Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 268
  • 820
  •   1
Отговори
# 555
Check Please, с коя Вела ти става морковен отенък, че аз искаям точно светлооранжевоконячен цвят?

# 556
Здравейте, мами. Simple Smile Наскоро реших да ставам червенокоса (наситено средно-тъмно червено), но ме е страх да не си увредя прекалено много косата. Може ли да ми препоръчате по-безвредна боя, която обаче да не пада след 2 измивания и да не мога да си изпера хавлията след това. Мерси предварително. Simple Smile

# 557
  • София
Здравейте, мами. Simple Smile Наскоро реших да ставам червенокоса (наситено средно-тъмно червено), но ме е страх да не си увредя прекалено много косата. Може ли да ми препоръчате по-безвредна боя, която обаче да не пада след 2 измивания и да не мога да си изпера хавлията след това. Мерси предварително. Simple Smile
За последното да ти кажа - не съм имала никога проблем с изпирането на хавлията. Винаги се е махала боята. Трайните бои са на амонячна основа и малко или много увреждат косата. Но слагаш разни маски, там другите грижи - редовно подстригване на крайчетата, балсам накрая, по-малко сешоар или преси там каквото е друго, горящо косата и така.
Безамонячните наистина са 2 измивания и край.
За марки - аз лично от известно време ползвам само български бои понеже те имат моите рижави нюанси и съм доволна.

# 558
нещо подобно искам да постигна  Thinking

# 559
Morgana,би ли споделила на кои български бои има хубаво рижаво?Мисля,че само Престиж не бих си сложила на косата.И мен ме интересува да не изтощава много.

# 560
  • София
Morgana,би ли споделила на кои български бои има хубаво рижаво?Мисля,че само Престиж не бих си сложила на косата.И мен ме интересува да не изтощава много.
Някой по-нагоре беше сложил каталога на Елеа - там има хубави рижави и имам спомени, че съм ползвала. Аз лично не държа на "изтощаването" - косата ми е къса, къса и я подстригвам всеки месец. По-скоро търся трайна боя, която добре да покрива. От Престиж съм доволна много.

# 561
Благодаря,ще разгледам на Елея цветовете.Ще ми се по-щадяща,че и без това дължината я изтощава допълнително.

# 562
Току що си купих garnier color sensation, някой може ли да даде мнение преди да съм се омазала Grinning

# 563

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 12:14 от Bbiissii

# 564
Боядисвала съм се с какво ли не -loreal, palette, garnier, wella... хубав цвят постигах с палете, но много нетраен Sad  от 3 месеца ползвам lorvenn- гръцка е до колкото разбрах, води се професионална, но пък изобщо не е толкова скъпа. Реших да я пробвам и съм много доволна за момента. С окислител 25% косата ми е с наситен цвят и не се изтощава  Peace Но каквото и да си говорим поддръжката на огнена коса си е тегава работа...  Whistling

# 565
От 2 години и половина съм червенокоса, но винаги се боядисвам при фризьора ми, заради неговите бои. Марката, която използвам е CHI colour и съм страшно доволна. Отмиват се, разбира се, но дори месец и половина след това цветът е страхотен. Различен е, но пак е наситен и косата има блясък все едно е току-шо боядисана. Ето някои оттенъци на червеното, които съм била :

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/178906_174192019288927_100000943903086_363636_6383129_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/75845_12705 … 712_6352036_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/64388_119499548107549_100001425145986_135166_1643618_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/61193_11580 … 939_6618510_n.jpg

Да отблежа, че някой от оттенъците се получават при смесването на няколко цвята от марката.

# 566
Check Please, с коя Вела ти става морковен отенък, че аз искаям точно светлооранжевоконячен цвят?

Вела Колестон Перфект (новата) 77.43.  Simple Smile
http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=24_35_69&products_id=901

Проблемът е, че в корените ми оранжевенее, а надолу е много хубав цвят. Ползвам най-ниският окислител и пак така става. Предполагам, че просто трябва да ползвам друг номер (мисля 7.47) за да избегна този ефект, но не мога да намеря място където имат всичко от каталога.  Иначе е много трайна боя и никакво увреждане на косата не причинява.

# 567
 от 3 месеца ползвам lorvenn- гръцка е до колкото разбрах, води се професионална, но пък изобщо не е толкова скъпа. Реших да я пробвам и съм много доволна за момента. С окислител 25% косата ми е с наситен цвят и не се изтощава  Peace Но каквото и да си говорим поддръжката на огнена коса си е тегава работа...  Whistling

Аз пробвах с два цвята на Лорвен и никак не ми хареса. Самите цветове не ми харесват.

rosina_93, от къде купуваш боя на CHI? При фризьори ли се правиш или я поръчваш от някъде?  Simple Smile

# 568

rosina_93, от къде купуваш боя на CHI? При фризьори ли се правиш или я поръчваш от някъде?  Simple Smile

При фризьор се правя всеки път. Той ми е предлагал да ми поръчва бои, когато взима поръчката на салона, но като че ли ме е страх да не се направя на петна. Иначе боята е много хубава, безамонячна, като цяло се боди био и има някаква си коприна в нея, която подхранва. И наистина след боядисване косата става по-жива.
Но попринцип мисля, че може да се намери отнякъде боята. Поне в София. Друг е въпроса, какъв ще е прозихода и.  Laughing

# 569
Благодаря.   bouquet Във Варна не съм виждала боя CHI и по салоните. Не че съм ги обикаляла всичките.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт