Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?

• 251 769
  • 3 712
  •   1
Отговори
# 600

samuraika, алкохолици има навсякъде, в по-богатите квартали са с пистолети, наш приятел в Лозенец се оказа с опрян такъв в главата, защото си спрял колата на мястото, което съседът му алкохолик си харесвал (на улицата, не пред гараж или нещо такова), алкохолът не прощава, нито избира кватрал ...

Аз и в нов Лозенец не бих живяла, даже май предпочитам Люлин 5  Peace

# 601
Забелязвам раздвижване на пазара на имотите - цените са започнали пак да се качват леко, и малко съм изумена - уж щяха още да падат Thinking Rolling Eyes Rolling Eyes

Типично по български, собственици като видят интерес и започват да вдигат цените. После се чудят защо хората казват "Благодаря" и повече не се обаждат. Важното е на какви цени се случват продажбите, а не кой и колко иска, защото има огледи.

# 602
Дано не засегна някого, но в Люлин или Надежда или Младост, ако се напия, има реална възможност да не мога после да си намеря входа и апартамента. Като в "Ирония судьби".
Аз много харесвам квартала ,в който сме , ако има начин, бих купила след време някой апартамент в такава стара  кооперация. Изпитани и здрави.

# 603
Дано не засегна някого, но в Люлин или Надежда или Младост, ако се напия, има реална възможност да не мога после да си намеря входа и апартамента. Като в "Ирония судьби".

Хахаха, как се сети за този филм - идеално описва кварталите.  Mr. Green
Е, изключвам Младост 1, който е така презастроен, че чак ми е страховито като ходя там.

# 604
Е как няма, Миши, особено на излизане от Люлин, не знам как се казва точно, има едни огрооооооомни, китайски стени. Смятам панелните комплекси-включая моя апартамент-за едно от ужасните наследства от комунизма. Tired

# 605
Дано не засегна някого, но в Люлин или Надежда или Младост, ако се напия, има реална възможност да не мога после да си намеря входа и апартамента ...

Всеки човек е така и на трезво във всеки район, в който не е живял дълго Peace
В Люлин има и лоши, и добри места, в 8-цата няма ЕПК-та, само ниско строителство и широки улици, нищо не те затиска - новото строителство е почти наравно с панелното, има и стари тухли и къщички. При едно саниране, живот и здраве, ще се уеднаквят визуално.

Но всеки с предпочитанията си  Peace

# 606

Joy
Истински случай с братовчед на майка ми:
Новодомец в Люлин 6 преди 30 години, връща се от работа и мноооооого му се ходи по голяма нужда на човека. Едвам стига до входа, етажа, отключва си и право в 00 (те нали са до вратата).Облегчава се човека и като му попреминава зора започва да се позаглежда - ама тая четка за тоялетна бежова, а наща синя май беше  newsm78.И какво е туй килимче дето го е турнала жената, замалко да се спъна в него.Абе то май и антрето нещо странно изглежда...И постепенно го осенява мисълта че е в чужд апартамент.Пуска си водата и се изнизва тихомълком и се прибира - в съседния блок, същия вход, същия етаж.Човещинка...

# 607
Не се сърди, този блок, за който ти говоря, е от край до край, дето има една дума.И на 12 ли, 14  ли етажа.....
Идеята да се натъпчат на едно място хора, достатъчни да запълнят едно село или малък провинциален град, е едно от най-ужасните архитектурни решения ever! ooooh!

# 608
Не се сърди, този блок, за който ти говоря, е от край до край, дето има една дума.И на 12 ли, 14  ли етажа.....
Идеята да се натъпчат на едно място хора, достатъчни да запълнят едно село или малък провинциален град, е едно от най-ужасните архитектурни решения ever! ooooh!

В ЕПК съм живяла в Младост, в Слатина и в Хиподрума, не си е работа и повече няма да се върна в такова, но пък има хора, които ги харесват, така че въпрос на вкус. А по света хора живеят и в по-високи сгради, в кито ще влезе цяла София, но там нещата са други  Laughing

# 609
  • Има много детски смях.

Същите "Китайски стени" ги има и в Стрелбище, и в Зоната.
Да беше само Люлинът!

# 610
Абе дето ще да са. Аз тази съм забелязала.

# 611
  • Има много детски смях.
Аз пък в Люлин нищо не мога да забележа. Все ми е еднакво и сливащо се едно в друго.

# 612
Офф топик-сега ти забелязах подписа, Ума, и се разхилих като идЕот. Laughing Joy

# 613
Аз пък в Люлин нищо не мога да забележа. Все ми е еднакво и сливащо се едно в друго.

И каква е разликата с Борово например  Simple Smile

# 614

И каква е разликата с Борово например  Simple Smile
Поне 200 евро на квадрат  Laughing То навсякъде вече има ново строителство и май наистина се посляха нещата.Стил - неософийски, с елементи на хепи соц.

Общи условия

Активация на акаунт