Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?

• 251 871
  • 3 712
  •   2
Отговори
# 330
                             http://banks.dir.bg/2010/05/27/news6462890.html

# 331
Къде е сега Човечето, да се опита пак да ме опровергае?

# 332
Къде е сега Човечето, да се опита пак да ме опровергае?
                              Не знам, обаче 1% за месец си е доста. Линкнах го, да си имаме всички едно наум.

# 333
Викито, аз това го казах още преди няколко месеца. Беше ми отговорено, че, видиш ли, този процент, който тогава бях цитирала, ввключвал И фирми, а поради кризата те, нали, масово са го закъсали.
Аз съм на принципа с кредитите-ок, но много умно. И колкото по-малко-толкова по-ок.

# 334

Аз съм на принципа с кредитите-ок, но много умно. И колкото по-малко-толкова по-ок.
Много хубав принцип! Peace Колкото повече хора осъзнаят, че кредита е СКЪПА услуга, толкова по-добре.

# 335
Викито, аз това го казах още преди няколко месеца. Беше ми отговорено, че, видиш ли, този процент, който тогава бях цитирала, ввключвал И фирми, а поради кризата те, нали, масово са го закъсали ...

Именно, и в тази статия е дадено, че общо лоши на граждани са скочили с 1%, ама колко от тях са преструсктурирани, колко са потребителски, колко са скрити фирмени, колко просрочени, но след това обслужвани и т.н., никъде не пише. Според мен делът на наистина необслужени ипотечни на граждани не е скочил с повече от 0,2%, но нека някой, който работи в банка да даде по-точна информация.

Скритите фирмени м/у другото хич не са малко, бизнесът не върви, банката не иска да го кредитира - единственият изход е ипотека на семейното жилище.

# 336

Много хубав принцип! Peace Колкото повече хора осъзнаят, че кредита е СКЪПА услуга, толкова по-добре.

Скъпо е относително понятие. Без кредит е много по-скъпо.

# 337

Скъпо е относително понятие. Без кредит е много по-скъпо.
Ма разбира се, как, ъф корс, гълтайте кредити до брадичката и ше ви излесе супер евтино. Laughing Laughing
Искрено се разсмях тук.

# 338
  • Банкя
Това и аз не го разбрах. Thinking
Кое е по-скъпо - животът, животът под наем ли или нещо друго? Rolling Eyes

# 339
Това и аз не го разбрах. Thinking
Кое е по-скъпо - животът, животът под наем ли или нещо друго? Rolling Eyes

Да купиш жилище без кредит е по-скъпо.

# 340
Да купиш жилище без кредит е по-скъпо.

Ако живееш в апаратамент на мама и тате, т.е. не плащаш наем и уцелиш задържане на цените, казват, че било по-евтино  Sunglasses

# 341
Поредното Бля-бля. Laughing
Аз се оттеглям...докато темата се нормализира. Laughing

# 342
За да няма драми, аз карам нотариуса/банката или който там му е необходимо пълномощното да ми предостави текст.
После го заверяваме и готово.
Забелязала съм, че има конкретни претенции, освен, че вече общите текстове тип "генерално пълномощно" не минават.
И ако пълномощното е конкретно, може и нотариуса да упълномощиш.
Да купи/ продаде от твое име и за твоя сметка едикой си имот/.
Твоя грижа е да преведеш парите/ да ти преведат парите.
Аз съм правила такава сделка, бях в чужбина. Че и парите бяха в сметката на нотариуса.
Искаш да кажеш, че си упълномощила нотариус, за да купи от твое име апартамент, като сделката е изповядана от друг нотариус.
Или си упълномощила нотариус, който да бъде твой пълномощник и едновременно с това да изповяда сделката.
Ако е второто - това е просто безумие.

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 18:08 от Roly Poly

# 343
... Аз се оттеглям...докато темата се нормализира. Laughing

Т.е. докато ти хареса развитието? Simple Smile

Няма ли да коментираш отговорът ми на това, което ме попита? Или беше просто иронично? Питам, за да знам друг път да не си правя труда да обяснявам.

# 344
Айде да ми обясниш като как ще ми излезе да платя един апартамент с кеш по-скъпо , отколкото ако тегля заем?

Много ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт