Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 26

• 62 405
  • 745
  •   1
Отговори
# 705

Не неможах да и намеря името на жената,но не е тя.
Много ми се струва, че това е Гюлшен (Ерен Болкан).
На мен също ми се струва, че е тя  Peace
[/quote]
Може аз да имам грешка  Peace

# 706
  • Велико Търново
ДамаПика, взимам последно на Джеврие, като се затърчава навътре много ме радва  hahaha
Няма проблем, щом ти харесва - вземай Wink

А иначе... това: сякаш идва като да илюстрира репликата й към Тахсин,

която беше влязла в класацията ни - "Ами сложи ми цип на устата и я затваряй, когато си поискаш...",
но в случая тя май сама си я "затваря"

# 707
Аз мисля, че този гиф с Джеврие е от по късен етап, не когато каза сложи ми цип на устата, от таз седмичните серии е, когато Таксин ще ходи да избира роклята с онази, каква беше - внуката на Нуниш

# 708
Аз мисля, че този джиф с Джеврие е от по късен етап, не когато каза сложи ми цип на устата, от таз седмичните серии е, когато Таксин ще ходи да избира роклята с онази, как беше

да и азз съм с такава памет

# 709
Фикрет не ви ли дразни с това нейно робско поведение и с постоянното си желание да угажда на Джаврие, за да не се кара с нея?

# 710
Мен ме дразни и то много.Вобще поведението й 99% ме дразни.
Също и поведението на двете сестри към Фикрет - како това, како онова сякаш се борят за първото място пред нея, както за пред бащата.А в първите епизоди само вървяха и говореха зад гърба й и правеха физиономии.

# 711
  • Велико Търново
Аз мисля, че този джиф с Джеврие е от по късен етап, не когато каза сложи ми цип на устата, от таз седмичните серии е, когато Таксин ще ходи да избира роклята с онази, как беше
да и азз съм с такава памет
А аз мисля, че за да направя gif-а, няма как да не съм видяла (съответно - чула) точно от кой епизод на филма е. Wink
И, разбира се - няма как да твърдя, че репликата и жестът са от един и същ момент.
Просто написах, че това сякаш идва като една илюстрация (на вече казани думи) Simple Smile

# 712
За анкетата исках да гласувам за връзката Ферхунде -Левент , ако беше дадена в опциите. Не разбрах той защо точно  я отхвърли накрая , смятам , че  беше много подходящ мъж за нея , мъжкар , красив и богат .
Радвам се, че в живота са имали две годишна връзка , но четох, че скоро са я прекратили , което е жалко, защото си подхождат като двойка.

# 713
  • У ДОМА
Да наистина това е Гюлшен ! Актрисата се казва  Ерен Балкан - 24.12.1980г.

# 714
Соя-фен готова ли е с новата тема  Whistling

# 715
Да наистина това е Гюлшен ! Актрисата се казва  Ерен Балкан - 24.12.1980г.

# 716
Man_In_BlackВиждам,че си тук ама видя ли,че женати не си мяза толкова много с Ферхи.Ако беше чакай да не объркамМаргото newsm78 досега Седеф да я нямаше на тази планета, Closeа ти ти щеше да си стоиш дълго време в затвора. Mr. Green

Да,бях се заблял тука по едни филмчета(не "медицински" де,както им вика моята),и забравих къде съм влизал.В днешната серия Ферхито наистина ме учуди,че не вдигна патакламата,като видях как се набираше по пътя като римски пехотинец викам край,сега Седеф не могат да я отърват нито надзиратели,нито ако ще командоси,нито самия бат Бойко.Ако беше Маргото на нейно място Седеф ставаше моментално Шиниъд ОКонър в главата,а Шефкет отпрашваше към лазарета.Не разбрах защо се сдържа,може би й дойде много,и не моja да се овладее и да обърне наранените си чувства в агресия.Шефкет също мисля,че очакваше нея,и се разочарова,когато видя Седеф,пролича си.Тая малката и аз не я харча изобщо,противна ми е,изобщо не е платоническа любов нейното,ако беше такава щеше да си рисува там и да не се навира при никoй,не да дебне като хищна хиена по прозорците и нарочно да пресреща човека,да му признава че е влюбена и да го гледа мокро!Да не говорим за хващане на ръце и подобни лиготии.Гнусна ми е и толкова!Ферхи отново покаzа,че има скрупули и ако не беше видяла тая овца при Шефкет,сигурен съм че нямаше да преспи със шефа си,щяха да говорят и може би когато излезеше от затвора щяха да се преместят в новия апартамент,така мисля аз,защото тя се почувства омърсена в банята,когато плачеше там,и легна с Левент за отмъщение един вид.И беше права!Тя е сама,никoй не я подкрепя,никoй не се интересува от чувствата й,така че си е свободна жена и никoй не може да й държи сметка!Защо никoй от "моралното"семейство няма нищо против Седеф да се мъкне при Шефкет,като живеят със снаха си на всичкото отгоре!Тя ако е толкова невинна защо се крие?Ферхунде отново направи реверанс,подари на Фикрет каквото моja,при положение,че и тя беше винаги срещу нея!Не се учудвам,че Ферхи е най-обсъжданата личност във филма,защото е с най-сложен характер,гледам го единствено заради нея,другите са ми ясни.За парите също никoй няма право да и иска отчети,ако е така,трябва да й върнат и тези,които и отмъкна Шефкет.Тези,с които си купи апартамента дори я изнудваха и заплашваха да ги вземе!Така,че за мен лично отрицателен герой може да бъде всеки,но не и Ферхунде!Впрочем като влезе на свиждането бас държа,че всички пандизчии са опънали палатките) Mr. Green

# 717
Не съм съгласна, че си е свободна жена - първо не е разведена и второ живее при семейството на мъжа си, как така ще  прави каквото си иска?! Когато се премести в апартамента си да си прави каквото си иска (не, че сега не прави).
За парите, които взе от Оуз - заплашваха я да си оттегли обвинението и понеже тя нямаше да го направи, а Оуз много добре знае как може да склони и и предложиха парите, но не са  и ги набутали зорлем!!!
И последно - това да не е твоята жена, че си толкова сигурен, че ще отидат да живеят в апартамента и, май не говорим за един и същ човек.
Нищо лично  Peace просто с тези неща не съм съгласна.

# 718
Морала в семейството не е един явно за всички.На Седеф й се позволи доста, на двете сестри повече от допустимото....но татко прощава на всички.На Ферхунде обаче постъпките са непростими.За нея прошка няма.
Преди време Али Рза беше много спокоен за дъщерите си, и се правеше на велик при поредния скандал със снахата.Цитирам по памет - аз съм спокоен за дъщерите си, Госпожо.

# 719
Благодаря на Тайна, Сините очи и другите момичета,относно пояснението за ролята на Левент в Мелодията на сърцето.
Подкрепям Men in black за Ферхунде-оправдавам я за всичко. Аз също гледам филма най- вече заради нея-упорита, намахана, амбициозна и  сама. Най ми е гадно когато Али Ръза я нарича "госпожо Ферхунде", а специално към него тя винаги се отнася с уважение.

Общи условия

Активация на акаунт