Протриване на краката при пълничките жени... :)

• 58 869
  • 46
  •   1
Отговори
Здравейте!
Търсих и не намерих нищо по този въпрос във форума, а и в интернет няма много информация. Поне аз не намерих.
Как се справяте вие с този проблем? Особено сега, когато времето се затопля.
Деликатна тема си е.
Зимата е лесно, с панталони, с чорапогащници и тогава няма проблем, но лятото, когато сме боси протриването между краката си е проблем.

# 1
В началото започнаха да ми се протриват панталоните после и краката . повярвай ми само отслабването помага . Проблема не е малък и доста неприятен. Лятото както и ти казваш е кошмара .Слагах малко крем за съжаление това не е решение.

Заравих- пудрата също върши работа!

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 09:59 от Краси7

# 2
Отсабване, но докато отслабваш пробвай да сложиш  вазелин там където се търкат. Не съм сигурна дали ще помогне,но пробвай

# 3
Крем против подсичане?  newsm78

# 4
  • В полите на Пирин планина
Сух дезедорант, не ролка  Peace И наистина само отслабването има траен ефект  Mr. Green

# 5
  • софия
Преди когато бях пълна,цяло лято ходех с един ластичен клин (малко над коляното).Бях си го купила от Триумф.На мен не ми запарявяше и беше много по-добре от пъпчици и протъркване.

# 6
Благодаря ви за отговорите!
Знам, че отслабването е решението на проблема, но никога не съм била слаба през живота си.
Нон стоп съм на диети, на режими, купих си колело, от както се е стоплило всяка вечер правя разходки по час и половина, но...
не съм смъкнала почти нищо, а и проблема с протриването си стои...

# 7
  • София
То и отслабването не е гаранция, поне в началото Tired За жените с по едри бедра, дори и да са в норма, си е проблем. Иначе аз се мажех с крем здраве вечер. Проблемът отшумя след 1 месец, явно краката свикнаха hahaha

# 8
  • София
протриването няма да изчезне,ако теглото не спадне.Обаче тоя крем Ахромина на мене много ми е помагал при петна по кожата,освен това е доста овлажняващ.Имах едно петно на задната част на крака под дупето и по случайност си го купоих тоя крем и петното изчезна.И това петно ми се беше появило от тесни дънки,които най вероятно при сядане и ставане са ми протъркали кожата и се получи същото петно,като при протрито между краката.Не пречи да пробваш,а и крема е евтин.

# 9
Отслабването може и да не помогне. Като мома майка ми е била 45-47 кг (170см височина),със слаби бедра и пак се е протривала постоянно. Това с ластичното клинче е много удобно.  Peace

# 10
  • София
Аз съм слаба и пак се протривам в най-горната част на бедрата лятото. Слагам крем Здраве и лепенка като нося пола.

# 11
  • Пловдив
Може  да отрежеш ,стар чорапогащник/като  клин/ телесен  цвят е и  като се амортизира  /пуска бримки/ -използваш  следващия скъсан.

# 12
  • По-близо до звездите
Свекърва ми е с тесен ханш, но - както тя се изразява- няма разстояние между бедрата в най-горната им част и това е мъка за нея. За да избегне неприятното протриване, си е купила едни много сладки лепнали  гащи с крачол тип клинче, но са си бельо, в телесен цвят. Носи си ги с поли, панталони... казва, че се е родила, откакто ги е намерила и от страх да не би да свършат, преди да е изхабила вече купените, си взе няколко чифта в резерв.  Grinning

# 13
Момичето пита за конкретен проблем вие я пратихте да отслабва... Rolling Eyes
Аз също препоръчвам стик п/в изпотяване, DOVE, Rexona...каквото се сетиш, но сухо...Аз също имам подобен проблем, но се справям така.

# 14
  • Бургас
Майка ми позлва медико идеал,страшно много й помага,Бочко също и всички кремове против подсичане за бебета вършат страхотна работа,но от тези,които ги правят по аптеките.
Наистина е много неприятно и е проблем както на едри,така и на слаби жени.

Общи условия

Активация на акаунт