Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 481
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Джефрието:Какво стана повикахте ли ме?
Таксим:Не говорим си.
Джефрието:Тази пак ли говори срещу мен?
Таксим:Не аз настоявам да има моминско парти а Фикрет не иска.  Mr. Green

# 496

И баба Джеврие .................. мисля, че малко прекаляват сценаристите - никой нормален човек няма да търпи такова чудо - не да ми е свекърва или майка - то бива бива зло и отрова, ама това е просто долно вече. И те седят и се смеят и синчето й не смее да й каже да си затвори устата.
Не знам сигурно ще ме убиете с камъни за мнението, но.... не се сдържах.

Добре дошла Hug

Аз мисля същото за Джаврие - как е възможно да ви е забавна Confused, колкото и да се опитвам да видя нещо мъъъъничко забавно в нея....ами не мога и това е Crossing Arms То бива, бива, но това нейното вече прелива всякакви граници. И оня мухльо синът и - как позволява това да се случва в дома му, така да тъпчат и обиждат жена му, която уж много обичал ooooh! Представям си, моята свекърва така да ми реди на главата, а пък мъжът ми да стои и да се смее като зелка Sick Нищо забавно не виждам в това Naughty

А Ферхунде си играе здраво с огъня, дано поне Левент да я постави на мястото.

# 497

А Ферхунде си играе здраво с огъня, дано поне Левент да я постави на мястото.

[/quote]

ооо Левент - наистина се надявам още доста серии да радва очите ни - май стана ясно, че съм му фен  Blush

# 498
Виж те на какво попаднах мисля,че е творба на Али Ръза

# 499
Искам да се обоснова, не че някой ме кара  Thinking
Шефкет бе готов да избяга с кораб в чужбина, кри се като някой престъпник, не се обади, а сега , като Седеф, не друг, го убеди да се предаде, Текинови много бързо забравиха, и се помъкнаха с храна и чисти дрешки, сакън - горкото момче, на заточение било, да го съжалим. За мен трябва по твърд подход, по зряло държание, да се усети Шефкет, че е сгрешил и да си вземе поука. А те, едва ли не изкарват виновна Ферхунде, защо не иска да отиде да си види мъжа. Или техните пак са добри, чуждото - пак лошо. А и Седеф - като надничаше там, сега не се учудвам, че в Турция са намразили героинята й, ако съм на мястото на съпругата на Шефкет, не бих се чувствала конфортно, ако се мота около мъжа ми.  Naughty

# 500
http://www.youtube.com/watch?v=ZE4DNTlzptY&feature=related След 04:30 мин. Фикрет,като булка

# 501
Днес като гледах как Таксим и Фикрет обсъждаха сватбата си, бб не можех да повярвам, че Таксим ще изневери по- напред в сериите... Cry Или поне така прочетох случайно в един пост, който не беше отбелязан в бяло... Истина ли е?!

# 502
Lazureni kosi истина е Confused

# 503
Искам да се обоснова, не че някой ме кара  Thinking
Шефкет бе готов да избяга с кораб в чужбина, кри се като някой престъпник, не се обади, а сега , като Седеф, не друг, го убеди да се предаде, Текинови много бързо забравиха, и се помъкнаха с храна и чисти дрешки, сакън - горкото момче, на заточение било, да го съжалим. За мен трябва по твърд подход, по зряло държание, да се усети Шефкет, че е сгрешил и да си вземе поука. А те, едва ли не изкарват виновна Ферхунде, защо не иска да отиде да си види мъжа. Или техните пак са добри, чуждото - пак лошо. А и Седеф - като надничаше там, сега не се учудвам, че в Турция са намразили героинята й, ако съм на мястото на съпругата на Шефкет, не бих се чувствала конфортно, ако се мота около мъжа ми.  Naughty

абсолютно съгласна - почти същото казах по-горе. Пък и Ферхунде направи жест тази вечер - може да е една паричка, но никоя от двете сестри не се сети да даде някои от техните накити (предполагам, че и те имат). И Али Ръза - все я гледа лошо дори едно мерси не може да каже човешки.

# 504
  • София
Хайрието е като сутиенбанк. newsm62 bombs bombs.Всичко там се прибира парички злата.
Joy

# 505
Джефрието:Какво стана повикахте ли ме?
Таксим:Не говорим си.
Джефрието:Тази пак ли говори срещу мен?
Таксим:Не аз настоявам да има моминско парти а Фикрет не иска.  Mr. Green

Тъкмо мислех това да напиша  Joy 

Днес като гледах как Таксим и Фикрет обсъждаха сватбата си, бб не можех да повярвам, че Таксим ще изневери по- напред в сериите... Cry Или поне така прочетох случайно в един пост, който не беше отбелязан в бяло... Истина ли е?!

Вярно е, ама става доста напред - няма да го видим скоро

И аз в началото много се дразнех на Джевро, изключително много, ама напоследък лафовете и се увеличават и виждам, че и Тахсин не й остава длъжен... Вече я  гледам изцяло от позитивната- забавната гледна точка  Peace

Роклята й стои много  хубаво, красива е

# 506

Sad...  А всъщност още колко епизода ни чакат до финала на филма?

# 507

Sad...  А всъщност още колко епизода ни чакат до финала на филма?
Ние сме по турската броиност на 78 епизод има излъчени 153 епизода и се снимат още.Надявам се да бях изчерпателна.

# 508
Добре дошла, скъпа sirena24!!! Как може дапиташ естествено, че приемаме. Надяваме се компанията ни да Ти е приятна  Hug  newsm51  Hug

# 509
sirena24И от мен добре дошла надявам се да си редовна за да се радваме на коментарите тилСемейство Листопад се увеличава всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт