Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 277
  • 820
  •   1
Отговори
# 495
Оф, чудя се вече дали веллатон да взема или гарниер?Моля, някой да ми помогне в избора......

Wellaton. Peace

Много благодаря, следобед ще се боядисам и ще се щракна за да ме видите.......впрочем си взех wellaton 77/44, надявам се да се получи.

# 496
  • София
shanttal, значи казваш, гарниер е трайна боя? А защо се чудиш дали да е пак същият цвят?Аз също съм си взела този 6.60 но мисля да го смеся с някой по-светъл.Какво мислиш, дали ще стане хубав цвят?

еми, аз по каталог не съм ги гледала цветовете а само на кутия си го харесах и се чудя другото как ще седи  Rolling Eyes

# 497
Нещо не мога да кача снимките, някой ще ми каже ли как да ги кача?

# 498
А иначе да кажа цвета стана супер:)

# 499
  • София
shanttal, значи казваш, гарниер е трайна боя? А защо се чудиш дали да е пак същият цвят?Аз също съм си взела този 6.60 но мисля да го смеся с някой по-светъл.Какво мислиш, дали ще стане хубав цвят?

еми, аз по каталог не съм ги гледала цветовете а само на кутия си го харесах и се чудя другото как ще седи  Rolling Eyes
6,6 на Гарние е доста по-тъмен и ярък от 7,4. На мен лично не ми хареса как стои - прекалено ми е изкуствено. 7,4 стоеше супер естествено и ми харесваше много. Не знам дали ако се смеси 6,6 с руси тонове ще стане нещо. newsm78 newsm78

# 500
Здравейте момичета,знаете ли как се постига този цвят?
http://media.snimka.bg/s1/0181/026606070.jpg?r=0

http://media.snimka.bg/s1/0181/026606068.jpg?r=0

Даже по-тъмно ръждиво може,но не и червеникаво.
Преди с Гарние 7.4....но сега трудна работа - търся разно професионални бои, най-често италиански и пак да е 7,4 гледам...

Ех че хубава тема!  Hug

От 5-6 месеца съм червенокоса, по-точно рижава. Започнах с New Wella Koleston Perfect 88.43 върху светло кестенява основа с окислител 9. После минах на 77.43 с окислител 6. Търся 7.47, но в сайта от където поръчвам го няма. Ще трябва да обиколя фризьорите.

Един път се излъгах с подобен цвят на Лорвен. Голяма грешка.  Confused

# 501
  • София
Morgana, малко по-напред в темата съм сложила снимки на последното боядисване, без да мешам никакви цветове.

# 502
Видях, че и на други им липсва 7.40 на Гарние  Confused
Купих ревлон 45 и се надявам да е подобен, някой да я е ползвал, аз ще споделя като я намажа:
http://beautycosmetic.biz/images/Revlon_color_silk_hair_color.jpg
Ами не се получи, както очаквах  Tired
Стана ето това:
http://media.snimka.bg/s1/0197/026637673.jpg?r=0
Извинете, че съм толкова рошава на снимката.

# 503
  • в мечтите си
Здравейте!
След 7 години черна коса ,сега съм с шарена червена.Тъмен махагон.Искам обаче да постигна нещо като на stefinka .
Взела съм си 2 бои palette 5-88 Ягодов шейк и Wellaton mousse 77/44 .Ясно ми е,че директно няма да стане,затова моля тези с опит с как да процедирам?Мисля си първо с римувър/но незнам с кой/ и след това боята.
Ако имате впечатления моля споделяйте  Praynig
stefinka ти с какво се върна към русото? И цвета ти е супер!Червенокоса ти стои страхотно!

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 12:33 от mixilena

# 504
mixilena, аз го правих с ремуувъра на престиж, стана само с едно единствено нанасяне. Постнала съм и снимки в темата за ремуувъра, но при светлите коси е по - лесно. Ако ти искаш по - наситен и по светъл цвят, може би ще трябва да я изсветлиш първо. Щом косата ти е тъмна с ремуувъра само ще свалиш червеникавите нюанси, но пак ще е тъмна. Или да вземеш някоя по - силно изсветляваща червена боя, незнам и аз  Rolling Eyes
Понеже съм руас и всичко ме хваща  Simple Smile

# 505
  • в мечтите си
Мерси !
Ами естествената ми коса е светло кестенява.Сега съм си червена на слънце даже е по-светла,но искам да постигна светло червен-рижав цвят Simple Smile
Утре ще търся римувъра на престиж.

# 506
mixilena, аз го правих с ремуувъра на престиж, стана само с едно единствено нанасяне. Постнала съм и снимки в темата за ремуувъра, но при светлите коси е по - лесно. Ако ти искаш по - наситен и по светъл цвят, може би ще трябва да я изсветлиш първо. Щом косата ти е тъмна с ремуувъра само ще свалиш червеникавите нюанси, но пак ще е тъмна. Или да вземеш някоя по - силно изсветляваща червена боя, незнам и аз  Rolling Eyes
Понеже съм руас и всичко ме хваща  Simple Smile

Доколкото запомних си от Габрово, откъде си взе боята на ревлон Crazy

# 507
В IVIS я има, сега са я заредили.
Това е в червения мол  Wink
Много ми се ще да пробвам как ще ми седи ягодово русо, дали ще стане нещо ако го пльосна върху червеното или първо да мина с ремуувъра  Thinking
То естествено ще е другия месец, че скоро се клепах.

# 508
В IVIS я има, сега са я заредили.
Това е в червения мол  Wink
Много ми се ще да пробвам как ще ми седи ягодово русо, дали ще стане нещо ако го пльосна върху червеното или първо да мина с ремуувъра  Thinking
То естествено ще е другия месец, че скоро се клепах.

Мини с римувъра първо според мен Heart Eyes

# 509
Check Please,от къде поръчваш Вела?

Общи условия

Активация на акаунт