Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 369
  • 820
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Бургас
*Ally*, не е необходимо да лягаш с мокра коса, за да стане това. Аз никога не лягам с мокра коса, защото на следващият ден ще бъда болна, и въпреки, което си оцветявах калъфката и то главно веднага след боядисване. Интересното беше, че 2 седмици, след боядисване не се оцветяваше въобще, а само след боядисване и около 10 дни, след това и изведнъж спя.

# 691
Ясно, значи тук имам късмет, че не ми се е случило още. Иначе кърпата ми се цапа след миене, но пък нямам проблеми с прането и.
Syncho, ти с каква боя се правеше червена?

# 692
Последно ползвах на велатон, но за да наситя цвета и да го подсиля добавях коректор. Никога не съм изсветлявала косата и единствено с коректора постигнах желания цвят... може би той да е виновникът за "цапането"

# 693
  • София/Бургас
Syncho, аз използвам Велатон, но без коректор и ми цапаше 3-4 месеца. Чувала съм, че и на други цапа тази марка.

# 694
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=3504977950349&set= … ype=3&theater Това беше моят цвят, дано ви зареди снимката

# 695
http://syncho19.snimka.bg/daily/chervenata-kosa.699612 В случай, че предишната не се отваря, тук мисля, че трябва да се получи

# 696
Сънчо, какъв е този коректор?

# 697
  • София/Бургас
Syncho, с кой номер се правеше на Велатон ? Моля те обясни повече за коректора.

# 698
За боята да не Ви излъжа, защото беше преди година, но мисля че беше "вулканично червено", като мина през магазина мога да погледна и ще Ви кажа със сигурност. Коректорът си го набавях от фризьорката, на Fadiam е, номерът е 106. Мисля че струваше около 10 лева и в началото слагах половината, той е 100ml, когато постигна цвета слагам 1/4. Пробвала съм и други коректори, но от този съм най-доволна. До колкото ми е казвала фризьорката с тези коректори правят кичури, примерно на черни коси, без изсветляване.

# 699
  • София/Бургас
Syncho, благодаря!
Тоест коректора е за изсветляване на цвета така ли без да изсветлява косата и да вреди ?

# 700
Syncho, благодаря!
Тоест коректора е за изсветляване на цвета така ли без да изсветлява косата и да вреди ?

Не съм сигурна до колко е съвсем безвреден, те и боите си изтощават, но факта, че се щади косата от изсветляване, мисля че не е малък. Не съм си чувствала косата суха. Не знам точно как действа, но знам че се постига желания цвят. Може би някоя фризьорка може да Ви даде повече информация. Мога да кажа само, че преди да започна да го използвам се боядисвах с какви ли не бои, но не постигнах нищо, не исках да използвам супра или други обезцветители, опитвах се да постигна червеното направо върху моя цвят, но не ставаше. Започнах с коректора и постигнах резултата.

# 701
  • София/Бургас
Syncho, благодаря!   bouquet 
Горе долу ми стана ясно. Какъв ти беше естественият цвят на косата ?

# 702
Syncho, благодаря!   bouquet 
Горе долу ми стана ясно. Какъв ти беше естественият цвят на косата ?

Естественият ми цвят е кестеняв, към по-тъмните тонове

# 703
  • София
Гледам, че не съм единствена с оцветяваща се кърпа за коса след боядисване  Laughing Laughing Laughing
От фризьорка знам, че ако боята е качествена кърпата се изпира на 100% и няма проблем. Преди години се притеснявах, че трябва прясно боядисана да пътувам и съответно да омажа кърпите на хотела, но се оказа, че всичко се изпирало. После видях, че и вкъщи кърпите се перат без проблем. Камъфки те не ми се оцветяват. Фенка съм на Гарние от години и нямам проблем - 3-4 измивания и спира оцветяването, но и аз ползвам рижавите тонове, които са си светли.

# 704
Момичета, как запазвате червения цвят на косата си за по-дълго? Знам, че червеното избледнява бързо. Имате ли някакви съвети как да го задържим колкото се може повече?

Общи условия

Активация на акаунт