Новите ви книги - 6

• 62 974
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние с издателството поделихме наравно разходите по книгата, съответно и кногите. Издателството
сложи книгата по всички интернет книжарници. А аз давам само по малки, но дали ще се продадат не се знае,
тъй че засега само на приятели, познати, пращам по градове. Тъй че това е. Можеш да я намериш като напишеш
названието на книгата.

# 181
  • Кацнала на едно дърво.
Честит дебют на Милс! Hug
Ето какво четох сега:

Харесах Сепулведа, но защо са го превели от немски... Confused
И още една - "Една италианска любов" Филип Бесон. Полъгах се по бележката на корицата (освен за  наградата "Гонкур" Laughing), но прозата уви, не е нито "елегантна", нито "изящна", нито "оригинално композирана".  Rolling Eyes

# 182
  • Варна
Някой купи ли си "Да се обичаме с отворени очи"? Да сподели мнение ....  Heart Eyes

# 183
# 184

Хареса ми! спокойна (при все ударното начало,...), по-скоро успокояваща,...

# 185
Ние си купихме 38 и 39 книга от поредицата "Златна колекция ХІХ век" - Разкази на Артър Конан Дойл и "Дневник на прелъстителя" Сьорен Киркегор. С мъжа единодушно решихме, че "Пинокио" няма да я взимаме на този етап от време.  Hug Край вече с тази поредица. Сега ще трябва да починем малко, че той започна да мрънка, че сме купували много книги. Като му мине мрънкането, ще видим времето на кои книги ще е дошъл.

# 186
  • край морето
Да се обичаме с отворени очи, Нека ти разкажа -Букай, Мемоарите на една гейша - невероятна книга, страхотна история и стил  bouquet

# 187
"Сто години самота" и "Любов по време на холера" newsm44
Две години ги издирвам /на приемливи цени, де/. Сега седя, гледам ги и не мога да ги почна. Страх ме е да не разваля магията.

# 188

Малко не е нова, но ..

# 189
Да се обичаме с отворени очи, Нека ти разкажа -Букай, Мемоарите на една гейша - невероятна книга, страхотна история и стил  bouquet

"Мемоарите .." наистина са страхотни.   Хорхе ме чака...

# 190
  • ВАРНА

Да си дочета "Скелет в гардероба" на Моъм и ги почвам.

# 191

Започва голямото лятно четене! Crazy

# 192
Вчера си купих Менсфийлд Парк" от Джейн Остин http://www.helikon.bg/books/76/48929_mensfijld-park.html

# 193
"Сто години самота" и "Любов по време на холера" newsm44
Две години ги издирвам /на приемливи цени, де/. Сега седя, гледам ги и не мога да ги почна. Страх ме е да не разваля магията.

Честито ! Това си е събитие ! Аз все още ги издирвам / нищо , че съм ги чела искам ги на рафта , да мога да посягам към тях по всяко време /. Би ли споделила къде се срещна  Grinning с тях ?

# 194
Стига бе, точно 100 години самота исках да докопам на български...

Общи условия

Активация на акаунт