Протриване на краката при пълничките жени... :)

• 58 890
  • 46
  •   1
Отговори
# 15
И като слаба и като по-пълна, винаги съм го имала този проблем. Лятото ми е ужас с поли и рокли, но не става нон-стоп с панталони да се ходи.
Пробвала съм мазането с какви ли не кремове, но ефекта е временен, докато крема попие в кожата.
За дезодорант стик не съм се сещала, но все си мисля че и това ще е временно. Трябва да се пробва. )
За някакво клинче, или нещо от сорта не съм се сещала, ама само като си представя как ще умирам от жега....и май не ми се опитва. ) Евентуално чоропогащник е вариант, но като се отреже, няма ли да се пуснат яко бримки???

# 16
Аз преди време си бях взела клинче, но си е наистина топло с него. Мисля си да пробвам и аз с чорапогащник, но като се отреже няма ли да се навива нагоре, аз пък това си мисля?

# 17
  • В полите на Пирин планина
Mirama това за стика / аз най-много харесвам на ФА сухия стик / го казвам от личен опит - действието не е нетрайно, а при нужда може да се повтори. На мен най-много ми се зачервява, ако е горещо и се изпотя и от движението става мазало  ooooh!
С чорапогащник съм пробвала, не се пускат бримки веднага, но и той ме спарва, защото е изкуствен, а и наистина може да се навие нагоре, ако е твърде късо отрязан ...

# 18
  • Бургас
Препочъчвам  талк или детска пудра  гарантиран ефект

Peace

# 19
Бебешка пудра, талк или отрязан чорапогащник. Имам много пълна приятелка и от нея знам, че само това действало безотказно.

# 20
Благодаря ви за отговорите, мили момичета!
Ще пробвам и с пудра, и с чорапогащника, и със стик и ще ви пиша кое най-добре ми е повлияло...

# 21
  • София
Все пак се продават и дамски боксерки с малко по-дълги крачоли, от микрофибър.

# 22
Като бременна от 7до 9ия  месец го имах този проблем Peace и беше лято ooooh! само с клин Peace постоянно. Бях си купила няколко памучни до коляното и така. Много е неприятно.Аз не съм зачервявала но усещането ми беше адски неприятно.

# 23
Мисля, че талка върши добра работа. От изпотяването се получават пъпчиците. Поне при мен е така.

# 24
  • софия
Aз съм 55 кила и пак имам този проблем особенно като ходя на работа с тясна пола до коляното става ад купила съм си кремче Нивея и ми седи в чантата и се мажа от време на време. Но си е гадно. #2gunfire

# 25
Протриването не е задължително да е породено от пълнота, причината е в самата структура на бедрата. Аз например, когато бях 46 кг. /сега съм 61/ при ръст 155 см., пак имах този проблем. Веднъж така се бях протрила и зачервила, няма такава болка  Sad Тогава се намазах с Бочко и ми мина, а за превенция най-доброто е стик, без значение от марката. Нищо друго не е толкова ефикасно!
На мен много бързо ми се протриват дънките между бедрата, а иначе нищо им няма #2gunfire и се чудя по какъв начин мога да ги "реставрирам". Имало някакви лепенки, които се слагали от вътрешната страна  newsm78

# 26
Ох, дойде топлия сезон и се почнаха мъките.
Пробвах с детска пудра, но поне при мен трябва доста често да си слагам и за това лично за мен не е най-добрия вариант. Със стик пробвах миналата година, но нещо не се чувствах добре. Може би не го оставях да попие добре. Мисля, че с клинче е най-добре.
Миналата година в голямата жега с клинчето ми беше много топло и се чудех какво да измисля и си купих Одорекс, който е за пръскане на стъпалата на краката против изпотяване. Мисля, че с него беше добре, но.....както винаги има едно но...много сърби кожата от него и доста загрубява.
Бих пробвала и друг продукт подобен на Одорекса, в който се надявам съставките да са други и да го няма този сърбеж и загрубяване.
Ако някоя дама знае друг продукт, подобен на Одорекса, моля да сподели.

# 27
В такъв период ходех само с пола-панталон. Много е удобно. Друго, което съм чувала е подплата под полата , направена като крачолки от хлъзгав плат.

# 28
Здравейте. Аз използвам едно масло на AVON (Блестящо масло за тяло-спрей). Мажа го сутрин и цял ден нямам проблем:)

# 29
  • Бургас
Искам да използвам темата да попитам как се справяте с пришките ,които излизат лятото на краката ,когато обуваме на босо сандали или чехли.....Аз имам такъв проблем винаги ,когато обуя лятото някакви сандалети на босо и стават ранички на краката ми.....

Общи условия

Активация на акаунт