Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 63 106
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Всъщност, да- Ivana_My_Life добре го каза за Неджля- ще използва оръжието си срещу Ферхунде, когато й се наложи... Всеки май работи сам за себе си в тоя филм... ooooh! Дано да си изиграе обаче добре картите , че нещо сдаде по едно време и се изтърва... Ферхундето поне  показва коварство от класа, да вземат малко да се поучат от нея, хе- хе! Wink

# 421
  • У ДОМА
И аз приветствам новодошлите!Тук е доста интересно!
sinite o4iнаистина напоследък нямам и минута време! Адски съм ангажиран!
Е ще правя колажи  като намеря малко свободно време!

Отново ще кажа че съм възхитен от актьорската игра!Ей това бабе Джеврие щеше да ме умори от смях! Много ми е забавна за разлика от много съфорумци които не я понасят! Гледайте от към веселата страна ! Не се ядосвайте а се забавлявайте-то затова е направен сериала-хем поучителен хем забавен

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 00:55 от АЛИ РЪЗА

# 422

Е ще правя колажи  като намеря малко свободно време!

Благодаря! Напоследък стават  големи дебати тук. А ти толкова забавни и красиви колажи правиш!!!    newsm74  Много ни радват и разведряват обстановката.

# 423
  • У ДОМА

Е ще правя колажи  като намеря малко свободно време!

Благодаря! Напоследък стават  големи дебати тук. А ти толкова забавни и красиви колажи правиш!!!    newsm74  Много ни радват и разведряват обстановката.

Ами и мене ме е яд че нямам време да участвам в дебатите ама какво да се прави-няма начин
ето две стари колажчета  но пък кадърите са от днешната серия

# 424
хе-хе тази сцена  с целувките си беше забвна. Али Ръза ме подсети за нея  Laughing

# 425
 smile3501 Браво! И много благодаря! Искрено се разсмях като се сетих за Джеврието  newsm62 

И това ми било син.. - големи бисери ръси понякога.

# 426
  • У ДОМА
Наистина забавно! Джеврието какви физиономии правеше -направо се скъсах от смях! Браво на Гюлер Йоктен -думи нямам за актрисата-пефектно изиграна роря

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 01:21 от АЛИ РЪЗА

# 427
Сигурно ако не е Лейля и нейното височайшо внимание сигурно слънцето над Босфора няма да изгрее само защото на нея не и харесва и не и се обръща достатачно внимание от него. То бе капризи, то бе халосия, но това нейното премина всякакви граници. Хайде разбирам, самозащитна реакция да е това да постъпва така със околните и но както се установи вече окончателно тя иска да върти всичките на пръста си. Каквото тя каже това да бъде.
Когато най-в началото се подвря в на сестра си взаиотношенията със Оуз защото колкото и да е студена Неджля към Ойз на този етап, все дълбоко в сърцето и гори огънче за него, тогава всички я разбираха нейно величество Лейля, но когато тръгнаха да и търсят сметка за интригантските и постъпки доближаващи се до на Ферхунде интригите взе да става неразбрана и да си позволява дори и ръка да вдига на собствената си сестра. Честно казано, това е само един филм сега, един сериал когато му свършат сезоните ще дойде друг на негово място, но лично за мен си остава едно претиснение от което ще внимавам в личният си и семеен живот, да не допускам собствените ми деца да се извръщат по примера на Лейля, да са егойсти.
Като има за едното ще има и за другото. Като ще се карам на едното то и другото ще го отнася ако има някаква вина. Не мисля изобщо да допускам на Али Ръза грешките, да вземам страна на едно или друго дете само защото така са ми поднесли субективно и силно пристрастно събитията. Усетя ли че има някакво напрежение между децата ми по подобие на Лейля и Неджля, до като не разбера какъв им е проблема няма да минавам а а а спокойно майко няма проблеми а ще изваждам проблемите на яве, защото се вижда нагледно до какви тежки последици се стига когато човек си премълчава, разделят се семейства и кой най-страда от цялата тази ситуация? най-малките членове на семйствата. Най-потърпевш в цялата тази семейна интрига е малкото Айше. Още от толкова малка копира всичко което види и чуе и като израстне и тя ще последва по стъпките на сестрите си, за това по добре железен ред и дисциплина в къщи от колкото Листопад в полето.

# 428
Здравейте! Аз също мисля, че Лейля иска да бъде център на внимание във вкъщи. StopСпоред мен това е така, защото не е простила на Неджля. Странно, че не вижда, че в момента и тя прави същата грешка като сестра си като има връзка, макар и само платонична с женен мъж.

# 429
Здравейте и от мен. Много харесвам сериала.. заради него вечер не мога да излизам Simple Smile за първи път гледам сериал, в който няма красиви актьори.. Винаги са ми интересни актьорите, но Листопад е уникален.
След появата на Левент обачееееее му ставам върла фенка, страхотен е този мъж.

# 430
Някой може ли с бели букви да напише какво се случва по-нататък между Ферхунде и Левент? Благодаря предварително.  Hug

# 431
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Вчера следобяд докато писах второти си мнение ми заби сървара и не можах да се "изкажа".Затова :
Моята любимка кобра ханъм Джаврие отново се представи подобаващо снощи. Тя изкара виновна Фикрет, че се е опуснала. Страхотна е направо.  ooooh! Whistling Не знам ако има слънчево затъмнение дали пак Фикрет ще е виновна ? newsm78 Има един лаф " Кой ми с.а в гащите?" Та и тя така. Но актрисата която играе Джаврие е по-страхотна дори и от акрисата на Лейля. То тя не си върти очите, тя не се преструва, и като стисне тези устни - няма равна. Страхотна е . А като се изправи да ходи ,като се прегърби, като заситни.... #Crazy
Това е мнението ми за сериите от вторник вечер обаче.
От сряда вечер Лейля много ме издразни - наистина то не бяха претенции, то не бе чудо. Май иска целия свят да се върти около нея, само на нея да обръщат внимание и да се интересуват от чувствата й. Найстина тя е наранена, но продължава да има неадекватни действия спрямо всички. Не мога да я разбера.

# 432
  • София
леле от снощи пак колкото сте изписали....по късно днес ще добавим и 153 епизод Simple Smile)
пп. днес имам рожден ден и ви черпя всички Simple Smile

# 433
  • някъде там и аз незнам
 bdbaloni  Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!
 happy bd

# 434
  • някъде там и аз незнам
Честит имен ден! на всички именници
Много здраве, щастие и късмет на всякъде и във всичко!
Бъдете живи  и здрави , още дълги, дълги години и живейте с името си!
Весел празник! smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт