Новите ви книги - 6

• 62 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Очаквам след месец с нетърпение "КРалицата от замъка на въздушните течения". Филмът вече е гледан, естествено.

# 61
  • Стара Загора
записвам се да Ви следя

# 62
  • Майничка
Очаквам след месец с нетърпение "КРалицата от замъка на въздушните течения". Филмът вече е гледан, естествено.

Жоз, как е оригиналното заглавие на филма?

Моята набързо смляна нова е:
Типичният Ричър в типичната роля. Wink

# 63
Последните ми книги:

Много добре е написана. Краят определено ме отегчи. Но се радвам, че я прочетох.

Първата от двете я прочетох бързичко, но втората така ми дотегна накрая, че  я дочетох, понеже не обичам да оставям незавършен филм или книга.
С една дума, това не  са книги, които бих запомнила дълго.

Снощи дочетох:

Мога да кажа, че е написана увлекателно, не се описват прекалено морските битки, което мен ме притеснява при подобен род книги. А краят определено си заслужаваше четенето. Flutter

# 64
  • София
"Устата ми хубава, очите ми зелени" на Селинджър.

# 65
Днес си купих "Норвежка гора" на Харуки Мураками.

# 66
# 67
  • София
"Крадецът на книги"-доста време чакам отзиви, вчера вече на панаира на книгата си я взех.
Да знаете, книгата си заслужава, много е увлекателна.

# 68
  • Belgium
ЕйМиМи как беше Панаира на книгата?

Имаше ли много хора, как беше избора на книги?

# 69
  • София
ЕйМиМи как беше Панаира на книгата?

Имаше ли много хора, как беше избора на книги?

Имаше, въпреки че официално днес го откриват. Повече от други години.
Особено на Бард (25% отстъпка ) и на Хеликон.

# 70
  • Belgium
Мерси  Laughing

А дали мерна някъде щанд на издателство Кръгозор и дали имаше някакво намаление?

На колко етажа е тази година Панаира?

# 71
Лу , панаира е само на един етаж - 3-ия !

Не успях да огледам много , защото отидох на 24-ти , един час преди затварянето . Нямаше много хора и някак непретрупани ми изглеждаха щандовете . ...но, намаления да искаш . Особено на Хеликон - албуми , книги на английски , книги -кулинарни ... кеф, оставих прилична сума там Embarassed.

От коша за 2 лв. на Колибри се сдобих с една отдавна набелязана и много забавна книжка на Марк Крик "Супата на Кафка" и на Роберт Валзер " Семейство Танер ".

Днес ако имам възможност пак ще отида да огледам  , защото пропуснах много щандове . Вълнуват ме 70%-ите намаления при Унискорп.

# 72
  • В най - голямото село
Това е от сайта на Кръгозор:

На 24 май точно в 16.30 ч. ще бъде открит първият OUTLET за книги в България.

В рамките на Пролетния базар на книгата щандовете на издателствата "Кръгозор" (№28), "Унискорп" (№50) и "ЕМАС" (№59) ще отделят специално място за своите хитови заглавия от минали сезони. Посетителите ще могат да се възползват от страхотните отстъпки между 30% и 70 %!

# 73

Искам да питам някой ако знае за тази книга...
Навремето много, много отдавна (още на видео касети) бях гледала един филм - Лейс, много дълго остана в паметта ми.
Дали книгата е написана по филма или обратно newsm78 newsm78

# 74
Аутлетът е отделен от щанда на "Кръгозор", но и на самия щанд има намаления - взех си двата тома на "Анна Каренина" на Толстой за 20 лева.

Общи условия

Активация на акаунт