Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 300
  • 820
  •   1
Отговори
# 720
Очаквам наситено медено, а не рижаво русо:)Мисля, че ще я изпробвам.По- трайна ли е от престижа?

# 721
  • София
Мисля, че е малко по-трайна. Все пак си зависи и от косата и от честотата на боядисване. Аз лично съм принудена на 14-20 дена да се боядисвам, така че нямам много време да си загубя напълно цвета.

# 722
# 723
  • София/Бургас
Harukaze, цветът, който си показала не е червен, но ако на теб ти харесва се направи. Аз например не съм питала никой дали ми отива, а съм се правила, защото го искам! Да отбележа минала съм през руси кичури, шоколадово кафяво, искрящо лилаво и сега намерих моя цвят червеното (естественият ми цвят е светло кафяво, но с голям процент бели коси (наследствено по ранно побеляване) и много светла кожа).
Ако искаш и ти харесва го направи. Също така, използвай по-качествени бои и избягвай българските къни (повечето са с боя в тях, ако ще ги ползваш си намери индийска (има тема във форума за тях)).

# 724
Цвета ми изглежда рижав и сметнах, че това е подходящата тема, извинявам се ако съм се объркала. Peace
Според мен е редно да попитам дали ще ми отива, защото често се случва човек да се боядиса в цвят неподходящ за него Peace Иначе в скромния ми опит с боядисвания винаги съм ползвала бои, които ми вдъхват сигурност Hug

# 725
  • София
Мисля, че ще ти стои добре - може би последния цвят. Поне аз така го виждам. Успех и се похвали дали си добила желания звят!  bouquet

# 726
Harukaze,
мисля че много ще ти ходи, дано успееш да го постигнеш Simple Smile
tenderseducer,
ето ти снимка на моята коса с гарнието върху много руса основа:
http://media.snimka.bg/s1/0167/026578110-big.jpg?r=0

# 727
  • София
stefinka, да, и моята става такава, но след 3-4 измивания понеже основата е малко по-тъмна.
Но като цяло това ми е любимия цвят след много години на търсене на точния червен нюанс.

# 728
Ехоооо,някоя от вас ползвала ли е Сери 1006??? Ако да споделете и снимков материал...Simple Smile

# 729
Аз се включвам да похваля тази боя http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D0%BE%D1%8F+%D0%B7%D0%B0+%D … p;tx=58&ty=51
Препоръчаха ми я в кварталната козметика. Цветът сеполучи, като на кутията. Засега съм доста доволна Simple Smile

# 730
Ехоооо,някоя от вас ползвала ли е Сери 1006??? Ако да споделете и снимков материал...Simple Smile

Боядисвам с нея от 10 и повече години като редувам 1006 с 1066-едната е по-светла с няколко нюанса....

Скрит текст:

# 731
Пробвах я..Харесва ми... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning 1006 е по-светла,нали?

# 732
Да,по-светла е,но зависи и от основата.Моята е наслоена толкова,че чак се чудя защо вече не започне да си расте червена  Crazy

# 733
  • София
Аз се включвам да похваля тази боя http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1%D0%BE%D1%8F+%D0%B7%D0%B0+%D … p;tx=58&ty=51
Препоръчаха ми я в кварталната козметика. Цветът сеполучи, като на кутията. Засега съм доста доволна Simple Smile

тази не е ли без амонячна? понеже съм забелязала, че тя пада още на второ-трето измиване при мен Sad

решила съм зимата да съм на готовата къна, дано малко да се пооправи косата ми. цвета ми е наситен, ама то при толкова години червено май няма как да не е Grinning

# 734

тази не е ли без амонячна? понеже съм забелязала, че тя пада още на второ-трето измиване при мен Sad

решила съм зимата да съм на готовата къна, дано малко да се пооправи косата ми. цвета ми е наситен, ама то при толкова години червено май няма как да не е Grinning

Мисля, че не е. При мен засега няма проблем, боядисвах преди около 3 седмици. Мисля пак да пробвам.
За готовата къна- не знам как ще е, аз ползвах преди време къна, донесена ми от Турция и съм страшно разочарована. Цветът ставаше рижав, косата ми беше суха като слама. Дано готовата да е с по-добро качество

Общи условия

Активация на акаунт