FarmVille 24-та тема

• 33 778
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Само мен ли ми дразни бързо подскачащия бутон за кутията с подаръците - като го посоча и натисна кутията той вече се е скрил и кликването се отразява на горния бутон за мисиите....

И не само на подаръците!! Всички подкачащи такива бутони ме дразнят много  #2gunfire

Да, да, точно така.
Благодаря, да съм спокойна, че дефекта не е в мен!

Не е в теб, така си подскачат просто  Laughing

Трейси,   bouquet

# 406
Сега ако си сложа бялата кобила, където се пада от кутиите, значи ли, че няма да ми се падат нещата като хр, берачката и доячката? И ако ми се роди конче, ще ми се отчете ли за медала.. Имам още около 50 неща да събера за син медал и не знам дали да не оставя кобилата отвън Confused

# 407
Dundy , не съм имала проблеми с мисиите досега ( не знам защо ) . Но като спечелих  няколко медала и вече изгубих интерес заради наградите - не ми харесват много .
И аз нямах в началото но се появи проблема впоследствие на по 18 златни медала

# 408
Сега ако си сложа бялата кобила, където се пада от кутиите, значи ли, че няма да ми се падат нещата като хр, берачката и доячката? И ако ми се роди конче, ще ми се отчете ли за медала.. Имам още около 50 неща да събера за син медал и не знам дали да не оставя кобилата отвън Confused
При мен с белия жребец  си ми се падат и доячки и т.н. Не съм забелязвала дали се отброява за медал като се роди конче, но може и да е така.

# 409
Мерси.. значи го оставям вътре  Peace

# 410
Честито - кутията няма лимит вече

# 411
  • 7800

Коя? За подаръците ли? Малеее, ми за какво ми бяха тези бараки тогава?

# 412
Ммм падна ми се щраус  Party http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs547.ash1/31946_118 … 5480_117498_n.jpg  Много е сладко Sunglasses заюо немога да намера в farm ville fanatic какво има в новите кутий, искам да вида тва кон4е Peace

# 413
  • МАРС
При мен с белия жребец  си ми се падат и доячки и т.н. Не съм забелязвала дали се отброява за медал като се роди конче, но може и да е така.

Кончетата не се отчитат за медала, само доячката ,краварката и 100 ХР!

# 414
  • София
... немога да намера в farm ville fanatic какво има в новите кутий, искам да вида тва кон4е Peace

Заповядай:

# 415
# 416

Gift бокса

# 417

Е как за какво са бараките? Thinking Когато изкараш нещо от кутията, след това не можеш да го върнеш там.

# 418
Какво толкова са роменили в играта последните 2 дена!? Стряха да ми работят като хората ACTool и Cheat Engine. Ето как берът програмите, сменили са макрото май.

Някой играе ли с Farmville Bot_withplugins 2.1.12 и има ли проблеми днес?. Инсталирах я преди 2 дена и останах доволен. Днес искам да бера и нищо неправи. В раздела Farminfo дава File>NOT exist!!!

# 419
  • София

Gift бокса

Марто, откъде черпиш тази новина?

Общи условия

Активация на акаунт