Ето МАЙ дойде - аз съм с бебче в ръце! № 29

• 22 617
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Аник, те въобще ли не ти я носят newsm78

Не  Cry В 12.30 ми дават информация, а в 18.15 аз И ходя на свиждане. Като спрат да и дават АБ (сега е на система), ще мога да си я взимам в стаята, но в часове, различни от другите бебета - все пак по няколко пъти на ден. Това е, което виждам, че се случва с другите бебета от този сектор, а и в стаята ми имаше една родилка, която беше 7-ми ден вече тук, з'то бебето беше с подобна процедура. От днес пък на една друга "съквартирантка" бебчето и е с АБ, но и го носят (то е едричко и 2 дни си беше ОК, на обяд ще и кажат защо се е наложил АБ  Confused).

alexxana, не, нямам. И спървото раждане не съм имала, а тогава зора ми беше доста по-голям - натискаха ме яко по корема, имах епизиотомия...абе насилена работа  Confused Сега, да не казвам голяма дума, но все едно, че не съм раждала - отдолу си ми е както преди да забременея, лохиите са вече съвсем леки, припкам си по стълбите, ходя си редовна до ВЦ ... абе пу-пу, на всеки пожелавам така  Praynig Praynig Praynig Peace Единствено спуканите капиляри по лицето много ме изненадаха, но и те почти минаха  Peace

# 151
Бюти, Честит празник! Желая ти много здраве, обич, щастие и късмет!
Леко раждане и най-прекрасното здраво бебче да се гушка в твоите обятия!

Мира, ама що се вкарваш във филми, а, а!  Wink Имаш опит - щом кърмиш на поискване, бебето неизменно си доставя толкова мляко, колкото му е необходимо. А количеството изцедена кърма не е показател за способностите ти да си изхраниш бебчето.  Wink

Ани
, ай честита ти коластра.  Grinning Ако искаш, можеш да опиташ да говориш с неонатолозите да дават на Криста твоето мляко. По време на моето раждане там, отказваха да стерилизират хубавите помпи, защото машинката им беше стара и беше прецаквала помпите на родилките. Но сега може да е по-различно. Твоя доктор също може да им каже няколко приказки, ако прецениш.  Hug

Оставям ви, че моите задачи не знам защо край нямат.  ooooh!

# 152
Добро утро!!!

Бюти, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ДА ТИ ДОЙДЕ СЪВСЕМ СКОРО  Hug newsm59  party023

Уф, момичета, пак не съм мигнала тая нощ, да беше заради контракции или плачещо бебе разбирам, ами аз заради глупавите КИСЕЛИНИИИИ smile3511 Нищо не ми помага, реве ми се вече

Алексана
, за хемороидите, единственото лечение е с лазер, никога няма да минат от самосебеси веднъж появили се Crazy Аз и сега имам, ако цъффна и след раждането още, веднага отивам. Изобщо не боляло и процедурата трае минута две, зависи от броя им.

От вчера стискам палци на Спири, дано всичо е ОК

Ани, имаш ли нужда от нещо да ти донесем като идваме по обяд?

Засега лек ден от мен, ще се пооправя из вкъщи че ще заспя иначе

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЮТИ! Hug ЖИВА И ЗДРАВА БЪДИ И СКОРО ЩАСТЛИВА МАМА ЗА ВТОРИ ПЪТ   bouquet

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА И НА ОБЛАК И ЕВИТО - МНОГО ДА СА ЗДРАВИЧКИ И ДА ВИ РАДВАТ Hug

АниК, мила, надявам се много скоро да са наред при вас нещата и да се гушкате с мишлето вкъщи Praynig Hug

Момичета, да се похваля - успях да накарам бебка да засуче с помощта на силиконовите зърна - отначало само ги слагам и след като премине първоначалното настървение, ги махам и тя си суче Peace Grinning Дано нямаме повече проблеми Praynig

Бръм, Змейка, Шаманката, имам пак въпросче към вас - как да разбера, че се е насукала беба, като започне да заспива на гърдата ли, или след определен период от време...? newsm78
А, ей сега ще кача снимчици...

# 154
Завърнах се, ама докато ви изчетаааа
Цитат
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 8 нови отговора.
хахахахха

Върнах се от НОИ ... сега тая ми ти бележка не трябвало те да я издадат, а да я издаде шефа ми .. абе луда работа, разкарват ме по инстанции с цел да не датат проклетите пари ... да ама не , аз съм се запънала като магаре на мост, че си ги искам ...
Лилка, момичетата са ти обяснили много добре кое къде е ... при мен проблема е друг, затова толкова търча по инстанции.

Ще взема да си родя в някоя хахахаха както каза една женица от НАП ... "да не вземеш да родиш в НАП, за да не е НАПънато детето"  Joy

АниК
, дано скоро приключи тази "процедура" , че да си гушкаш беболинка

Цитат
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 3 нови отговора.
хахахахха

# 155
  • Пловдив
Ани, дано скоро ти я дадат, за да не се занимаваш с цедене  Hug А дали няма да ти я дадат за кърмене като я видиш към 18 ч. Милата, съчувствам ти, че не е при теб мишонката  Confused... Направо се връщам 4 г. назад  Rolling Eyes
Бръм също хубаво го е казала - можеш да им предложиш да й дават твоята коластра - на Кали я даваха докато беше в кувьоза и това поне малко ме утешаваше

Дааа, вече съм в 37-ма просто не мога да повярвам, както и никой от близките ми  Mr. Green И въпреки, че е рано, мен още отпреди седмица ме проверяват всеки ден  hahaha Засега не ми е досадно, защото предния път така и не съм ги преживяла тези моменти  Mr. Green Не знам дали споменах - спрях всички хапове и нямам грам контракции  Crazy Даже се и разхождам вече и я нямам тази гадна болка отпреди долу дето имах чувството, че всеки момент ще се покаже бебето  Laughing
Евала за раждането - дай боже всекиму  Hug

Дудунски, и аз съм в твоя клуб с киселините - събуждам се от тях  Sick Но имам едно шишенце Стоп-ацид до леглото и веднага хапвам 1 хапче и се оправям, поне до сутринта  Hug

Бръм, Змейка, Шаманката, имам пак въпросче към вас - как да разбера, че се е насукала беба, като започне да заспива на гърдата ли, или след определен период от време...? newsm78
А, ей сега ще кача снимчици...

Времевият показател не е точен, защото всяко бебче си е индивидуално и за различно време изсуква гърдата  Peace
Би могла да наблюдаваш устичката й, дали преглъща, дали се чуват мляскащи звуци - тогава суче ефективно. Може да прави паузи, между преглъщанията и тогава ти би могла да я погалваш по брадичката, за да я подсещаш отново да суче  Laughing Ако е по-поспаливичка можеш да упражняваш компресия на гърдата, когато струята стане по-слаба и й е по-трудоемко да изяде задното, калорично мляко. След малко ще ти пратя по-подробно инфо на ЛС за компресията  Hug

# 156
Бюти,честит рожден ден миличка  Hug Желая ти много здрава,късмет,емейно щатие,леко раждане и най-прекраното бебче да ви радва след няколко дни   bouquet
Грахка,и ние сме решили че и да родя утре,няма да е с "Г",а ще е с "А" и като я питат защо не и с Г,тя ще казва че е крътена на АГНЕТО  Joy Пък и веки се казва Геновева,а ние не искаме да е кръстено на никого бебето  Peace
Змейче,успех днес,чакаме добри новини  Hug
Аник,радвам се че и ок.Дано скоро малката е при теб  Praynig
Някой чувал ли се е с Беборанчето   newsm78 Как ли са те с Белла?
Някакви новини от Спирито и от Крисчана   newsm78

# 157
Благодаря момичета! Hug Мане ,мане  ooooh! лудницата ще е пълна с тези документи детето ли да гледаме документи ли да оправяме.Славче поне ще имам вече необходимите нерви и яснота по всичко това а и вече ще те познават  Peaceи ще си с връзки  Laughing , а пък ако и там родиш ................. и тв звезда ще си.  Joy Joy

# 158
Бюти честит празник!   bouquet

Аник няма ли къде да седнеш да я накърмиш там,много неприятно така с това АМ.Дано нямате проблем със засукването после.

vivid много се радвам че имате успех.Дори и да я храниш сега с тях не се притеснявай,после като поукрепне ще се научи и без тях.Аз след 30-40 дни вече постепенно го отучих и си папкаше без тях.Стана по-силничък вече и постепенно се научи сам да си засуква млекцето.  Wink

Днес ще ходя на преглед за разкритие,много неприятна процедура  Confused

# 159
ИМАМ ЧЕСТТА ДА ВИ СЪОБЩЯ ,ЧЕ МАМА AEMI Е РОДИЛА ПРЕДИ МАЛКО БЕБЕ ВИКТОР 2800гр , 48см!
Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!  ylinfant

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 10:24 от alexxana

# 160
Бюти , всичко най - добро ти пожелавам!  bouquet

Ани , аз не бях разбрала в  началото , че изобщо не ти я дават . Искренно се надявам , скор ода сте заедно , пък с кърменето както дойде. Simple Smile

Някакви новини от Аеми. Днес и беше датата за планово секцио..........

п.п. А , ето го бебето. Честитоооо!

# 161
ЧЕСТИТО НА МАМА АЕМИ! Hug Да са живи и здрави с малкия Виктор  bouquet

Ето ги и нашите снимчици http://may2010.snimka.bg/baby/nashite-bebcheta.492346.18549484

# 162
Честито на мама АЕМИ да са живи и здрави с малкия!!!   bouquet

# 163
Хайде първото бебче за днес

АЕМИ, ЧЕСТИТО! Да ти е жив и здрав Викторчо, много да те слушка и много да те радва Simple Smile

лилка, да определено вече опит имам, определено вече ме познават на няколко места хахахахха но виж тв звезда - определено НЕ искам да ставам хахахах Wink

вивид, пу пу пу пу , да ви е жива и здрава, такова бонбонче е Simple Smile

# 164
Честито на аеми!!! Да е жив и здрав малкия Виктор!!!

вивид, страшна сладурана  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт