Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 211
  • 717
  •   1
Отговори
# 525
  • Сф
привет житенки!
аз съм на дини и пъпеши и се подготвям за следващия житен режим в края на месеца.
не съм от стриктно спазващите захранването. но пък  10 дни ще изкарам на жито,мед, орехи и ябълки !
хубав ден на всички !

# 526
violetkatana Hug мисля подготовката да ми бъде почти изцяло на плодове и зеленчуци. Взела съм си елда и овесени ядки  с които да закусвам сутрин. Обяд ще си хапвам плодове, а за вечеря салатки с кълнове. Определила съм си и един ден  в седмицата само на вода и чай.

# 527
  • Сф
anastasia_vv, страхотен режим имаш!

# 528
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Аз наистина малко се поотдалечих последните дни, но това не значи, че съм ви напуснала. Напротив, днес погледнах датата - на 28 юли съм с вас! Sunglasses
Много се радвам на хубавите ви резултати!  bouquet
Пожелавам ви хубав петък и уикенд!  Hug

# 529
  • София
anastasia_vv , харесва ми режима ти, но дали няма да се чувстваш гладна само с плодове и зеленчуци на обяд и вечеря без нищо друго Thinking

# 530
  • Сф
посъветвайте ме от къде да си купя жито! последния път режима го правих с грухана пшеница! или пак с нея  да продължа...

# 531
violetkatana надявам се да не чувствам глад. Запасила съм се с извара и ако огладнея ще си я хапвам със салатата. Надявам се да се справя. Аз ще започна подготовката за режима от понеделник, че съм запланувала рибна събота и неделя.

danska1977 аз ползвам ето тази - http://www.titbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=190 , взимам я от магазини "Европа". Във всеки диетичен магазин можеш да намериш жито за покълване. В новият МОЛ на Цариградско, точно срещу касите на Карфур има диетичен- био магазин.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 11:50 от anastasia_vv

# 532
Ха! Какво съвпадение. И аз в края на седмицата съм на рибен режим, така да се каже. Ще гостуваме на едни приятели, които имат рибарник, та така...  chef
Иначе се подготвям лека-полека. Набавих си орехите и житото. Житото не съм сигурна какво е, затова в момента правя експеримент дали ще покълне.  LaughingАко не, ще търся пак - този път по-внимателно.
В понеделник се включвам и аз с подготвителна фаза!

Simple Smile

# 533
Добро утро!!!!  bouquet
От днес започвам подготовка за режима. Тези два дена си хапнах много добре и резултата е налице +0.500 кг. Sad Затова подготовката ми започва с 1 ден само на чай и още два дена само на чай и малко плодове. След това ще включа и салатки. Така като гледам този път групичката ще е голяма. Hug
Успешен ден.

# 534
  • София
anastasia_vv , не знам дали този почти пълен глад няма да забави метаболизма ти, може би трябва да се посъветваш с диетолог.

# 535
  • София
Аз вчера бях на плаж и въпреки, че се храних нормално и пих достатъчно вода, съм -300 гр. На 28 юли мисля да започна житния режим, но само за няколко дни, все ще е нещо.

# 536
violetkatana ходих на диетолог преди време. Направи ми диета с 5 дневно хранене и почти изцяло на месо. Аз не обичам много месо, а и не ми понася в големи количества. Правих я известно време, но резултат никакъв. Ще се постарая да не гладувам много. violetkatana  Hug благодаря ти за съвета. Ще следя да не стресирам много организма си и да не си навлека някоя неприятна болест. Naughty

# 537
Привет, момичета! Hug
Аз имам да свалям 10 кг, като около 2 да са през подготвителната фаза, 5-6 по време на житния режим, а останалите - по-нататък. Това постижимо ли е според вас?
Четох по-старите теми. Там бяха писали жени, свалили 8-9 кг само по време на житния режим, което много ме очуди, но явно е до организъм...
Днешният ми ден започна неприятно, т.е. с контрол на теглото.  Joy Реших да се тегля на десет дни, така че ще има отчет в началото на житния режим.

violetkatana, доколкото виждам, ти си достигнала желаното тегло. Какъв режим смяташ да прилагаш оттук нататък? Аз още не съм почнала, както се казва, а вече мисля за нататък... Просто през годините при мен е така - пазя, пазя диета, после си напълнявам бааавно, докато дойде време да не се харесвам... и наново. Затова сега съм се замислила. Препоръчаха ми разделно хранене.

anastasia_vv, от три дена чай и плодове нищо няма да ти стане, но нали имаш предвид, че режимът тепърва предстои? И аз мисля, че не е нужно да се засилваш толкова. Аз засега отказах (силна дума, след като не е минал и един ден) месото, сладкото, т.нар. junk food, алокохола и цигарите (не пия и не пуша, но да си кажа... Mr. Green), кафето и газираните напитки.

Хляб и млечни ще ги махам постепенно по-нататък. Не съм измислила схема още... Та се чудя, някой може ли да даде примерна подготовка по дни, поне да се ориентирам какво правя?
 Sunglasses

# 538
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Kuki Buki  Hug аз си мисля, че тези няколко дни, ако преминеш главно на плодове и зеленчуци, ще е добра подготовка за другата сряда.
Аз напоследък все така си карам, само че и с млечни. Иначе месото май съм го отсвирила без дори да искам.
anastasia_vv  Hug и аз си мисля същото за гладуването и за прескачането на хранения. Напоследък не ми се яде сутрин и освен кафето, прибавям по чаша кефир сутрин.
violetkatana  Hug браво, че продължаваш да сваляш! Супер е това!
Аз от другата сряда съм отново на линия.
За довечера имам нужда от много магданоз и ще си направя табуле с булгур. Каня се от няколко дни, но довечера със сигурност и това ще ми е вечерята!
Пожелавам на всички хубав и успешен ден!  Hug

# 539
Snow4eva, така е.  Hug Забравих да пиша, че аз по принцип си ям плодове и зеленчуци всеки ден. Сега, като махнах другото, те са ми като процент повече. Иначе цялото количество храна ще се старая да е по-малко, за да почна да отслабвам.
И на мен не ми се яде сутрин. Кафе вече втори ден не пия и нямам проблеми. Обаче се оказа, че с газираната вода ще се наложи сериозна борба. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт