент да останат на улицата, ако не могат да плащат кредита. Аз съм съгласна с нея, че на тях също им е много тежко.  Flutter
Пo отношение на това, че Оуз бил разбрал Ферхунде каква била. Е как няма да разбере. В един цирк играят пък да не си знаят номерата. Срамота направо.  hahaha Joy Joy Joy
А за Джем при положение, че обича Неджля е нормално да постъпва така. Лошото е, че тя не го обича. Поне така ми изглежда в момента. Дано си променя мнението занапред, че иначе жалко за момчето, защото е свестен. И ако Неджля не го заобича и занапред дано поне ББ: Али, който се появява след смъртта на Джем да го обича, че ще почна да си мисля, че тази кукла, може да е много красива, ама няма сърце и не може да обича.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 23:22 от Cheburashka

# 252
Чеб, някой беше казал, че ББ: Неджля не заобичва Джем Wink

# 253
Някой знае ли в кой епизод Джем умира ?  Rolling Eyes

# 254
жалко  Sad
ББ: Дано поне Али има повече късмет от Джем.  ooooh!
muneca_brava21 пиши ги бъдещите събития в бяло, защото някои не искат да знаят какво става занапред.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт