FarmVille 24-та тема

• 33 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • not found
Ами тази новата крава  newsm78 Кога ще можем да си я купим ??

Някой знае ли ?

# 421
Коя, Longhorn Cow ли
alpha-beta, от FV Freak  Wink

# 422
  • София
Марто мерси!

Ха - напъхах 74 неща в кутията от стената хванати, но като пробвах да отворя яйце и ми пише, че
ми е пълна кутията...... Joy

Все още чакам програмистите на играта да ме изненадат с някоя новост, но перфектно работеща.....

# 423
# 424
  • София
Е как за какво са бараките? Thinking Когато изкараш нещо от кутията, след това не можеш да го върнеш там.

Не е точно така.
Когато искаш да си върнеш нещо в кутията / например на мен ми се налага , ако не мога да намеря място примерно на къщичка / , просто докарваш елемента до бялата стрелка и той се връща в кутията.
По същия начин действам,когато искам да си купя нещо от маркета,но не знам точно колко голямо изглежда и си го купувам уж , виждам му реалния размер и със стрелката си го връщам.

# 425

eи падна ми се мелни4ката, толкова я исках  Party

# 426
Лятото ще има Mastery за дърветата  Shocked Crazy

# 427
  • София
На мен кутията ми побира само 50 неща. Вчера приех нарочно повече, естествено ненужни. Само до 50 побра. Другите излетяха в небитието.
Не можеш да върнеш в кутията вече отворен подарък. Т.е. купил си си къща или си си сложил коза, няма как да отидат обратно в гифт бокса. Къща може да се прибере в бараката.

# 428
На мен пък някой път ми побира 51-53 подаръка Peace
 Ако си го купил, неможеш да го върнеш, но ако само си го взел да го видиш можеш да го върнеш

# 429

Оооо не.. с нетърпение чахах да си взема медала за дърветата и да ги разкарам.... Сигурно ли е това?

# 430
Ммм падна ми се щраус  Party http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs547.ash1/31946_118 … 5480_117498_n.jpg  Много е сладко Sunglasses заюо немога да намера в farm ville fanatic какво има в новите кутий, искам да вида тва кон4е Peace

Grinning Каква е тази царевица на дървото  Joy

# 431
Ммм падна ми се щраус  Party http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs547.ash1/31946_118 … 5480_117498_n.jpg  Много е сладко Sunglasses заюо немога да намера в farm ville fanatic какво има в новите кутий, искам да вида тва кон4е Peace

Grinning Каква е тази царевица на дървото  Joy

хахаха, според мен , когато е правила снимката е садила царевица и скрола и е бил в/у дървото  Laughing

# 432
Мога ли да си купя още ботаническата градина? Не я виждам в маркета  newsm78

# 433

Оооо не.. с нетърпение чахах да си взема медала за дърветата и да ги разкарам.... Сигурно ли е това?

Май да
“Hi guys,

Got some EXCLUSIVE NEWS about Farmville.

From July you will be able to recieve MASTERY signs from harvesting trees! Basically, for every tree you harvest from a certain fruit it shall be added to the mastery in the exact same way the crops are. Obviously the number of times you harvest a tree will be considerably LESS than harvesting crops.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт