FarmVille 24-та тема

• 33 766
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Лятото ще има Mastery за дърветата  Shocked Crazy

Оооо не.. с нетърпение чахах да си взема медала за дърветата и да ги разкарам.... Сигурно ли е това?

Май да
“Hi guys,

Got some EXCLUSIVE NEWS about Farmville.

From July you will be able to recieve MASTERY signs from harvesting trees! Basically, for every tree you harvest from a certain fruit it shall be added to the mastery in the exact same way the crops are. Obviously the number of times you harvest a tree will be considerably LESS than harvesting crops.

хич няма да се занимавам  Naughty

някой знае ли, дали ботаническата градина е имала срок за закупуване? В една от фермите не е строена, не е купувана и се чудя , че не я виждам в маркета  Rolling Eyes

edit - Ботаническата вече не е налична - до вчера е била.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 13:17 от Zl-76

# 436
Ботаническата градина свърши  Laughing

# 437
Ботаническата градина свърши  Laughing

прочетох аз - сега ще игнор-на всички подаръци Wink

# 438
EEEE......
За Ботаническата градина ми останаха едно ъгълче, едно стъкло и една решетка.... Така ме е яд!Има ли начин без да си прахосвам доларчетата да я достроя днес?

# 439
EEEE......
За Ботаническата градина ми останаха едно ъгълче, едно стъкло и една решетка.... Така ме е яд!Има ли начин без да си прахосвам доларчетата да я достроя днес?

не могат да се пращат - няма ги в подаръците

# 440
А от някакви линкове? Преди имаше за мезончето...

# 441
Хихи стана някъв бъг и неможах да си махна цареви4ката и на снимката ми излезе така  Laughing

# 442
Трябва ми 200xp, а съм взел всички възможни медали. Идеи?

# 443
  • sofia
купи си нещо некаква къща

# 444
Въпроса е че нямам пари
Пробвах да си пратя Mystery Gift от основния акаунт, изписа ми Not Found

# 445
  • Paradisе City
Не ми говорете за тая ботаническа градина, че още ме е яд за труда. Грозна е и ужасно несъразмерна с всичко останало.
И да се похваля- имам си някакви черни прасенца  Mr. Green

# 446
  • София
и на мен ми се падна черно прасе ама го прададох, не ми хареса Mr. Green

# 447

Нали можело да се вземат звездичките от стените 100 ХР, както се осиновяват животните, без да е нужно да сте съседи. Потърси от стените на приятелите. Преди като имаше онова дърво за 3 ФВ беше лесно, но вече го няма.

# 448
Момичета, как мога да си поискам помощ за построяването на конюшната, че ми се иска поне нея да видя готова. Набутах се с ботаническата градина, поне това да построя #Cussing out Черното прасе май е за трюфели Crazy

# 449
На мен черното прасе ми излиза от мистичните кутии. Имам доста. Но Ботаническата градина си е за яд.
А от едната ферма току що приех 15 подаръка, които са доста отдавна. Злато и строителни материали за мезончето.

Общи условия

Активация на акаунт