FarmVille 24-та тема

• 33 578
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
За всяко конче е нужно
Имам въпрос - след като имам White Stallion, вече не ми трябва Wandering и всеки ден мога да изкарвам по нещо, така ли е  Rolling Eyes

# 571
  • Пловдив
Май е така. Защото, както писах по-горе, на мен ми се роди конче, а не бях приютила нищо, но за сметка на това и аз имам от този белия  Peace

# 572
Wandering Stallion = White Stallion. Само че белия можем да го имаме постоянно, което е хубавото, и всеки път, когато е в конюшнята има шанс за малко конче.
Иначе имам въпрос: Когато обирам конюшнята със белия вътре, и не се появява конче, изписва ми че коня е оставил 2000 монети като thank-you gift. Само че май е бъг, защото като рефрешна съм си с началните пари, тоест тези не ми го отброява. Явно идеята е, че нали Wandering Stallion дава също такива парички, може нещо да са опитали същото и за белия,но понеже той не е само за една нощ там, и фактически не му пука дали ти дава подарък за благодарност или не, да извежда съобщението но то фактически да не важи.

Та, някой да е забелязал да му изчезват парите които белия оставя след себе си?

# 573
Та, някой да е забелязал да му изчезват парите които белия оставя след себе си?

При мен белия кон не дава парични бонуси, само бели кончета Simple Smile

# 574
Някой купил ли си е Dust Devil да покаже снимка  newsm78

# 575
Много смешно се върти... Laughing

# 576
Значи почвам да работя за него .... Мерси за снимката!

# 577
Добре де,а този дявол спира ли изобщо или само си се върти.Моя е постоянно в торнадо  Mr. Green

# 578
И моят така, не спира... Laughing

# 579
Ами защо тогава не са го кръстили торнадо,ами дявол - брей ама.......... #2gunfire Ако знаех,че ще е така нямаше да го купя,язък  Mr. Green

# 580
Каква е идеята на сергията за цветя и на момичето, което дои крава newsm78

# 581
Каква е идеята на сергията за цветя и на момичето, което дои крава newsm78

момичето ти обира всички готови животни , без да цъкаш по всяко едно. Не обира конюшна, кокошарник, краварник и барна за бебета.

сергията събира 30 букетчета, когато си береш цветята и после можеш да ги споделяш с останалите

# 582
Влизам във фермата и ....изненадааа- ккутията с подаръци празна....
а толкова много събирах.... ooooh!

п.п.
оправи се, явно бъг....пу,пу,пу, изкарах си акъла

# 583
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ РАЗШИРЯВА КОНЮШНАТА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 40 КОНЯ, ЗАЩОТО СТИГНАХ ДО 40 И ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ! АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ДА ПИШЕ!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

# 584

Общи условия

Активация на акаунт