Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 255
  • 820
  •   1
Отговори
# 750
Аллоха на всички мацки Simple Smile
Аз откачих и си купих червена боя.
Преди време какава ли не съм била,но последно си правих кичури миналото лято и сега почти ги няма.Косата ми е кестенява ... взех си рубинено червен цвят.Дали ще се получи според вас  newsm78

# 751
zuzeto,цвета ти е перфектен.С каква боя го постигна?Моя е подобен,последно се правих с Бюти М14.Хубавото е,че не се отмива както преди Simple Smile

Боядисвам се със Сери 1006..Simple Smile

# 752
Полихронова, мисля че ще се получи защото косата не ти е много светла и няма да станеш оранжева. Рубинено червения цвят е много хубав .

# 753
Полихронова, и според мен ще се получи, но ми харесваш страшно много със сегашната ти визия, много си красива.  Wink

# 754
Благодаря ви момичета Simple Smile))
Днеска ще се цапам и след това ще кача снимка
Пожелавам си да се харесам,че нещо хем ми се свиди хем пък искам някаква промяна Simple Smile
  bouquet  bouquet

# 755
С теб сме и   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 756
Здравейте. Следя тази тема, защото мисля утре да си взема червена боя и да се боядисам. Искам да е нещо като 74 на Гарние /Стефито беше пуснала снимка, на която цветът е уникално готЯн/. Аз също съм много руса /не естествено, разбира се/. Страх ме е да не стане прекалено оранжево, обаче. Минала съм през всички цветове по няколко пъти, често си сменям цвета, И преди от русо скочих на червено, с 64 или 46 на Крамерколор... и на първото измиване стана прекалено ужасно оранжева/не като на Стефито. Искам да е малко по-убито и естествено... светло ако щете. Затова се колебая между Гарние 74, което чета, че хвалите и 84 на Сайъс / http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/HAIRCOLORATION/classic/blon … 0/amber_lava.html / На Сайъс ме притеснява единствено дали ще личи, че все пак е червеничко, щото искам малко все пак нали...
So... what say you?  Laughing

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 00:07 от agne-bagne

# 757
Ако някой пък е ползвал това 5-29 Интензивно червено на Сайъс да сподели дали става такова хубаво като на кутията...

# 758
Полихронова има ли нещо ново при теб ? Flutter

Момичета не мога да не   споделя с вас тази красота !

# 759
Здравейте момичета, аз пък искам да се боядисам в тъмно червено, нещо като бордо, даже с леко лилавеещо като малиново, косата ми в момента е боядисана с шестица златисто светло кестеняво. Ще съм благодарна за предлажения за боя и номер. Благодаря много!

# 760
Привет на всички червенокоски! От доста време обмислям да се боядисам в червената гама и най-накрая си харесах нюанс, става дума за https://www.google.bg/search?hl=bg&q=dark+tulip&bav=on.2 … ObEHYX3sgbx8YDYCQ . Може ли мъничко помощ, с кой бои на нашия пазар мога да постигна нещо подобно? И ще се налага ли да изсветлявам косата си/ тъмно кестенява е/ ? Може да има и други въпроси, за първи път се престрашавам да се боядисам  Embarassed
Приятна вечер!  Peace

# 761
 Asilisa Моят съвет е поне 1 път да отидеш на фризьор,оттам насетне може и сама да
я поддържаш.

# 762
Си♥си, определено първото боядисване ще е при фризьор/ка, но се чудя как да постигна точно този цвят, това беше въпросът ми Simple Smile

# 763
Привет, червенокоски и от мен...

Аз за сега съм в отбора на блондинките, но от месец не ми излиза мисълта за промяна на цвета. Харесала съм си този нюанс:

Още имам колебания свързани със:

1. Ще върви ли на тъмни очи?

2. Труден ли е за поддръжка?

3. Покрива ли бели коси - 5%?

Какво е вашето компетентно мнение?

# 764
  • София
*Rozali*, аз поддържам този цвят от години. С кафяви очи съм, повече от 5% бяла коса. Ако косата е къса - всеки цвят се поддържа трудно, защото корените лесно личат. При по-дълга коса не е така трудно.
Проблемът е лятото защото от слънцето косата изсветлява по-бързо и стига почти до русо. Но пък при дълга коса това става някак на кичури и е много приятно.
Аз лично го правя с Гарние 7,4 и страдах когато този цвят падна от каталога.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт