Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?

• 251 727
  • 3 712
  •   1
Отговори
# 165
Мнението ви за затворените комплекси Витоша парк в Симеоново и Витоша тюлип в Кръстова вада ?
Те са нови комплекси така че факторът "съседи" сигурно липсва, но май имат потенциал или така ми се струва...  newsm78 Басейни, сауна, спа, подземни гаражи...

# 166
Мнението ви за затворените комплекси Витоша парк в Симеоново и Витоша тюлип в Кръстова вада ?
Те са нови комплекси така че факторът "съседи" сигурно липсва, но май имат потенциал или така ми се струва...  newsm78 Басейни, сауна, спа, подземни гаражи...

Да, стига да намериш начин да прелиташ до тях.
За 500 евро не разбирам какво може да се намери в тях, но щом казваш, че това е наем за богати...

# 167

Да, стига да намериш начин да прелиташ до тях.
За 500 евро не разбирам какво може да се намери в тях, но щом казваш, че това е наем за богати...

Защо да прелитам? Пътища няма ли?

Къде е мястото за богати и наем над 500е ? С екстрите на сградата и комплекса ако може.

# 168
Изключително престижното място.
http://www.stroitelstvoimoti.com/?lang_id=1&prm=news&rub … id=6511&page=
http://foto.stroitelstvo.info/bulgarian_projects/photos/575_jili … da_vitosha_tjulip

А, моля те, търси си. Сигурна съм, че ще си намериш място сред богатите - мутри, стрелящи през балкона пияни митничари, бели якички - високо по веригата на контрабандни канали и т.н. Елитът в София те очаква, само трябва да го намериш.

# 169
  • София
Те са нови комплекси така че факторът "съседи" сигурно липсва, но май имат потенциал или така ми се струва...  newsm78 Басейни, сауна, спа, подземни гаражи...
Аз ти казах, че имаме различни критерии за лукс.
За мен Кръстова вада е промишлено-селско-работнически район, който няма нищо общо с лукс.
Не за друго, но понеже каза, че страшно държиш на локацията.

# 170
Изключително престижното място.
http://www.stroitelstvoimoti.com/?lang_id=1&prm=news&rub … id=6511&page=
http://foto.stroitelstvo.info/bulgarian_projects/photos/575_jili … da_vitosha_tjulip

А, моля те, търси си. Сигурна съм, че ще си намериш място сред богатите - мутри, стрелящи през балкона пияни митничари, бели якички - високо по веригата на контрабандни канали и т.н. Елитът в София те очаква, само трябва да го намериш.

Аз това го видях. Има що-годе приличен вид. За престиж не мога да съдя по и-нет снимки, но изглежда обещаващо. Във всеки случай нищо по-интересно не видях. Колкото до мутрите, не ти разбрах иронията. Не ме вълнува кой как си печели парите. Та защо трябваше да прелитам?

Цитат
За мен Кръстова вада е промишлено-селско-работнически район, който няма нищо общо с лукс.

Очаквам пример за твоя критерий на лукс.

# 171
  • София

Цитат

Отегчих се да го повтарям.
Върни се назад и чети.
Иначе няколко къщи в Бояна и Драгалевци се дават под наем, отделно апартаменти вече ти казах в кои райони.
Около Александър Невски, Докторски паментник, Изток, Изгрев, Лозенец, Медицинска академия и прочие.
Ето, трети път. Таман да добавя Иван Вазов.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 14:18 от Azzy

# 172
                          Дали е възможно да си отворите друга тема, в която конкретно да търсите въпросните имоти? Благодаря   bouquet!

# 173

Цитат

Отегчих се да го повтарям.
Върни се назад и чети.

Никъде не видях пример назад.

Викито, въпросът не е за търсенето МИ на имот- той е принципен. В София НЯМА адекватно предлагане на НОРМАЛНИ жилища под наем. Това е ненормално за който и щеш пазар на недвижими имоти. Не били на пазарен принцип. А на какъв и къде са аджеба? Къде са нормалните райони и нормалните сгради където да не те е срам да живееш?

# 174
  • София
Викито, въпросът не е за търсенето МИ на имот- той е принципен. В София НЯМА адекватно предлагане на НОРМАЛНИ жилища под наем. Това е ненормално за който и щеш пазар на недвижими имоти. Не били на пазарен принцип. А на какъв и къде са аджеба? Къде са нормалните райони и нормалните сгради където да не те е срам да живееш?
Глупости.

# 175
Глупости.

Е какво глупости, обори ме с пример де, хайде!

Витоша тюлип е получила награда за жилищна сграда на годината за 2009. Да разбираме че конкуренция като екстри и архитектура няма?

# 176
...Викито, въпросът не е за търсенето МИ на имот- той е принципен. В София НЯМА адекватно предлагане на НОРМАЛНИ жилища под наем. Това е ненормално за който и щеш пазар на недвижими имоти. Не били на пазарен принцип. А на какъв и къде са аджеба? Къде са нормалните райони и нормалните сгради където да не те е срам да живееш?...
                         Добрите жилища се пазят за определен тип клиенти. Мисля, че се работи 'по канали'.
                         А ти защо не опиташ първо да се влезеш в желаните кръгове, а после лесно ще вземеш жилище. В крайна сметка има и добри хотели, които предлагат апартаменти под наем. Не е задължително да наемеш нещо завинаги.

# 177
Това с жилищата в хотели не важи ли по-скоро за черноморието?
Интересен е въпроса с "каналите". Интересно как да ги намеря софийските канали от чужбина?  Laughing И защо желанието на човек за нормална жилищна среда трябва да е въпрос на тайни канали при условие че си плаща за това? Ако тук поискам елитно жилище в сграда със всички екстри, изборът ми е ОГРОМЕН. В София липсва тотално или почти. Лозенец и Ив. Вазов заприличаха на клоака по-зле от всички соц.панелни комплекси. При цялото изобилие на ново строителство, в центъра елитни жилищни сгради няма или във всеки случай предложение няма.

# 178
  • София
Разбира се.
Да се върем малко назад.
Да дефинираме параметрите за лукс.
После всеки сам си преценява кое на какво отговаря и доколко се вмества в параметри за лукс.
1. Локация /локациите ги дефинирах, мога и да ги допълвам в низходящ ред/. Локацията определя инфраструктурата около сградата, озеленяването, тротоарите и прочие. Колкото е по-озеленен и тих един район и е в близост до идеален център, толкова е по-луксозен.
2. Сграда и състояние на общи части /луксозни материали- тип каменна фасада, или друг тип луксозна такава, асансьори, стълбище и т.н./
3. Апартамент- височина на таваните, големина на прозорците, квадратура на помещенията, отделна кухня /задължително условие за лукс, както и броя и големината на баните. Не може един апартамент да отговаря на параметри за лукс с малка баня, докато за отделната кухня е допустимо/.
За къщите леко се различават- там има градина /дори и без басейн/, но в общи линии имат доста общи точки.
Апартамент или комплекс в район, подходящ за къщи не е луксозен.
Което не важи за една къща на Оборище, да речем.
Местата за паркиране също, или гаражи все едно.

Какъв лукс, какво чудо.

Не са тайни каналите за предлагане, просто не са масовите.

# 179
Наистина са ти зле критериите за лукс. Приключихме разговора- безсмислен е абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт