Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 403
  • 820
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, аз също съм с червена коса и май съм най-доволна от Велатон. Някой пробвал ли е L'Oreal Majirel? мисля, че най-яркто червено е 6.66, но не съм сигурна

# 646
Преди два дни се боядисах с Велатон и съм много доволна ,смесих черешата 66/46 с  по -светлото 77/44  , защото нямаха две кутии от черешата и най-накрая да съм доволна от постигнатия резултат , сега ако се окаже и трайна това си остава моята боя Simple Smile И косата ми изглежда добре, не е суха метла  Mr. Green

# 647
  • Пловдив
Това ми е цветът на косата, боядисвам се с Cramer 7.43. Естественият ми цвят е тъмно кестеняв.
Скрит текст:

# 648
аз всъщност взех някаква готова къна. не е от онази дето се вари и седиш с часове. тази е като крем-боя, в тубичка. нанася се на измита и леко влажна коса, времето за седене е 30-60 минути в зависимост от цвета. мирише уникално и косата след това седи много жива.

И аз съм червенокоса вече трета година. За съжаление от коса до кръста сега съм с дължина под рамената. Боите просто я съсипаха, ползвала съм различни варианти през годините, като най-доволна бях от цветовете на Palette и Igora, но те бяха и най-силни.

Последните месеци се боядисвам с Loreal - 6.66, но все повече използвам тази готова къна между боядисванията. Много съм доволна, ефекта обаче е максимум две седмици. Трябва да отбележа и че цвета в корените, където вече е израснал естествения ми цвят (кестеняв) е доста по-слаб в сравнение с дължините, които са боядисвани. Но пък чувствам косата си по-здрава.

# 649
Отказах се от каносването,и сега съм на път да се откажа и от червената коса...не знам какви са тези мисли,които са ме налегнали напоследък.Много упорито започвам да обмислям да спра с боядисването,защото ме е жал за милата ми коса...не знам утре сигурно ще се събудя с нова идея. newsm78

# 650
       Здравейте мили дами, търся съвет за марка боя с  цвят златисто оранжев. Ако някой може да ми помогне  Grinning
   Ще се радвам на всякакви идеи.   Hug

p.s.  ... изчетох назад и намерих това....

отких един много красив каталог при блондинките на боя BEC

shantall.....,ако може би ли ми пуснала линка на тази тема .
          Къде се продават тези бои BEC   Grinning

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 12:34 от argo

# 651
  • София
       shantall.....,ако може би ли ми пуснала линка на тази тема .
          Къде се продават тези бои BEC   Grinning

за съжаление не успях да намеря темата Sad и не разбрах къде се продават тези бои Sad

# 652
за съжаление не успях да намеря темата Sad и не разбрах къде се продават тези бои Sad

shantall....... Hug    благодаря ти . Аз попитах и тук за всеки случай , ама още нямам отговор   Grinning       http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=672444.45
       Който търси и не се отказва....намира    bouquet

# 653
# 654

shantall...... newsm51 благодаря за отговора , за отделеното време и отзивчивостта . Не бях чела в темата тук от миналата неделя и не знаех ,че си пуснала линка .  Hug
          Когато го отворих забелязах  Shocked, че GodaiVa , която е постнала каталога през януари 2010г. е написала поста по долу - веднага след моя в сегашната тема на блондинките   ooooh!

Момичета,имате ли отзиви за Гарниер колор сенсеншъл?

Просто е отминала поста ми явно с лафа  ...."а бе да се спасява сама"
       Още веднъж - голямо благодаря за отделеното време  .    bouquet

Хубав ден момичета на празника на големия български светец - Св.Иван Рилски !

Последна редакция: сб, 18 авг 2012, 14:31 от argo

# 655
Дами, аз ли съм единствената, която като се боядисва вкъщи, някъде бърка и след това на всяко миене на коса тече червено? Защото в салон никога не става така...

# 656
  • София/Бургас
*Ally*, аз се боядисвам и на салон и в домашни условия. Винаги ми тече червена боя до около 4 измивания на косата. Разликата е в това, че когато ходя на фризьор е не е така интензивно оцветяването на водата като, ако е в домашни условия. 

# 657
Дами, аз ли съм единствената, която като се боядисва вкъщи, някъде бърка и след това на всяко миене на коса тече червено? Защото в салон никога не става така...

Ally...... Спокойно и при мен е така ,а и самите балсамите разграждали боите .Така ми каза фризьорка .

# 658
ChemistryLady, argo,

Благодаря   bouquet
Мислех, че в мен е проблема.

# 659
  • София/Бургас
*Ally*, спокойно не е в теб проблемът. На мен това ми се случи с една от бойте на Лореал също, а тогава се боядисвах в шоколадово кафяво (но тогава само 1 път.) То червеното по принцип е много капризен цвят. При мен даже при всяко ново боядисване си боядисвам възглавниците. Странното е, че колкото и да се оцветява водата в червено, цвета ми не избелява.

Общи условия

Активация на акаунт