Автоимунен тиреоидит на Хашимото (13)

• 96 684
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Слънчева честито ти щастие в къщи да ти е живо и здраве момчето и много да се слушкате
Птица, Прасунчо много благодаря за статиите на мен ми бяха изключително полезни тъй като Хашимотото ми е доста ново нещо с което се сблъсквам.
  Щастие и усмивки на всички !!!  Hug

# 91
Слънчева, честито момченце Росенчо!!! Да ти е жив и здрав, да ти носи много щастие и поводи за гордост! Да ти е умен, красив и с късмет!

# 92
Слънчева,честито бебе!
Да е жив и здрав Росен,да има много късмет в живота и много да ви радва   bouquet

# 93
  • София
Слънчева,

# 94
ехооо

записче и от мен в новата тема....

Слънчева ЧЕСТИТО БЕБЕ, да е жив и здрав малкия Росен и само радости да ви носи.

от време на време, /когато малката спи/ влизам и ви чета.....иначе при нас е едно и също- бебешки работи общо взето  Mr. Green
Аз не отидох при Тодорова с изследванията, нещо ми писна вече, просто знам какво щеше да ми каже. Дай Боже да нямам сериозни проблеми занапред, иначе жлезата си ме наболява, особено когато мъжът ми ме ядоса  Twisted Evil което значи, че антителата си вършат работата много успешно  Mr. Green
В момента се боря с килограмите, които качих през бременността, остават ми 10кг за сваляне, но май по-бавничко ще стане, 9 месеца много папках сладичко  Mr. Green

целувки!!!!!!

# 95
Честито бебенце на Слънчева:))
Бъдете здрави:)
  bouquet

# 96
  • София
Честита рожба, Слънчева!   bouquet Да е жив и здрав малкия юнак и да има много късмет в живота, а на теб бързо възстановяване!  Simple Smile

magnet_for_happiness, отново благодаря за отговора.

# 97
Честито Слънчева!    bouquet
Да ти е жив и здрав юнака и само да те радва!

Hug

# 98
  • ВАРНА
Диди6 , и аз съм с едни 10кг за сваляне. Да бях слушала ЖК си консултация и да си качя само 10кг, но аз дебела глава - ядох малко като разпрана и сега си патя. От другата седмица съм на фитнес. Таткото след работа ще се позанимава с щерката си докато мама се поти на пътечката  Simple Smile
хайде ние след малко се мятаме на разходка!

# 99
Слънчева, честито синче  bouquet
Да ви е живо и здраво и само да ви радва Hug

Росен, пролетно име!
Как се радвам на имената, които избирате Peace Хаши може и да сме, ама Смотки - не Joy

ПП. Ако беше почакал още малко Росенчо, щеше ли да е Георги? Или пак Росен щеше да си е Grinning

# 100
  • София
 Уф, въпреки че не съм майка, килограмите са ми голям проблем- от 6 месеца. Винаги съм била слабичка и съм свикнала да хапвам доста и да нося най-малкия размер дрехи, а съм сега съм толкова пораснала, че ми се налага да сменям гардероба- панталоните и бельото не ми стават. Имам си коремче, дупе и ми е много тегаво, не мога да свикна с тези кг!Този месец няма да купувам карта за градски, ще видим ако ходя пеш до работа дали ще има резултат..колкото е и време да ми отнема, поне вече е светло.

# 101
Слънчева, да ви е жив и здрав юнака и много много да ви радва!!!

# 102
  • София
Слънчева, честита радост!   bouquet

Пак да попитам има ли сред вас пациенти на доц. Здравко Каменов?

# 103
Честито бебче Слънчева, бъдете живи, здрави и щастливи цялото семейство   smile3525

# 104
  • Пловдив
Честито бебе, Слънчева! Да е весел и много послушен.

Общи условия

Активация на акаунт