Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?

• 251 956
  • 3 712
  •   1
Отговори
# 3 045
Искам да попитам дали някой от вас има впечатление от затворените комплекси в София. Предлагат ни жилище в един в покрайнините, но му се чудя, защото нямам никаква представа какви проблеми мога да очаквам.

# 3 046
  • Пловдив
Искам да попитам дали някой от вас има впечатление от затворените комплекси в София. Предлагат ни жилище в един в покрайнините, но му се чудя, защото нямам никаква представа какви проблеми мога да очаквам.
Разбери колко са разходите за поддръжка, при какви условия могат да ви ги увеличават, какво се случва ако някой не плаща.

# 3 047
Благодаря, Янтра! Hug
Ще им поискам Правилника за вътрешен ред и договора.

# 3 048

Кой район имаш предвид, ако не е тайна?

# 3 049
Драгалевци ( комплекс Водолей)  в конкретния случай, но ако чуя добри думи за някой от новите, бих потърсила и там оферти.

# 3 050
  • Sofia
някой има ли впечатления за цените на квадратен метър в кв.Иван Вазов - Софий !?

Новият строеж на входа на парка продават по 2500 евро.
Старото е на по-ниска цена, около 900-1100 евро.

Благодаря! Аз си мислех, че и старото строителство там държи по-висока цена !?

# 3 051
Е, това са нереални цени! По отношение на този квартал просто прекаляват. Хубаво -парк, близо е до центъра, но чак пък толкова високи цени за едни стари и доста грохнали блокове...

# 3 052
# 3 053
  • Sofia

Също - чия собственост са общите части (особено ако има екстри като басейн и прочее) и как той е задължен да ги предоставя на другите собственици, дължи ли неустойки ако не работят.
Гледай хубаво и качеството на строителство.

# 3 054
Всичко си е същото - нищо ново не е станало.
Парите по данъчната минават по банка - останалите кеш.
Таксите за сделка щели да скочат, заради банковия превод, бла, бла.
Сравнено с нот. такси, комисионната за превод на пари не е нищо кой знае какво.

# 3 055
2500 ново? Лудости. Rolling Eyes

# 3 056
  • България-Швейцария
Това 2500 се отнася за една конкретна сграда на Аргогруп, която в момента се строи точно на входа на Южния.
На мен, откровено казано, ми е - хайде да не кажа грозна, но консервативна, а и точно на това място не бих живяла. Парк под носа - хубаво, но и едно от най-нервните и натоварени кръстовища в София току пред вратата ми - thanks, but no thanks. За офис бива, но пак при условие, че е предвиден и безплатен паркинг за клиенти, обикновено всички го забравят тоя момент.
Дано все пак не мислят така хората с пари Laughing

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 16:01 от CTramell

# 3 057
А, добре, уплаших се  Laughing
За мен е прекалено натоварен тоя квартал по принцип.

# 3 058
Според статистиката за последните 12 месеца най-голямо поевтиняване от 18% има в кв. „Витоша”. Просторните жилища там се оферират от 459 до 1283 евро за квадрат. За най-евтиния апартамент от сегмента в квартала се искат 62 000 евро, а за най-скъпия - 340 000 евро.

Shocked оферта, този път от 1,3 млн. евро за продажба на просторен уникален апартамент в кооперацията на ул. „Оборище”, където живее примата на българската естрада Лили Иванова, излезе на пазара в София, пише "Монитор".

Цената за единица площ на имота от 255 кв. м излиза 5098 евро.

# 3 059
  • България-Швейцария
Това е в района на Докторски паметник, там цените се движат по друга логика и няма да паднат никога (както и в Женева примерно; не, че не би ми се искало).
А и рядко излизат оферти за продажба, всичко се предава по наследство или се продава пак между не толкова близики родственици. Кварталът на богатите, един вид, емотиконката - по ваш избор.
Бас ловя, че ще го купи някой дипломат (или политик).

Общи условия

Активация на акаунт