Ето МАЙ дойде - аз съм с бебче в ръце! № 29

• 22 626
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Ренито, мели 80, да стоплих - бях забравила  Blush

# 181
Добро утро от нас!

Бюти, честит рожден ден! Бъди все така усмихната и позитивна мацка, леко раждане и много приятни емоции!

Аеми, честито слънчице Виктор! Да ти е жив и здрав и много да ви радва!

Честита Мариела на Валерия! Да расте послушна принцеска и да пълни къщата със смях!

Днес нещо не ми е ден - много ми е криво  Rolling Eyes За утрешния ден - не вярвам тогава да родя, но нали ви споменах, че свекър ми е Георги, а до сега нито една от внучките му не е кръстена на него  Crazy Но пък ние чакаме момиченце, така че едва ли ще сменим името  Naughty

# 182
Да са живи и здрави бебенцата от днес! Hug

Доколкото знам на Мариелка плановото и секцио беше в средата на май. какво ли ги е накарало по-рано?
Да не би да са и изтелки водите?

Абе, каквото и да е, важното е че е минало и са живички и здравички!
Честито!  bouquet  

# 183
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА АЕМИ И НА МАМА МАРИЕЛА!
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЧИЦА И ДА ИМ НОСЯТ МНОГО РАДОСТИ!!!
НА МАЙЧЕТАТА БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ!!!

# 184
Грахка, да, вчера са й изтекли водите  Peace

Кременче
, отчети сееее?

Хайдеее, вече си имаме 40 бебчета Simple Smile Да са ни живи и здрави Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 11:10 от Славчето

# 185
Честита дъщеря на мама Мариела!  bouquet

# 186
Честито и на Мариелка !   bouquet

п.п. Да му се незнало , как се изпързалях  на терасата , за малко да се метна извън нея.  ooooh!

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 11:19 от meli_80

# 187
Милички, поздрав за всички:  Hug http://www.youtube.com/watch?v=xhV3REtKuKY

# 188
  • София
Честити рожби на мама aemi и мама Мариелла2418!

Ето 3 снимчици и от мен  Sunglasses

Anik, дано скоро бебка Криста да си е при теб... Много ми е странна тая работа с неонатологиите. В ОБ не само дават да кърмиш вътре, но дори го приветстват, дават да се носи и изцедена коластра. Според мен трябва да се въведе някакъв единен стандарт в подкрепа на кърменето навсякъде, ама кой знае кога и дали ще стане.

# 189
И още един: http://www.youtube.com/watch?v=8Y1htXFtIMs&feature=related

Мислете си само хубАВИ НЕЩА!

пРЕГРЪЩАМ вИ!

# 190
Добро утро от мен ,ние снощи имахме гости и явно съм се поуморила ,та станах преди малко Wink
Честити Рожден ден на Бюти ,един прекрасен празник ти желая ,а скоро да гушкаш най-големия подарък   bouquet
Честити бебчета на Мирелка и Аеми да са им живи и здрави ,на мамите бързо възстановяване

# 191
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА АЕМИ И МАМА МАРИЕЛЛА2418    bouquet

ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ Simple Smile

# 192
ЧЕСТИТИ МАЛКИ РОЖБИЧКИ НА АЕМИ И МАРИЕЛА

Ивонче, радвам се че процедурата е минала, макар и болезнено. Стискам палци съвсем да се възстановиш и да си родиш супер безболезнено

Грийнче, страхотни сте

# 193
Добро утро  и честито на новите мами  newsm07, вече 2 бебета, а не е станало обяд   Hug
честит рожден ден на Бюти birthday
Днес и аз съм от отбора на болежките, не спах добре, будих се от болки и така цяла сутрин...е браво на беба, ако излезе на 6ти ще се мъмрим май...то двамата и бъдещи дядовци за Георги, единият роден на 7ми май освен това, да не забравяме че и аз съм Гергана Crazy...т.е. датите са заети, или поне така аз си мисля Crazy
Днес правя една година откакто ме удариха с колата, преживях такъв кошмар тогава.. Cry за това днес никакво шофиране - разходка около реката, може да отида на пазар, но никаква кола... Naughty
Хайде весел ден днес, ако има промени таткото ще драсне ред, или моите щъркелчета ще съобщят  bouquet

# 194
 Party Аз преди малко се наспах и сме си тук, бебко си е на топличко, ох, ама искам вече да излиза  Blush ЧЕСТИТО ЗА БЕБЧЕТАТА  baby_neutral Искам и аз в тази тема да родя пък  Crossing Arms Целувки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт