Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 364
  • 820
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета, как запазвате червения цвят на косата си за по-дълго? Знам, че червеното избледнява бързо. Имате ли някакви съвети как да го задържим колкото се може повече?
Често боядисване  Wink Wink Wink
Уж има някакви шампоани, запазващи цвета, ама не знам дали действат.
Аз наистина нямам време да загубя цвят - късата коса расте бързо и на 2-3 седмици се мажа и то цвета си е все един и същ  Wink

# 706
Мили хора, аз съм толкова нова в "Червеното", ама толкова много искам да сменя нещо и то по косата си.Последно се боядисах преди година.По принцип съм тъмно -кестенява , до черна и се боядисвах с боя на Престиж , черна боровинка, със син отенък.Сега обаче искам да постигна това

http://ecx.images-amazon.com/images/I/418mZRVEfFL._SL500_AA300_.jpg 

Възможно ли е с моя основен цвят или да не очаквам много.Утре- вдругиден ще се боядисам и ще кача снимки, но все пак основните ми притеснения са - дали ще хване.По принцип съм доволна само от Престиж- пробвала съм и други- или ми се отмиват много бързо, или имам алергични реакции, или не докарвах синия отенък.Сега като ще влизам в клуба на червенокоските са ми нужни няколко бързо съвета и насоки относно получаването на този цвят.Много ми харесва дали ще го постигна от раз? Whistling Flutter

# 707
# 708
  • София
аз да добавя малко инфо, Арома са извадили нова боя/може и просто аз късно да разбирам/ - без амонячна 1 бр. червено в каталога - супер цвят, но адски нетраен.

и от снощи с Р15 на палете
на слънце
вътре

# 709
Момичета някоя ползвала ли е Aroma Intense? Казаха ми,че смесването на два цвята 6.6 и 6.26 ставало много готино... newsm78 newsm78 newsm78

# 710
  • София
Момичета някоя ползвала ли е Aroma Intense? Казаха ми,че смесването на два цвята 6.6 и 6.26 ставало много готино... newsm78 newsm78 newsm78

аз, но с друга комбинация Flutter доволна бях, не помня защо смених  Hug

# 711
Аз мисля да пробвам. Ще споделя резултата..Simple Smile Видях цвета на едно момиче хареса ми и тя ми каза за комбинацията. Дано и при мене да се получи Simple Smile

# 712
  • София
според мен е много важна основата Simple Smile успех и ще чакаме снимки Simple Smile аз съм се заредила с две кани за сега, ще й дам амлко почивка от боята Simple Smile

# 713
Здравейте,момичета!И аз от вчера съм в клуба на червенокосите.Бях тъмноруса,взех си Фармаколор 7,62.Получи се много хубав цвят.Ще се опитам да кача снимки.Хубава вечер на всички Simple Smile

# 714
  • The World
Здравейте, следя ви от доста време и най-после се реших да вляза във вашия отбор. Косата ми в момента е тъкмно кестенява, не съм я боядисвала от 5 месеца... Искам да постигна такъв цвят http://media.comicvine.com/uploads/3/38673/864709-danneel_harris … ee_hill_super.jpg
http://static.dramastyle.com/images/casts/United_States/Danneel_ … arris_actress.jpg
http://images2.fanpop.com/images/photos/4100000/One-Tree-Hill-Da … 1578-1280-720.jpg
Бихте ли ми дали някакъв съвет, какъв цвят и марка боя за коса е удачно да използвам? Само да уточня, че съм в чужбина и затова за момента опцията да отида на фризьор отпада... Но мисля, че мога да постигна такъв цвят и в домашни условия?

Предварително ви благодаря за отговора Simple Smile.

# 715
И аз преди исках такъв цвят,но не мога да се престраша.И мойта е тъмно кестенява,смятам,че ще може да се постигне и без обезцветяване,но ако реша ме е страх сама да се пробвам да го постигна,че ако не стане много ще ме е яд.
Затова засега си кротувам  Grinning

# 716
Момичета, как запазвате червения цвят на косата си за по-дълго? Знам, че червеното избледнява бързо. Имате ли някакви съвети как да го задържим колкото се може повече?

Преди време се боядисвах червена и най-трайният и хубав цвят получавах от  Велатон  цвят череша 66/46 и малко по-тъмно е  тропическо червено 55/46/може да смесиш и двата цвята  и също се получава добре ,зависи какво ти харесва по-светло или по-тъмно червено/ . За поддържане на червения цвят обаче ти трябва козметика за коса специално предназначена за боядисани коси и да има УВ защита ,за да не избледнява цвета. Много трайно се получава и ако си намериш истинска къна ,но наистина трайно става няма махане после освен с ножица. Не е добре за косата да редуваш обаче къна и боя . Избери и се боядисвай само с  едното .

# 717
  • The World
В крайна сметка се боядисах с тази боя: , но не се получи това, което исках. По-скоро стана малко по-светло кафяво с червен оттенък на светло. Следващият път смятам да мръдна с един тон по-светло, може и да се получи това, което исках... Макар, че и този цвят не е лош, но е доста по-тъмно и различно от това, което аз исках.

# 718
Здравейте момичета.От 2 месеца и аз съм във вашия клуб, след доста години различни нюанси на русото.Боядисах се с престиж 217.Цвета става хубав, но на третото измиване ставам рижава, русото избива и...става прекрасно:)Днес бях на оглед за бои и си харесах от каталога на Гарниер 7,4.На кутията, обаче изглежда рижава, а в каталога е наситено медена.Някой ако има впечатления, моля да се включи, за да знам дали да я купувам или да търся друга алтернатива.

# 719
  • София
Не разбрах какво очакваш от Гарние 7,4? Това си е медно-рижаво. Зависи от твоя цвят - колкото е по-светла основата, толкова по-рижава става. Цветът е много близък до този на Престиж 217 - тази боя я ползвах като алтернатива когато Гарнието беше изчезнало от каталога за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт