Самуил, Иван, Андрей и Адриян, от Майската дружина,днес стават на годинка!

• 28 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Нем,много се радвам,че се разписа! Hug

Hug

Всичко чета, от поглед не ви изпускам......но за писане няма кой знае какво!

# 706
  • София
Вайза....същото е и моето мнение за плодовете. Давам ги 2-3 часа след хранене.
Нем, поздравления, и аз не искам Божко да има спомени за БГ...но ....

# 707
Честит празник на вчерашните и днешните рожденици. Вече големите деца ма мама и тати. Да растете здрави, щастливи и винаги с усмивки на лица Hug

Танче, моите съболезнования. Ужасна трагедия. Нямат край тези катастрофи и жертви Cry Дано брат ти се съвземе по-скоро. Praynig
Зайче, честито ви проходила мома  Grinning
Иве, аз давам десерт след обедното хранене, но само защото него го предпочита. И по-добре да хапне нещо вместо да е гладна.
Кверти, ужас.  #Cussing out Ама тези деца от ден на ден стават все по зле. По повода - вчера получавам покана за приятелство във фейса от дъщерята на наша приятелка(15г.) и какво да видя. Само снимки на бюстове, дупета, езици и да не продължавам, че ми е кофти. А още са в 8 ми клас ooooh!
Нем, извини ме за разсеяността, ама къде отивате? Писала си сигурно, но съм забравила Blush

# 708
  • София
Момичета, извън темата е, но ако случайно някоя от вас има някакво понятие от тия работи..  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499401.new#new

А, за обличането аз все гледам. 'Щот съм зиморничава. Ама излизаме ние по тениска и къси гащи и гледам първото детенце малко по-голямо от моето -  с пуловер. Викам си "Хуу, болно е детето, дай нататък". Второто с яке и очевидно дебела блуза отдолу. Нещо почва да ме свива стомаха. Третото със зимна шапка. А на мен ми е горещо по едно летно рокле, малкият се поти (с ударение на О) в късите си гащи и ги гледам тия деца и ме е срам да погледна майките им в очите (и те потни в техните роклета), че те ме гледат сякаш си разболявам детето нарочно Rolling Eyes

# 709
Както веднъж се оплаках-голям злоядко си отглеждам.  И с право съм се оплакала, като слушам какви количества си хапват наборчетата.  Hug
Ето какво е изял днес синковеца:
7:30 ч-50-60 мл  АМ. Винаги правя 90 мл с надеждата, че ще си ги цокне, но уви-винаги изхвърлям почти половината.
10:00 ч - попара със сирене-доволно количество-около 250 гр.
14:00-картофена яхния с пилешко, приготвена по бебешки-без запръжки и безсолна. Изяде 2(!!!) лъжици Shocked, а му е от  любимите манджи.
17:00-почти цял банан ooooh!
21:00-2 бисквити с 3 лъжици кисело мляко /обаче му остана/ и му боднах няколко пъти с вилицата от ориза на пълнените чушки, които останалите ядохме.
Това дете е чуло за финансовата криза и ми прави икономии ли, що ли?
Иначе е като финикиец-сякаш има перка на гърба. Обикаля непрекъснато подпирайки се по мебелите и стените. Окъде черпи толкова енергия -представа нямам newsm78

# 710
  • София/Варна
Като стана дума за абитуриенти - за първи път се отвратих от тях, когато се преместихме в София преди 6 години. Толкова време съм живяла във Варна и такова чудо не съм виждала. Варненските са малко шумни и превъзбудени, но не съм видяла в нечий училищен двор да е докаран цигански оркестър, както беше миналата година във 2-ро СОУ. За голите момичета пред Парламента преди 2 години не ми се и говори ...
И за да не звуча много шовинистично нека девойките от другите градове се включат - как е положението с абитуриентите в Пловдив, Стара Загора, Търново, Плевен?

