Протриване на краката при пълничките жени... :)

• 58 872
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Аз също съм така в момента(56кг), като бях слаба(47кг) пак така ми се търкаха бедрата, имам си две клинчета от тея лъскавите дето прилепват по тялото плътно само с тях съм когато съм с пола. Но на проблема с протритите дънки още не съм намерила решение

# 31
голяма жега е стея клинове,направо изтрещявам.Това с подплататата панталон ми се вижда най0удачно...или пък хирургическата ножица  Mr. Green

# 32
За пришките на краката и аз не съм намерила лек. Затова непрекъснато съм с лепенки, особено на кокалчетата на самите пръсти - там редовно съм с пришки, защото ходя с по-затворени обувки.
A Lady speed stick за мен е най-страхотното средство против изпотяване и против протриване!

# 33
Една моя приятелка реже от тънките чорапогащници да станат като панталонки.

# 34
Ако си 47 килограма и пак ти се протриват краката, значи килограмите ти са в повече за телосложението ти (това пак си е наднормено тегло).

# 35
Ако си 47 килограма и пак ти се протриват краката, значи килограмите ти са в повече за телосложението ти (това пак си е наднормено тегло).

Глупости, наднормено тегло...въпрос на структура е!

# 36
Наистина не винаги проблема е в килограмите. Може би носенето на памучно бельо тип клинче или използването на бебешка пудра ще помогне донякъде да се преодолее неприятното усещане.

# 37
Темата е доста стара, но пък актуална в жегите, та да споделя една идея за решение на проблема - http://girlwithcurves.com/post/53912449402/a-sexy-solution
Трябва да се получи успешно от дантелата на чорапи със силиконова лента... Thinking

# 38
Благодаря ви за отговорите, мили момичета!
Ще пробвам и с пудра, и с чорапогащника, и със стик и ще ви пиша кое най-добре ми е повлияло...
Идея:намери някоя по широчка трикотажна тениска, която не ти трябва и отрежи от ръкавите кръгли ленти - там, където е бието и пробвай да си ги нахлузиш на бедрата там, където се търкат. Така ще елиминираш само директното търкане, без клинове. Една позната ги носи, даже си уши такива в последствие.

# 39
Темата е доста стара, но пък актуална в жегите, та да споделя една идея за решение на проблема - http://girlwithcurves.com/post/53912449402/a-sexy-solution
Трябва да се получи успешно от дантелата на чорапи със силиконова лента... Thinking

Ееее, това е велико!   bouquet

# 40

Глупости, наднормено тегло...въпрос на структура е!
Като е 47 кг. и пак има проблеми това значи, че има прекалено чувствителна кожа, а не защото е с наднормено тегло хайде моля ви се малко по сериозно ... Simple Smile

# 41
Ама как бе!То винаги в бг-мама опира до проблем с теглото!Глупости на търкалета.До структура на бедрата е.Има и слаби жени с протриващи се крака.Препоръчвам течната пудра на Бочко.Тубичка е и е много икономична,няма изпотяване,няма протъркване,приятна е за нанасяне.Не оставя петна по тъмни поли и рокли.Пробвай я,гаранция ще останеш доволна!

# 42
  • Варна
И аз се присъединявам със същия проблем. Така си е от както се помня, а и при мен е наследствено - прабаба, баба, майка и аз /дано ако имам дъщеричка след време да няма същия проблем/.
Всички сме с пълни бедра, вярно че и килограмите си оказват значение, но все пак проблема не идва толкова от там.
И до ден днешен не съм намерила решение на проблема с протриването на краката и панталоните. Всички панталони са ми с кръпки /на шивачката съм редовна клиентка  Grinning/. Лятото не нося поли, а ако случайно сложа нося чорапогащник - само това помага, за съжаление.
Относно протриването, при мен стават направо рани и ако знаете как боли... 2 дена не ми минава.

# 43
  • Berlin
Един час с пола лятото и съм на рани и аз. Затова не нося поли и рокли, за съжаление. Пробвала съм доста от посочените неща, но нищо не е съвсем ефикасно. Скоро даже бях и с чорапогащник и пак така, но може би и чорапогащникът не е бил много удобен.
И слаба като бях, пак си беше същата история.

# 44
  • по пътя
Само чорапогащник и отслабване. Преди никога не съм имала проблем, но сега ставам на рани и е мъчение изобщо да се върви😯

Общи условия

Активация на акаунт