Ето МАЙ дойде - аз съм с бебче в ръце! № 29

• 22 624
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
А защо плановото й секцио е било толкова рано? Термина й е на 24-ти ... 19 дни по-рано?

# 166
  • Под кленовите дървета
Честито момченце на мама Аеми!

Бюти, ЧРД мила  bouquet Да си все така позитивна и весела и скоро да гушкаш своето съкровище Simple Smile

И аз се присъединявам към клуба с болките. От сутринта от 6 ме подгониха едни болки....бях забравила какво е да те стяга така зверски. Лежах, въртях се и установих, че като лежа повече боли, та станах и сега ще се отдам да ходене наляво-надясно в нас.
Обаче сякаш не се засилва болката, което ме кара да мисля, че май са подготвителните....само дето са на 20 мин. Ще се пошматкам наляво-надясно, ще походя и ще видя какво ще стане Simple Smile

# 167
Честито бебче на Аеми, да и е жив и здрав Викторчо и много да  радва мама и тати   bouquet

# 168
Ох... аз отивам на консултация. Хич не ми се ходи ама няма как. Хем да я видим ква е тая обменна карта дето толкова ме притесни  Thinking
Чао от мене за сега, да видим колко бебчета ще има като се върна  Hug

# 169
А защо плановото й секцио е било толкова рано? Термина й е на 24-ти ... 19 дни по-рано?
Тя нали беше споделила че и изтичат околоплодните води по малко ,та сигурно това е причината да го извадят бебо.

Аеми ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!  newsm32

# 170
И аз днес мисля да посетя педиатърката за бебко, която съм избрала. Ако е читава, ще прехвърля и баткото при нея, за да ми е по-удобно.

# 171
  • Sofia
Бръмб, не позволяват да се дава цедената кърма Sad Аз вчера говорих и с една от лекарките на визитацията  Confused Ако започнат да ми я дават, директно ще я слагам да суче, а до тогава ще цедя само, за да не си направя някакъв проблем. Ако пък не засуче, ще и давам цедената, но това трябва да се случва в стаята, а не в нео-натологията  Confused
Dudunski, нямам нужда от нищо, освен от приятна компания  Hug Киселините ще ти минат в деня, в който родиш  Peace

Ей, поста ми не е минал и сега има 16 нови отговора + бебче  ooooh!

АЕМИ, ЧЕСТИТ МАЛЪК БЕБШОР
АМА ФИНИ ГИ ИЗКАРВАМЕ В НАШАТА ТЕМА

# 172

Беше писала , че от една седмица водите и изтичат и са значително намалели , затова са и назначили секциото толкова рано..........

Вивид , и двете изглеждате страхотно с малката!
jasmin_veni   Hug

# 173
Аеми, честито бебче Виктор! Да е здрав и много щастлив!  bouquet

Бюти, честит рожден ден! Нека най-хубавият подарък скоро да те изненада по-възможно най-лекия начин! Hug

Vivid, голям бонбон е малката принцеса и изглежда много нежничка! Heart Eyes

AniK, стискам палци скоро Криста да е при теб и да се гушкате Praynig

Аз пък тази нощ си спах страхотно /само с едно нощно ставане Mr. Green/ и сега почвам планове за днешната разходка. Вече като че ли и моето търпение се изпарява  ooooh!

# 174
Змейче, според мен нямаш вече контракции, защото при много от нещата всичко е на психическа основа.
И аз като влязох в деветия месец, се успокоих за бебко и засега нямам болки, въпреки че спрях магнезия.

Така че трябва да сме вече спокойнички, когато се родят бебочковците! Hug

# 175
Честито бебе Виктор на мама Аеми и само радост да и носи!

Бюти - ЧРД - бъди винаги лъчезарна, обичана и желана, а скоро ще се появи и най-прекрасният подарък!

Аник, Вивид - малките са такива принцеси   bouquet

Алекс - аз тъкмо си мислех, че вече си тръгнала към Варна да раждаш, а тя бебка голям инат се оказа  Crossing Arms

Някой се беше оплакал, че не искали да му дават направление за раждане или си измислят разни причини - само да кажа, че тези направления при бременните за раждане, нямат нищо общо с другите направления, т.е няма лимити или разни такива, те са независими и док няма право да ви откаже да ви издаде такова. Бременните се водят с малко по-различен статут и това док да ти откаже направление си е чисто заяждане. Само му кажете, ако не иска да ви дава направлението, че отивате да си пуснете жалба в РЗОК и гледайте колко бързо ще ви намерят и бланки и всичко и ще ви го издадат. Кофти е, но човек трябва да си знае правата, иначе се опитват да ни правят на маймуни. Така че късмет и малко повече търпение Simple Smile

Днес ми се струва, че доста бебчета ще има. Така че на всички чакащи или вече раждащи много късмет и леко раждане Simple Smile

# 176
Щъркелска клю-клю вест

Имам удоволствието да съобщя, че мама Мариелла2418 роди своята дъщеричка Валерия. Мъничето е 3кг и е висока 48см. Мама Мариела звучеше много добре. Имате много поздрави!

# 177
Бюти, честит рожден ден!

Aemi, честито бебе Виктор!

Мариела, честита ти Валерия!

И аз в първия момент се стреснах, че на Aemi термин е като моя, 24 май, но после разбрах, че е секцио. Наистина много рано, явно се е наложило.

# 178
  • София
Здравейте!!!!

Честито малко сладко бебче на АЕМИ!!! Много да радва мама и тати!

Честит рожден ден, Бюти (Елза)!!! Пращам ти много прегръдки и ти желая бързо, леко раждане и най-сладкото бебенце на света!

Аз днес бях на ЖК. Моята малечка е вече 2820гр и тя като мен чака срещата ни. Дано да е тези дни!

Честита Валерия и на мама Мариелла2418!!!

# 179
Честит Виктор на мама Aemi - първото бебче от термин 24 май! Да и е жив и здрав!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт