Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 301
  • 820
  •   1
Отговори
# 735
  • София
някъде по-напред в темата съм писала за готовата къна. вече трети път се мажа с нея
издържа до 6 измивания. на мен ми харесва цвета, получава се точно цвят вишна, но не е яко червено  Laughing за мен е супер цвят Simple Smile

# 736
Здравейте! Като дългогодишна червенокоса, много бих искала да се присъединя!  Peace
Страшно съм впечатлена от цвета на redhead !!!! Непременно ще пробвам и аз тази боя, въпреки че моята основа е по-тъмна и едва ли ще стане чак такова наситено светло червено!

# 737
# 738
  • София
zuzeto, страхотно добре ти стои този цвят! Аз няколко пъти се докарвах до него, но изглеждам кошмарно. А е толкова красив цвят!  newsm10

# 739
Благодаря! И аз много се харесвам..Simple Smile (време за реклама)...хахаххаа   Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 740
zuzeto,цвета ти е перфектен.С каква боя го постигна?Моя е подобен,последно се правих с Бюти М14.Хубавото е,че не се отмива както преди Simple Smile

# 741
Здравейте!Бях с черна коса,но я изсветлявам от известно време.В момента съм с червеникава коса,доста светла на места даже рижавее.Харесах този цвят дали ще ми се получи хубаво?
http://www.mmbeauty.eu/bg/products/3_cats/nuance-mm-beauty/#img26
или мисля за нещо шоколадово,но някоя от вас знае ли коя боя ще матира мойто червендалестото.
може би нещо такова
http://www.mmbeauty.eu/bg/products/3_cats/nuance-mm-beauty/#img21
Та така незнам какво да се правя на кръстопът съм...

# 742
Някой използвал ли е червените нюанси на Garnier Color Sensation? Специално 5.62 и 4.60?

# 743
Здравейте, аз винаги ползвам Wella, но днес магазинът беше затворен и сега съм намазана с това http://ecx.images-amazon.com/images/I/51S7k8waxTL.jpg ... ще видим какво ще излезе Wink
Поздрави  bouquet

# 744
Здравейте и от още една червенокоска.Известно време не бях и сега отново реших да се върна към любимия ми цвят.Каквото и да правя накрая пак до любимото ми червено стигам.
Та да споделя разочарованието си точно от новата на Гарние 5.62.На рекламата цвета и е разкошно червен,а при мен се получи нещо като тъмен махагон.Чак ми се плаче,защото не това исках.Искам ярко отровно червено дет се вика(но не Сери,била съм с нея).Първо си направих червеното с Лонда стана,ама не баш.От Палете и аз съм доволна като цвят,но пада на второ миене.
Искам боя която да е достатъчно червена за моя вкус и да не пада бързо...хахха май нищо не искам.

# 745
  • София
То е нормално за жените да искаме нещо, ама не точно това, а около.
И аз искам онова, на което казват "джиндър" - номерата обикновено са 7.4. Но като се мацна ми е тъмно, а като стане това дето харесвам и хоп - корените израснали и наново мацане  Wink

# 746
Тъкмо се боядисах с Garnier Color Sensation -- не помня номера (и хвърлих кутията), но подозирам, че беше точно 5.63.
Стана ми много тъмна...  Cry
Просто нямам търпение да се поотмие и да изсветлее!

Не знам защо, но последните 4-5 боядисвания хич не ми се получават, винаги става по-тъмен цвят, а взимам различни бои/марки. Просто преди време получавах огнено червено без проблем! На какво може да се дължи, според вас? (единственото 'ново' за това време е, че започнах да приемам противозачатъчни и няма да се учудя, ако афектират и това) Laughing

# 747
Меичка добре дошла в клуба на разочарованите от Garnier Color Sensation!Рекламата какъв цвят вади,а при мен стана също много тъмно.Няма да я повторя де.И аз искам огнено червено,та за сега продължавам да опитвам различни марки и цветове докато си намеря моя си.То докато мина през всичките ще им сменят сигурно пак опаковки,номера и т.н....

# 748
Добре, като изключим, че цвета не е очакваният, за самата боя някакво друго мнение? Боядисвах се с Палете преди, според фризьорката ми било по-добре да я сменя с по-малко агресивна към косата, затова се чудех за тази на Garnier

# 749
Какво по-точно за самата боя?За мен не ми ли хареса цвета другото няма значение.Не знам по какви други критерии да я сравнявам.

Общи условия

Активация на акаунт