FarmVille 24-та тема

• 33 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте
аз пък имам голям проблем с фермата-много е спечена, едва-едва върви и е голяма мъка
компа е нов и предполагам хубав, с мощен процесор и не знам какво не му стига за да върви фермата
никъде другаде нямам проблем
ако някой има идея нека сподели моля, че се изтормозихме

# 541
Пробвай с друг браузър

# 542
  • София
Ако е голяма фермата и с много неща, по-бавно се зарежда.

# 543
В помощната ферма от кутията която се праща от подаръците ми се падна доларчеееее Party Party

# 544
Вчера забелязах , че като храниш съседските кокошки и ти даде яйце има и едно за теб в кутията ти. От тогава нахраних 50 кокошарника да се уверя че не съм се излъгала и наистина от яйцата които намерих имам по едно в гифт бокса. Това е най-хубавото което можеха да измислят  newsm44

# 545
Някой да услужи с линк за това какво съдържат мистериозните кутии? (че едва сега намирам време да си изпратя няколко, да знам дали си струва)   bouquet

# 546

Appaloosa Horse  Wink И вече се родиха 3 малки едно след друго. Много лесно се размножава  Laughing

# 547
Здравейте!
Реших да направя разширение на кокошарника. Първият ден пуснах съобщение на стената. Въпросът ми е как мога да пусна второ такова?  Thinking

# 548
Здравейте!
Реших да направя разширение на кокошарника. Първият ден пуснах съобщение на стената. Въпросът ми е как мога да пусна второ такова?  Thinking

Не можеш . Можеш да се откажеш и после пак да започнеш . Тогава пак ще ти даде да пуснеш съобщение .

# 549
Просто копирай линка, който имаш. И си го постни на стената.  Simple Smile

# 550
Здравейте!

просто пишеш в статуса си молба към съседите да ти цъкнат на кокошарника от вчера....

# 551
От кутии ми се паднаха храст с колибрита, два бели коня, фонтан, шраус и една къща с мелница. Освен мост над вода какво друго остава? Rolling Eyes

# 552
Kalentina,  ziakarolina , Zl-76 , благодаря за бързите отговори!   bouquet

# 553
Видяхтели новите животни,костенурката е много сладка

# 554
Видяхтели новите животни,костенурката е много сладка

Да, аз като я видях и веднага се сдобих с нея, много обичам костенурки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт