FarmVille 24-та тема

• 33 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Новите кокошки какви яйца снасят ? 

# 556
Марто, благодаря ти за отговора. Ама с тия конюшни - голямо прецакване - 4 пъти я строим наново - е*ати и то за по 5 коня  #2gunfire

току що се прецаках с мисия - имах готови лалета снощи - отчете ми, че ги бера, като сях както си трябва и днес бера и не ми ги отчете  newsm78 защо си мислих, че трябва и днешните да ми отчете? Явно не съм разбрала правилно този трик и понеже не съм го ползвала ще се издъним  Sad дано другата съседка да е насяла достатъчно, че ....

# 557
Инсталирах туулбара ама не ми даде новата коза  Rolling Eyes

# 558

А, защо трябва да ти даде коза  Thinking.

# 559

Zl-76, трябвало и вторите лалета да сееш толкова, колкото жънеш. Имала си готови да кажем 200, за да ги отчете си засяла 200 - отчита 200 засадени и 200 ожънати. Но имаш в момента 200 за жънене. Не може да се отчетат ако пак не се засеят други 200.

# 560

Zl-76, трябвало и вторите лалета да сееш толкова, колкото жънеш. Имала си готови да кажем 200, за да ги отчете си засяла 200 - отчита 200 засадени и 200 ожънати. Но имаш в момента 200 за жънене. Не може да се отчетат ако пак не се засеят други 200.

сетих се аз, ама малко късно... искаше ми се да прецакам играта, но не може... важното е че взехме златото все пак!

# 561

А, защо трябва да ти даде коза  Thinking.

Защото пише че като се инсталира дава коза

# 562
Запис
Аман с тия дъски и пирони  Tired

# 563
А като завършим това разширение на конюшнята може ли веднага да се започне ново за още 5 или когато те кажат?

# 564
А като завършим това разширение на конюшнята може ли веднага да се започне ново за още 5 или когато те кажат?

Mоже, аз трето започнах   Peace

# 565
Някой ще ми обяснили как може да се сее нова култура, че нещо не можах да разбера - изписвами че съм подранила  newsm78

# 566
Иска код, който може да се получи ако се купи нещо от 7-11, което е в Северна Америка

# 567
Иска код, който може да се получи ако се купи нещо от 7-11, което е в Северна Америка
мерси за отговора

# 568
Роди ми се конче, без да съм приютявала кобила  Shocked

# 569
  • Пловдив
Роди ми се конче, без да съм приютявала кобила  Shocked

И на мен така вчера ми се случи. Явно за някои кончета не е нужно да си приютил от специалния кон  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт