впечатление.Аз раждах във Втора градска и там ,до като облякоха Ицко,и аз се напудрих
,всичкидокументи бяха оформени,болничния също беше и подпечатан и подписан.Връчиха ми ги на изпроводяк.
И като казаха в 11ч.,в 11 си ме изписаха.

,всички

Ние така се оправихме. 

) и се чудех къде са му посяли бибата. Подписвах се май някъде, ама за какво, не помня. 
, а Ваньо реве за щяло и нещяло.
)
Успех в Германия - всичко да мине повече от добре! 

, а сега да давам Панадол 2пъти (веднъж вечерта и утре сутринта) ама аз ще си направя пас- само защото се очаква да вдигне температура не съм склонна да го тъпча с лекарства
, ако вдигне такава тогава ще си му дам. Иначе много нервен от ваксината насам- направо луда ме направи следобеда, добре че преди малко заспа, че да посвърша нещо. Все така ядем трудно и по малко, ама поне с количеството за сега имаме лек напредък, особено ако му давам от нашата храна - тогава е склонен да хапне повече, явно му е интересно като нещо ново и различно от пюретата. Чудех се дали е удачно за дете на 1г да се оставя да влиза в басейн почистван химически - мислехме да го водим в един хотел в планината вместо на море и там има такъв, ама ако не мога да го пускам вътре ще си изкараме само в разправии с него искам-не може цялата ваканция ...
някой има ли инфо по въпроса, моля споделете