Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 295
  • 820
  •   1
Отговори
# 450
Новата боя на Гарниер безамонячна ли е?  Rolling Eyes

Мацката на аватара ти е с невероятено красив цвят на косата !!! Сега, ако ми кажеш, че това си ти, ще падна просто ! Hug

# 451
Моргана,купих си Чифелито в търсене на  боя такъв цвят. Като я измия няколко пъти, ще кажа дали се измива бързо. С Гарнието 7/40 цвета ми ставаше супер,но за 2 измивания си отива(това върху руса основа). Сега вече основата не е руса,дано Чифелито се задържи.Преди него се правих с някаква професионална, с която се бях запасила от фризьорката,но не се сещам как се казваше,ще питам.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 23:10 от sasi6

# 452
sasi6, благодаря за снимките!
Мисля добих някаква представа за цвета. Ако наистина е доста по-наситен е супер цвят.
Аз искам да направя някакъв цвят медно-рижо-кестеняво. Да не е мнооого светло и ярко. Изобщо не мога да го обясня цвета и още се лутам каква боя да избера. Да не говорим,че върху руси кучири имам тъмно кестенява боя, при което кичурите са избили и имат избелял рижав цвят. А отгоре косата ми е тъмно кестенява, почти естествена. Ако се боядисам представям си каква пародия ще е.

# 453
А Днес си купих боя Чифели 7/44 и мисля да я пробвам.

днес ходих да гледам червените и 7.44 беше един от фаворитите ми  newsm10, води се копер интензив, леко оранжавее, но е готин нюанс, наистина готин. (И щях да си го взема, но ми свършиха кинтите, защото се оказа, че не мога да изсветлявам 2 тона само с боя. Взех си супри-мупри, червеното май остава за другия месец. Laughing)

# 454
  • София
sasi6, преди време бях взимала също някаква италианска, ама забравих името - номер 8.44 и беше доста русо-рижава...и след седмица останах руса Laughing Laughing Чифели не знам дали е трайна, с Гарние бях ок, ама аз на 3 седмици се мацам понеже е много къса и излиза кореняк.
Някаква българска бях намерила Афродита, ама сега и от нея няма рижаво...да им се не види!

# 455
  • Между хотелите
Здравейте ред-хедки))) От една седмица и аз съм при вас. Боядисах се с новите бои на Гарниер, като смесих два цвята:

http://multiply.com/mu/kalimma/image/1/photos/8/600x600/2/boq1.j … mp;nmid=523579772
и
http://multiply.com/mu/kalimma/image/1/photos/8/600x600/3/421981 … mp;nmid=523579772

и се получи така, но на тази снимка лилавее малко в повече:
http://multiply.com/mu/kalimma/image/1/photos/8/600x600/4/DSC007 … mp;nmid=523579772

До тук добре, но ми се иска нещо по-ярко, като това:

http://multiply.com/mu/kalimma/image/1/photos/8/600x600/5/419494 … mp;nmid=523579772

Имате ли идея с коя боя може да се получи?

И друго искам да ви попитам: някоя от вас ползвала ли е оцветяващите крем-къни на Роза импекс? http://www.rosaimpex.com/index.php?lang=2&step=module_action … p;product_cat=200 Днес ги загледах в магазина и се зачудих дали са читави, защото червеното ми хареса, а са на смешна цена)))

# 456
Калима, цвета ти е станал много добре! А този, който искаш е оранжева гама. Ако го постигнеш, ще се радвам да споделиш с какво? Със 7/40 на Гарние аз постигах различни вариации в зависимост от цвета на основата. Но я няма вече.

# 457

Мацката на аватара ти е с невероятено красив цвят на косата !!! Сега, ако ми кажеш, че това си ти, ще падна просто ! Hug
Благодаря, но не съм аз. Нямам и идея коя е и мацката, но има страхотна коса.  Crazy

# 458
Момичета, има ли някакъв сайт, на който мога да разгледам каталога на Чифели?

# 459
http://www.google.bg/imgres?q=wellaton+mousse&um=1&hl=bg … ;ved=0CNoDEK0DMGI

Взех си 2 бои от тази ^ и ще се пробвам от тъмно, много тъмно кафява ( почти черна, а уж се боядисвам с 4-ка) да стана кафеникава с червеникав отенък, пък да видим. До сега не съм ползвала масова боя, все с уж професионални се клепам, но не мога да кажа, че съм впечатлена от някоя...
 Та по тази причина изчетох много за wellaton mousse, мнения всякакви. Само едно ме притесни, че ставали много тъмни цветовете на Wella  newsm78

# 460
  • София

Благодаря, но не съм аз. Нямам и идея коя е и мацката, но има страхотна коса.  Crazy

да, определено цвета е страхотен!!!

# 461
Tonichka би ли споделила какъв цвят ти се е получил  с Велатон мус. И аз точно този цвят харесах- Божоле. Дали няма обаче да стане тъмно-червено, щото това се води вид вино - божолето, червено-кафяво би трябвала да е. Аз мусове не съм ползвала и се колебая. Цвета ми е тъмно-кестеняв. Благодаря ти предварително! Гледам, че си написала, че косата ти е почти черна,мойта е доста тъмно-кафяво, поизсветляло сега, с леки червенеещи отенъци от Кастинга още. Та затова предполагам резултатите ще са ни сходни и ми е интересно какво се е получило при теб  Grinning

# 462
Tonichka би ли споделила какъв цвят ти се е получил  с Велатон мус. И аз точно този цвят харесах- Божоле. Дали няма обаче да стане тъмно-червено, щото това се води вид вино - божолето, червено-кафяво би трябвала да е. Аз мусове не съм ползвала и се колебая. Цвета ми е тъмно-кестеняв. Благодаря ти предварително! Гледам, че си написала, че косата ти е почти черна,мойта е доста тъмно-кафяво, поизсветляло сега, с леки червенеещи отенъци от Кастинга още. Та затова предполагам резултатите ще са ни сходни и ми е интересно какво се е получило при теб  Grinning

Цвета стана страхотен. По- тъмно е от показаното от кутията. Аз я взимах от ДМ и нямаше каталог, не че са им много верни цветовете, но стрелях направо. По- патладжанен цвят е.Може би точно божоле. На мен ми допада. Но тъмното на моята коса си остана по- тъмно, въпреки, че има отенък, а по в корените е по- светла, но разликата е плавна и не е фрапантно шарена. Сега се запалих още повече по цвета и ми се иска да се изсветля на долу с някакъв римувър, но не смея. Преди време направих грешката от черна да се направя кафява ( при уж добра фризьорка) и се разделих с половината си коса. Забравих да отбележа, че косата ми е почти до кръста, чуплива и сравнително гъста. Взех 2 бои от тези, но едната ми стигна идеално, даже ми остана малко, без да я пестя. И най- вероятно е доста силна боя, защото скалпа ми е патладжанен, което с други бои не ми се получава. Но ако се колебаеш между 2 цвята си взимай, както не веднъж е коментирано, по- светлия  Wink

# 463
Много ти благодаря. Аз обаче патладжанено не искам. Явно не е за мене този цвят. Така както описваш и мойта коса е такава горе-долу, сега е доста дълга , гъста, чуплива. Ще се оглеждам още са хубав кафяво-червен цвят.

# 464
Ще се оглеждам още са хубав кафяво-червен цвят.

Препоръчвам ти http://www.cosmoproshop.com/vitalityscolorcream-chocolate-49100mlref9434.aspx .Тя е точно такава- шоколадово с много хубав лек червеникъв отенък. Аз я ползвах една година с оксидант 10vol . В зависимост от оксиданта можеш да я направиш по- светла или по- тъмна

Общи условия

Активация на акаунт