Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 285
  • 820
  •   1
Отговори
# 480

еее, вие сте прекрасни   bouquet.
Мина месец и стана време да сложа цвят, че последното боядисване не беше с окончателния нюанс. И онзи ден си намерих точно тази хубава снимка в нета, чудех се дали е 7.4 или 8.4, защото за 7. 4 ми се види малко светличко. Мислех и да пиша тук, но пусти мързел, реших да пропусна. Laughing
То пък хем снимката постнахте, хем номера казахте, какъв късмет  smile3535

# 481
Почти този цвят ми стана косата с Чифели 7-40 или 43,напред съм писала. И се оказа доста трайна. Сега като се е поизмила, пак е хубав цвят. Другата седмица мисля пак да се боядисвам и се чудя дали със същата или с 8/40 или да смеся седмицата с руса.

# 482
  • София
Почти този цвят ми стана косата с Чифели 7-40 или 43,напред съм писала. И се оказа доста трайна. Сега като се е поизмила, пак е хубав цвят. Другата седмица мисля пак да се боядисвам и се чудя дали със същата или с 8/40 или да смеся седмицата с руса.
Имай предвид, че 8,40 е доста светла. Аз я сложих след една груба грешка с някаква боя от рода на 6,6 - едно тъмно-ярко червено, което не можех да понасям. И стана доста златиста от 8,40, не е така рижава.

# 483
Ами аз с една професионална се боядисвах един път със 7/43, един път с 8/43,един път смесена и ставаше О.К.,но май със седмицата беше по-добре, защото цвета става по-наситен и ярък, а с другата малко като измито.
 Ще видя, не съм решила още. Не се притеснявам за резултата, всякакви цветове съм била и се възприемам всякак.

# 484
Здравейте, и аз се присъединявам към Червенокоските............От осми клас се баядисвам червена, пробвала съм какво ли не........общо взето всичко което сте предложили и вие.Предният месец реших да се боядисам с Chifelli, не помня кой беше цвета, но беше най-наситеното червено от каталога.Направо нямам думи, в корените оранжаво...........по дължината , горе-долу хубаво червено.
А за трайността също мога да кажа , че не съм доволна.Мисля да се боядисам с Гарниер колор сенсейшън тази седмица и ще пиша какъв е резултата....

# 485
  • София
моя цвят не е мръднал от последното боядисване. ще повторя с гарниер, само се чудя дали да е пак същия цвят  Laughing

# 486
Харесах си този цвят http://beautycosmetic.biz/images/garnier_color_sensation.jpg . Но косата ми в момента е доста шарена отгоре имам около 3 см. избили корени, на горния пласт имам избили руси кичури и е пещо такова http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRo1kU24PZtK1IOQOeILBk1d … ApYgxKjO6PWcTJRmQ а отдолу най долния пласт където нямаше никакви кичури  http://www.becomegorgeous.com/img/user/a/9/7/b/rokkii/answers/38644.jpg като на това момиче долната час въпроса ми е ако си взема окислител 6 или 9 % за боята, да слагам ли и за корените окислител естествената ми коса е светло кестенява Thinking

# 487
  • София
аз не те разбрах  Embarassed

# 488

1. Да слагам ли окислител в корените ако сложа 6тица на по светлата част от косата и девятка на по тъмната
2. Дали ако сложа 9ка в боята и намажа дължините без корените ще стане еднакво или корените също ще се нуждаят от добълнително изсветляване

# 489
  • София
а защо не си използваш окислителя, който върви с боята?

# 490
а защо не си използваш окислителя, който върви с боята?

Защото отдолу косата ми е по тъмна а и като са ми избили корените и кичурите там става яркочервено а там където е по тъмно става нещо друго и съм като папагал

# 491
shanttal, значи казваш, гарниер е трайна боя? А защо се чудиш дали да е пак същият цвят?Аз също съм си взела този 6.60 но мисля да го смеся с някой по-светъл.Какво мислиш, дали ще стане хубав цвят?

# 492
Оф, чудя се вече дали веллатон да взема или гарниер?Моля, някой да ми помогне в избора......

# 493
  • до една звездичка
Оф, чудя се вече дали веллатон да взема или гарниер?Моля, някой да ми помогне в избора......

Wellaton. Peace

# 494
След поредният опит да намеря цвят,който поне малко да прилича на любимият 1006 на Seri....е,край - отказвам се...всичко,което видях на главата си ми стои измито,мътно и убито.. Cry...
В каталозите и на кутиите слагат едно,а после на главата ми се появява една голяма никаквост....Извинете ме за спама,но исках просто да се оплача...

Общи условия

Активация на акаунт