Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 425
  • 820
  •   1
Отговори
# 615
  • до една звездичка
Най-доволна съм от Велатон.
Кое червено на Велатон - черешата ли?

Аз също съм на Велатон - череша.
В тази връзка искам да попитам някой ползвал ли е мусовете им? Видях, че имат и мус Велатон череша и ми е любопитно дали резултата е същия?

# 616
Dega може ли да пуснеш снимка на цвета на косата ти ?

# 617
здравейте, искам да попитам някой може ли да ми препоръча червена боя за коса, без "палете", зщото останах много разочарована последния път от нея  Sad

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Здравейте, от два дни се подвизавам в цвят череша и бих искала да се примъкна в групичката ви  bouquet. Обичайно съм кестенява, но съм била и рижава, и в разни оттенъци на русото, само червено не се осмелявах да пробвам досега. Общо взето, харесах се така, но имам проблем- хич нямам идея как да се гримирам, обичайните цветове за брюнетка вече ен са ми така идеални Whistling

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 16:10 от NovemberRain

# 619
  • София
аз съм къносана от снощи ... Simple Smile ще гледам да намеря време да се снимам Simple Smile

# 620
Аз се боядисвам при моята фризиорка тя ме маже със несмка боя мисля че се казва Alcina номера който ми слага е 5.56 тамно червено е и издържа мн.време.

# 621
  • София
здравейте, искам да попитам някой може ли да ми препоръча червена боя за коса, без "палете", зщото останах много разочарована последния път от нея  Sad

аз по принцип не ги харесвам палетето, но последния път като се боядисвах с делукса останах учудена. не се отми бързо, покри добре, а и цвета беше хубав.
пробвай с велатон, череша Simple Smile
между другото с къната цвят Вишна се постига подобен цвят на черешата, но още е рано да кажа колко ще издържи къната Simple Smile

# 622
Точно тази тема ми трябва Simple Smile))) Аз бях с кестенява коса и винаги съм си избирала цветове в златната тоналност,зимата реших че искам нещо различно (винаги така ми действа този сезон) и си избрах топъл шоколад на Лореал ,ще се изненадате само как няма нищо шоколадово в него Simple Smile)))) чисто червено,но изннадващо много се харесах и вече месеци го подържам и толкова ми харесват тези червени отблясъци че искам още повече ,но не ми се рискува и видях сега на пазара са пуснали нов цвят на Лореал (без амонячна серия ,защото държа да е без амоняк Simple Smile ) - черна череша ,та въпроса ми е пробвали ли сте го или някоя ваша приятелка ,знам че на всяка коса цветовете се получават различно,но все пак ориентировачно  да знам как горе долу изглежда ...благодаря :*

# 623
  • София
"черна череша" ми звучи малко като черно с червен отенък  Peace
за мен огромен недостатък на безамонячната боя е, че поради липсата на амоняк цветовете не стават така наситени и бързо падат. обсъждали сме боите и техните качества многократно Simple Smile по-скоро трябва да се престрашиш да пробваш и да откриеш цвета, които ще ти хареса най-много Simple Smile

# 624
Здравейте,и аз влизам в отбора на червенокосите.Вече 7 месеца съм фатална жена   Twisted Evil Бях много тъмно кестенява и след като се обезцветих и се видях червеникава се влюбих...Първо се боядисвах в салон с Иноа и имах страхотен цвят,но малко ми писна да давам толкова пари и реших да се боядисвам сама.Много съм доволна от цвета ми,използвам Лореал сублим мус-Дръзко червено(до колкото знам е някаква нова серия и не мога да намеря снимка в интернет) ,но много ми капи косата и мисля да мина на къна,но малко ме е страх да не направя някоя беля.Много ще се радвам,ако някой сподели опит с кана.

# 625
На мен къната като цяло ми е непозната ...но ще споделя опита на една приятелка ....Преди време си беше правила временна татуировка с къна и кожата и се възпали на изрисуваното място...Без да предполага че е получила алергия се боядиса с  къна и последствията не бяха добри...В интерес на истината на всяка боя пише за татусите с къна и вредата след това но много малко хора обръщат внимание и си правят пробата зад ухото Simple Smile

# 626
  • София
аз всъщност взех някаква готова къна. не е от онази дето се вари и седиш с часове. тази е като крем-боя, в тубичка. нанася се на измита и леко влажна коса, времето за седене е 30-60 минути в зависимост от цвета. мирише уникално и косата след това седи много жива.

# 627
Ами аз знам,че каната е само и единствено червена и когато е показан друг цвят значи има и химична намеса...иска ми се да се направя с истинска индийска къна имам една позната с уникален червен цвят и страхотна дълга и гъста коса и като я попитах каква боя използва отговора беше "Имам истинска циганска кана" ама определено в главата не беше като циганка.Аз като малка съм си правила от тези татоси и нямах никакъв проблем,така че съм издържала теста за алергия.Само където сега космите на кръста ( там беше татоса) са ми черни и подхранени.....ужас...

# 628
За мус боите - моето впечатление е, че нито цветът е достатъчно наситен, нито издръжливостта по-голяма, независимо от марката. Аз напоследък правя следното : купувам си каквато и да е марка червена боя, понякога и от по-евтините като Престиж и Арома, последно новата на Гарние и слагам малко Сери вътре за по-ярък и наситен цвят. Доволна съм от резултата. Ако използвате само Сери има вероятност да ви изсуши косата, защото червените нюанси са много силни, тъй като са предназначени за направата на кичури. Wink

# 629

аз по принцип не ги харесвам палетето, но последния път като се боядисвах с делукса останах учудена. не се отми бързо, покри добре, а и цвета беше хубав.
пробвай с велатон, череша Simple Smile
между другото с къната цвят Вишна се постига подобен цвят на черешата, но още е рано да кажа колко ще издържи къната Simple Smile

Мислех да опитам тези мусовете, но като чели се разубедих... ще се доверя на Велатон, череша и после ще споделя какво е станало  Simple Smile мерси много за съвета, имах нужда...че ходя като 5 за 4 в момента  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт