Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Книжарница "Хеликон" в Пловдив е срещу хотел България. Има един много голям магазин, на втория етаж е. Долу е магазин за дрехи. Наистина е много хубава и просторна. Като в царството на книгите си.
Не ми остана време да кажа, че имахме за пет дни "Пловдив чете". Имаше изкарани сергии на повечето издатели.

# 166
gergan75, мисля, че се бъркаш, в Пловдив срещу хотел "България" се намира новата книжарница "Хермес", а новата книжарница "Хеликон" е бившето кино "Република"

# 167
Правилно ме поправи "Пеперуда 333". Омотах се.

# 168
здравейте,момичета и момчета!

Имам една молба към вас.Майка ми има скоро рожден ден и искам да й купя поредица от книги.Нещо подобно като книгите на Джейн Остин.Да е подобна тематика може и нещо по-различно но да са поредица от няколко книги.Срам ме е да си призная но не ми остава време да чета и нямам представа какво има на пазара.Тя по принцип харесва всичко но е очарована от Джейн Остин.Тъй като има и деветте й книги незнам какво друго.Надявам се да ми помогнете.Предварително благодаря

Сещам се за една ирландска писателка-сьвременна, но не зная дали е преведена на бьлгарски
Maeve Binchy Моля ако някой се сеща за това име да се включи. Иначе това са и книгите в Амазон http://www.amazon.com/s/ref=ntt_athr_dp_sr_1?_encoding=UTF8& … or=Maeve%20Binchy
Тя има поредица от книги, повечето истории се развиват в Ирландия и много често едни и сьщи герои се срещат в различни книги. Стильт и е много приятен и се чете лесно, в книгите и има от всичко по малко-драма, любов, приятелство...
Иначе от класиците се сещам за Дафни Мюрие, сьщо много ми харесва.

Мейв Бинчи е преведена на български и е добра идея за подарък . Книгите й не съм виждала скоро в продажба, но в интернет книжарниците може и да ги има - напр. в Българска книга са ми намирали почти всичко.

# 169

И три чилкита (в темата за Чиклит Mr. Green)

# 170
Малко извън книжната тема, но все пак да си кажа: останала съм с впечатлението, че всички /или почти всички/ пишещи тук са/сме впечатлени от "Ловецът на хвърчила", та да ви кажа /ако сами не сте видяли вече/, че по Диема 2 ще дават филм със същото заглавие в неделя от 21ч. Предполагам, че ще е по книгата, но се съмнявам да достигне художествените й стойности! Все пак е алтернатива на мачовете! Wink

# 171
А-а-а, мачовете са си мачове. Много ги следя. За месец книгите ще вървят по-бавно.
Аз ще си запазя правото първо да прочета книгата "Ловецът на хвърчила" и тогава ще търся филма.

# 172
Благодаря на всички,които се включиха.Поръчах три книги на Мейв Бинчи и три на Джефри Арчър

# 173
"Един друг живот" - Вероника Денева

http://www.helikon.bg/books/42/151725_edin-drug-zhivot.html

Отдавна не бях чела толкова психологически роман Simple Smile

# 174
  • Някъде по Дунава
Ох,новата ми книга срам несрам я купих преди цяла година -Тери Пратчет "Последният континент".За съжаления не остават средства да се глезим в тази насока,а преди редовно си купувах.Сега се снабдявам с нови книги от библиотеката и с мъжа ми сме на вълна Джеймс Ролинс.

# 175
  • София
Момичета, а аз да се похваля с книгата на 12-годишната ми дъщеря.
На 1 юни излезе от печатница и засега се търкаля под леглото ми...

# 176
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
супер   bouquet

# 177
  • Belgium
luss честито  Laughing

Моята последна кинга:

# 178
  • Sofia
Браво на малката писателка smile3501
Водопадът е единствената книга която съм чела от  Иън Ранкин  thumbsup

# 179
luss, браво на момичето ти. Hug
 Книжката изглежда хубава, с чувство за хумор. Продава ли се вече или я има само под леглото ти? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт