Новите ви книги - 6

• 62 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Belgium
Благодаря за информацията, утре и аз ще го посетя и ще се отчета  Peace

# 76
  • Sofia

Също и най-новата му "Одисей from Багдад"

# 77
 Здравейте! На всички, които обичат дебелите книги препоръчвам Сянката на вятъра, от Карлос Луис Сафон. Романът е наистина великолепен и много увлекателен. Приятно четене! 

# 78
Лу, как са тези книжки? И двете съм си ги набелязала понеже...

# 79
  • Belgium
Още не съм ги почнала, чета последния излязъл том от Колелото на времето - 830 страници голям формат, бая четене имам  hahaha

Но като ги прочета, ще пиша  Peace

# 80
  • София
"Градината на земните радости" - Джойс Каръл Оутс.

# 81
  • На високо
"Градината на земните радости" - Джойс Каръл Оутс.
Много хубава книга! В библиотеката на родителите ми има едно старо издание на този роман и докато живеех при тях го прочетох поне 3 пъти. "Тях" на същия автор също много ми хареса. Интересно, че "Белфльор" не успях да дочета на времето, нещо не ми пасна на настроението тогава. Знам, че е харесвана книга от мнозина, може пък сега на тези ми "зрели" години да се захвана отново с прочитането му.

# 82
  • София
Фрея, много ти благодаря за отзива   bouquet Приятно е да прочетеш положително мнение за книга, която ти предстои да прочетеш. "Тях" все още не съм намерила, но ако ми попадне, ще я купя задължително! "Белфльор" съвсем скоро съм я запланувала за прочит.  Hug Може би трябва наново да опиташ, и за нея все прекрасни отзиви има.

# 83
Препоръчвам горещо на всички 18% сиво на Захари Карабашлиев.

Не-ве-ро-ят-на!

# 84
Хич, ама хич не бях вдъхновена от Карабашлиев. И май не само аз.
След прочитането и точно едно сиво усещане ми остана.
Лично мнение.

# 85
Хъм... Е, както са казали руснаците - по вкус и цвят не можеш си намери другарчета Simple Smile

# 86
  • Там, където мечтите се сбъдват
 И аз минах през панаира и си взех

запонах втората, но слаба ми се струва

за Тошето взех от любимата му поредица

# 87
Препоръчвам горещо на всички 18% сиво на Захари Карабашлиев.

Не-ве-ро-ят-на!

Книгата е много хубава Peace

# 88
Дневниците на Кари са съвсем Кандисбушнелски Simple Smile, което ще рече хубави диалози, автентични ситуации, правдоподобно развитие на действието. Много съм доволна. Очаквах всичко да си "тропка" в коловоза на американските тийн драми с деленето на групи в училище и всеки си играе ролята съответно на бунтар, популярен или умник, но всичко е разместено и мисля че това е първата книга на тая тема, в която "и тийнейджърите са хора"  Laughing
След това седнах със "Затъмнение", че ми попадна под ръка и не я издържах. Другата крайност в тийн историите - зле разказана, нереалистични реакции на героите и лоши диалози.

# 89

Приятна изненада на общия фон иначе леко скучноватите (поне в сравнение с тези на Ераст Фандорин) приключения на Магистъра.

Много е увлекателна и разтоварваща. Чете се на един дъх.
Сега чета "Весь мир театр" от поредицата с Ераст Фандорин, но е значително по-тромава.

Общи условия

Активация на акаунт