Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 311
  • 820
  •   1
Отговори
# 435
Палете наистина е много агресивна боя. Вярно е цветовете са адски наситени, супер хубави стават и е издръжлива, но за косата е унищожителна. Аз много си патих веднъж от нея.
По мои наблюдения цветовете на Палете никога не стават такива, каквито се очаква, отмиват се страшно бързо, а  същото време е супер агресивна боя, което я прави абсолютно неподходящ избор. Сега се сещам, че бях сравнително доволна и от червените нюанси на Лонда ( за червените опаковки става дума ).

# 436
  • София
Палете наистина е много агресивна боя. Вярно е цветовете са адски наситени, супер хубави стават и е издръжлива, но за косата е унищожителна. Аз много си патих веднъж от нея.
По мои наблюдения цветовете на Палете никога не стават такива, каквито се очаква, отмиват се страшно бързо, а  същото време е супер агресивна боя, което я прави абсолютно неподходящ избор. Сега се сещам, че бях сравнително доволна и от червените нюанси на Лонда ( за червените опаковки става дума ).

явно зависи и от косата, защото съм доволна и от цвета и от трайността на Палете  Peace Но специално последната боя не ми е изтощила косата, имаше някаква добавка с масла вътре.

# 437
Ами дано са ги оправили, преди бяха ужасни бои, по-ужасни и от Престиж, който струваше 3 лв.

# 438
Гарниер я има в Карфур, чера ги видях. Тези, които търсите.

# 439
  • София
Взех я и ще я пробвам в близките часове Simple Smile

# 440
Новата боя на Гарниер безамонячна ли е?  Rolling Eyes

# 441
Аз се боядисах с Чифели 7/44. Стана много хубав цвят, идейка по-тъмен от на Бри,но не е цвета, който исках. Ако сина ми се навие да ме снима, ще сложа снимки по-късно.

# 442
  • София

не, амонячна е Simple Smile

# 443
Здравейте!
И аз се присъединявам към групичката на червенокосите.
Преди 5,6 години поддържах червена коса, но  после се направих на руси кичури. Сега съм тъмно кестенява, но определено не е моят цвят.
Сега пак планирам да се направя червена, но още избирам нюанс и марка боя.
Аз се боядисах с Чифели 7/44. Стана много хубав цвят, идейка по-тъмен от на Бри,но не е цвета, който исках. Ако сина ми се навие да ме снима, ще сложа снимки по-късно.
Този цвят изключително ме заинтригува!
Ако може наистина да добавиш снимка ще е супер.

# 444

не, амонячна е Simple Smile
Hug
Радвам се тогава, защото си харесах цвят, но не искам безамонячна боя аз. Благодара ти! Ще се купува значи.  Mr. Green

# 445
Ето ме и мен в клуба на червенокосите Laughing.Дълго време поддържах червената коса,но ми омръзна и започнах с експериментите-оранжева,руса,огънчета,кичури,кестенява и ето ме пак ,отново от година ЯРКА и червена Blush.Намерих си перфектната фризьорка-цветът ми е всеки път различен нюанс на червеното Laughing,но и най важното- всеки път ми харесва  Hug. Утре ще штракна и кача снимки на цвета си към момента.

# 446
  • София
аз не смогнах вчера с боядисването, ще остане за другата седмица  Crossing Arms

# 447
Този цвят изключително ме заинтригува!
Ако може наистина да добавиш снимка ще е супер.
[/quote]
Ето снимки,но нямат много общо с реалния цвят. Чудих се дали въобще да ги сложа.Тези са с телефон. Преди това се снимах с фотоапарат,но и те не са реални.
http://sasi6.snimka.bg/other/drehi.520797.26417892   Тук цвета изглежда много бозав, в действителност е хубав и наситен.

# 448
  • София
Здравейте! Случайно откривам, че имало и Клуб на червенокосите Wink Wink Wink От 20 години държа косата си червена - минах от тъмен патладжан, през вулкано, та сега съм рижаво-червена.

sasi6, виждам, че си ползвала Чифели и цвета е този, който и аз поддържам. Имаш ли идея за други марки, понеже тиквениците от Гарние махнаха цвета 7.4 от каталога #Cussing out
Косата ми е къса и я боядисвам често и затова предпочитам сама да се боядисвам.

# 449
За пореден път се убеждавам, че от българското, по-хубаво няма !
Боядисах се с Арома интензив, наистина ужасно миризлива, чак ти се доплаква, но цвета е истински разкош !!!  Ако не се лъжа е номер 4.20, виолетов махагон .

Общи условия

Активация на акаунт