# 711
А днес гладни има ли, или само бабета, плюещи младежта и баловете й? Хихихихихи!

Ето ви да подкрепите сили, мои мили, мили майски мами, и да си знаете, че випуск 2027 няма да е по-благоприличен в изявите си. Stuck Out Tongue

# 712
Здравейте и то нас:)
Честит Рожден Ден на малката Иваяна newsm51
miika, какви са тия изкушения рано сутрин Crazy
Това за набор 2027..за наще Убавци ли го имаш предвид? Joy Тогава как ще се провежда балът..фантазията ми е бедна..дано имам сили и чувство за хумор в изобилие,  да гледам наследникът как се прави на маймуна, а аз съм безсилна да го възпра Mr. Green
Аз имах чудесен бал,  след изпращането в училището, от Добрич директно опрашихме за Албена и там бяхме два дни...който после прераснаха в цяла седмица ,за ужас на родителите ми, които ме чакаха да се върна и да уча за изпитите Joy Но такива пиянски изцепки, бясно шофиране и т.н ..нямаше.. какви абитуриенти сме били newsm78
Приятен ден ви желая, аз стягам чавето и поемаме по улиците,че днес го дават горещ ден и ще е хубаво да се разхождаме по по-хладното..докато можем:)

# 713
Мийка веднага да я махнеш тази пица - има хора на диета все пак  Mr. Green и без туй от вчера приритвам за пица  Joy

Честит рожден ден на Иваяна! Да е здрава и засмяна!

# 714
bobito, права си, веднага отсервирам и замествам с парче сочна лазаня само за послушните:

И да, нашите убавци визирах Simple Smile)))

# 715
Ауу че си лоша днес, ама аз лазаня не обичам  smile3534

# 716
Честит рожден ден на Иваяна! Да си едно сладко, красиво, здраво и добро дете!  nbirthday

Мийка, просълзих се като си представих нашите сладурчета абитуриенти през 2027г.  baby_neutral

Нашата сладурка вчера я ваксинирахме и сега добре понася ваксината. Стоим си по сенките и в къщи вчера и днес. То пък точно сега като заприличало времето на лятно...

Вчера пък големия имаше бал от детската градина. Нали завършват и ще стават ученици. Голям купон си спретнаха + тържество + големи игри. Много се кефеше, че вече ще е ученик. Раздадоха им свидетелства и по книжка за оцветяване. Ние пък пак подобаващо сгафихме с фотото. Така си му върви на човека от новороден.  Sick

# 717
  • вече Пловдив
Честит рожден ден на вчерашните рожденици и на днешната Иваяна (какво интересно име!) Да растат здрави, щастливи и стойностни хора!   bouquet
Бела от вчера на обяд е болна. Прибрахме се от разходка и от ДК и вкъщи тя започна да повръща... и така до вечерта.  Sick Накрая само водичка връщаше. Сложих й за 2 часа 2 свещички вомитусхил по препоръка на педиатърката, но от снощи вече е и с разстройство. Засега Т няма, но е много изнемощяла. Рано-рано цъфнахме в кабинета на педи и тя изписа хидрасек, ентерол, гастрокинд и за Т суметролим, който да давам при нужда. Ще яде само лечебна Хумана. Да, ама бебка почти не ще нищо друго освен чиста водичка, едвам я излъгах да пийна водичката с хидрасека.  ooooh! И в това прекрасно време ще си седим вкъщи и ще се лекуваме...  #2gunfire

П.П. Извинете, че не се включвам по актуалните теми, но малката непрекъснато хленчи и иска да я гушкам. Crazy
П.П.2 Поне току-що изпи 120 мл хумана.

# 718
  • София/Варна
Ваня, представям си какво ти е. Още повече, че дечицата ни са малки и много трудно можеш да ги накараш да приемат дори лекарствата. При нас ефект има с лъжица - малко бавничко става, но поне успявам да дам разтвореното прахче. А глюкоза не ви ли изписа лекарката?

# 719
  • София
Ванче, дано се оправи бързо малката! Ако те успокоява - времето е далеч от хубаво, направо е мор.
Ние прекарахме сутринта на балкона, заболя ме устата от духане, ама надух първия пръстен на басейна и се плацикаше малкия почти половин час, дори успях да отида до тоалетната без да ревне bowuu

Общи условия

Активация на акаунт