Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 251
  • 820
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте дами....
Червенокоса съм повече от година, тъмно червено.... всеки път като взема по-светло винаги си става едно и също... явно доста е попил цвета в косъма и не позволява промяна !
Сега искам да се направя рижава... не ярко оранжево, нещо такова:
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa=N&tbo=d&am … 29,r:63,s:0,i:280       
само че не знам дали изобщо ще ме хване?
въпросът ми е дали някоя от вас е правила някога същото? и дали мога сама да пробвам или задължително на фризьор?
Преди месеци си бях купила на Палете МУС рижав, само че, както винаги си остана моето червено....
Дайте идеи... или споделете опит... ще съм ви благодарна Simple Smile

# 766
Здравей,
много години бях ярко червена,после се наложи да потъмня до мн.тъмен махагон.Всъщност бях сбъркала цвета на боята при закупуването й- както казах-станах тъмен махагон-почти черна.
От това положение самостоятелно измъкване няма,ако не се вземат драстични мерки-имам предвид фризьор да ти изсветли косата. Пробвах сама- както при теб- косата пак си оставаше тъмна, въпреки че купувах по-светли бои. Дори след фризьора червеникавият оттенък,наслояван с години,не се махна.Сега съм светлокестеняво- чевеникаво  и руси кичури,  боядисвам се вече сама ,като си взимам боя с 8 -златисто русо умерено, но ставам кестеняво-червеникаво- почти като на показаната от теб снимка.

# 767
Здравейте дами,

решила съм да мина засега в този отбор. Казвам засега, защото всичко друго съм била и освен с черно с друго не се харесвам, но това черно много години слага отгоре, а съм на 23- поне сега да си изглеждам на реалните години Heart Eyes последно преди година и половина ме обезцветяваха и после много време не хващах кажи речи нищо. Преди половин година ме боядиса фризьорката 4ервено от кестеняво- само отенък и той изчезна за 1-2 измивания, после ми мацна пак черното щото бях черга- пак едва едва.... боите на фризьорите НЕ  ме хващата никъде-пробвах на разлини места  #Crazy , само тия боклуци евтините ми хващат горе долу  #Crazy ... та преди 5 месеца някъде бях боядисана с черно, беше се измило многоооо и бях шаренийка с всякакво кафяво  Grinning , фризьорка ме боядиса с 3ка- тъмен шоколад преди  месец , за да изравни- направи ме тъмно кафяво - черна по дължините, а корените смешно шоколадово... сега си правя маската с меда за изветляване да я пробвам...дано да падне нещо, защото си взех на Велатон черешата, аз искам такъв цвят http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B0%D0%B3%D0% … :429,r:4,s:0,i:94
какъвто е в корените на мацката, ясно ми е че няма да стане от първия път, но си взех умишлено черешата,че е по-светло, да ми стане поне тъмно червено....дали ?  newsm78

# 768
Привет, червенокоски и от мен...

Аз за сега съм в отбора на блондинките, но от месец не ми излиза мисълта за промяна на цвета. Харесала съм си този нюанс:

http://media.snimka.bg/9375/025005634-big.jpg?r=0

Ох, аз пък се чудя как да избегна този ръждиво рижав нюанс. Grinning
Мацам се от 2 месеца с Лореалския Мус, 740:
Скрит текст:
,
но той е пламенен и меден точно 2 седмици след боядисване, и после... като от твоята снимка. Пък косата ми е тънка и не особено гъста и с боядисване всеки месец, не знам докъде ще се докарам.
Всички ли огнени нюанси са толкова краткотрайни? Rolling Eyes

# 769
  • София
Да, боите с номер 7,40 са точно такива - рижави. Ама не разбирам какво искам да избегнеш?
Моята коса става точно като на картинката, но с времето изрусява просто, особено лятото.
Пробвай просто с друг цвят, който няма рижав нюанс, т.е. не е от реда на русите бои, започващи със 7. Laughing Laughing Laughing

# 770
Не се изразих правилно. Grinning Точно бързото изсветляване на косата искам да избегна, защото води до странни нюанси на пепеляво руса основа, обаче явно няма как; ще си се понасям някак.
Рижавото не ми е проблем, аз това искам, ръждивото е. Simple Smile

# 771
  • София
За съжаление, няма как да се избегне падането на боята. И аз имам същия проблем. Сега вече не, понеже косата ми е къса. Но преди лятото си ставах блондинка направо  Laughing Laughing Laughing

# 772
  • София
Аз още като излезе го пробвах муса на Лореал- пълен провал.
Цвета далеч от истината, не ми покри корените, отми се за отрицателно време.
За мен съм открила, че единствения вариант за цвета, който искам са професионалните бои.
Напоследък ползвам Кюн, цвят 8.4

Скрит текст:

Не излиза много реално на снимки Tired Реално е малко по-оранжевеещ.

Последна редакция: нд, 30 дек 2012, 23:53 от ~Étoile~

# 773
  • София
~Étoile~, издържа ли на отмиване? Виждам, че косата е дълга и има смисъл боята да издържа на отмиване, но моята е много къса отстрани и корените не спират да изскачат и трябва често-често да минавам по една четка  Laughing Laughing Laughing
Цветът, който си показала е направо страхотен!  newsm10

# 774
  • София
Morgana,  мерси и аз си го харесвам.
Цвета издържа, не се отмива така като с Матрикс, Фармавита, Алафапарф и всичко останало, което съм пробвала.
Аз се боядисвам горе-долу на 3 седмици, защото коста ми расте като гъбка, не правя освежавания между боядисванията( преди ми се е налагало) Peace

# 775
Здравейте! Препоръчайте ми боя за коса с ярко рижав цвят. Искам да постигна цвета на Пипи дългото чорапче Simple Smile Пробвах какво ли не, но не попадам на точния цвят. Мерси предварително и весела НГ!

# 776
За много години ,червенокоски! Да сме все така хубавки, здрави и усмихнати и нека през тази година се случват само чудеса!   Tada  ura  Party Time

# 777
Здравейте! Препоръчайте ми боя за коса с ярко рижав цвят. Искам да постигна цвета на Пипи дългото чорапче Simple Smile Пробвах какво ли не, но не попадам на точния цвят. Мерси предварително и весела НГ!

Моята борба! и аз това се опитвам да направя от юни месец насам.. Започнах с Велла Колестон 88/43, но тъй като естествената ми коса беше кестенява, не се получи толкова светъл цвят, какъвто ми се искаше, а и не ми беше достатъчно оранжева, и боята падаше бързо.. с две думи, не съм особено впечатлена, а уж много ми я хвалеха боята. Професионална била, немска..

Сега съм с Лакме 8/49, като в боята слагам и от оранжевия, и от медно червения тонер. Цветът между боядисванията го подхранвам с шампоана на Лакме за оранжеви гриви. Той самия е оранжев на цвят, и доста поосвежава косата ми. Много съм доволна, само искам да я направя малко по-светла. Но тъй като не желая да си тормозя косата, не съм се решила да я изсветлявам повече.

Следващият месец ще пробвам с Елумен и да се надяваме че ще постигна цвета, който съм си наумила веднъж завинаги Simple Smile

П.С. Честита нова година на всички! много здраве и любов, другото е лесно оттам нататък   bigdance2

# 778
Здравейте дами....
Червенокоса съм повече от година, тъмно червено.... всеки път като взема по-светло винаги си става едно и също... явно доста е попил цвета в косъма и не позволява промяна !
Сега искам да се направя рижава... не ярко оранжево, нещо такова:
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&sa=N&tbo=d&am … 29,r:63,s:0,i:280       
само че не знам дали изобщо ще ме хване?
въпросът ми е дали някоя от вас е правила някога същото? и дали мога сама да пробвам или задължително на фризьор?
Преди месеци си бях купила на Палете МУС рижав, само че, както винаги си остана моето червено....
Дайте идеи... или споделете опит... ще съм ви благодарна Simple Smile
Не знам колко е тъмна косата ти, ако е много тъмна, няма да стане така, а само с обезцветяване преди това.

# 779
Момичета, може ли да се намерят тук някой от тези цветове на loreal excellence във видеоклипа? Страхотни червени са.

http://www.clicknetwork.tv/watch.aspx?c=3&p=31&v=876

Общи условия

Активация на акаунт