Бременни майки в чужбина - 25 тема

• 24 295
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Мацки,почерпете се,че от днес си имаме нова кола Wink !

# 586
И сега какво - само аз ли разхищавам материал, се оказа  Laughing?
--
Дами, откога може да се пие чай от малинови листа?

# 587
Дами, откога може да се пие чай от малинови листа?
При нас казват от 35 седмица нататък !  Peace

# 588
лястовичке ти ми разката фамилята сега с тези череши.аз принципно не им се мяткам много,но тези изглеждат повече от чудесно! честита ви кола!

# 589
   Ауууу, Лястовице, ти душа нямаш  Crazy В тази тема има бременни бре  Laughing Ако качиш и торта да знаеш, че подемам акция против теб в темата  Laughing Това е майтапче, да ви е много здрава колата и със здраве да си возите бебето и детенцето в нея   bouquet

gerchy тя Маритка е далече, но аз съм близкоооо  Rolling Eyes И аз не успях да си лакирам ноктите на краката, но още в понеделник мисля да поправя грешката  Simple Smile

bobi40 след 4 часа пътуваме, а аз тъкмо приключих с багажа, пак съм на ръба на килограмите, моят мъж пак е в истерия и така едно и също. Аз кредитна нямам, че е опасно за мен да разполагам с излишни пари, но и дебитната не и прощавам. Лошото е, че все подаръци влача, а за мене нищо почти и всеки път се заричам и всеки път прекалявам. Иначе днес си купих бельо и един потник за мен, сетих се и аз в последния момент  Crazy Отивам да се поопъна аз, че скоро път ме чака, дано успея да ви следя и от БГ, чаоооооо

# 590
madame
 честита ви рожденичка -  да е здрава и само радост да ви носи!  bouquet

бяла лястовица
 честита ви кола и безаварийно използване, ама и аз като
лястовичке ти ми разката фамилята сега с тези череши.....

шЪ наводня клавиатурата от лиги! Mr. Green

tsvelichkova
аз кредитна само за самолетни билети ползва. Иначе и аз допреди  синчето(ч е сега сме на двойни разрешени килограми) изпадах всеки път в кризи при опаковане на багаж, особено на идване от Бг. Whistling

# 591
  • Eemnes, NL
Тука няма все още череши... Tired Crossing Arms - не е честно.

madame - Честит ровден ден на детенце - леко и щастливо детство и пожелавам.
На пътешественичките -леко и приятно изкарване в БГ.
Ох, как ми липсва моята педикюристка тука, аз винаги съм имала проблем с ноктите на краката... Трябва да разгледам из нета за някоя наблизо.
Бяла лястовичке -леко и безпроблемно каране на новата ви кола! Hug
Ние сме добре - в четвъртък бяхме в консултацията, ама тука прегледите не са нищо особено, само ти опипват корема, пускат ти да чуеш сърчицето на бебка и те питат дали имаш някакви въпроси.
Аз изчезвам да гледам баткото, че днес пак имат турнир с околните села. Peace После ще ви пусна и малко снимков материал.
Леки почивни дни момичета, да погалите тумбачетата. Flutter  bouquet

# 592
  • FRANCE
Благодаря за пожеланията Simple Smile
бяла лястовица честита кола със здраве да си я карате
с тези черешки голямо преглъщане се заформи)

tsvelichkova
лек път. Аз пак изпуснах ти в Бг ли ще раждаш или само на гости?

гуш на всички Hug

# 593
Ти внимавай,че понякога от малки и тесни обувки и гъбички се появяват по ноктите!Щом си се разминала само с падане на нокът-добре е! Simple Smile Иначе такива чудеса съм виждала,че ако тръгна да обяснявам свят ще ти се завие.

аз незнам разминах ли се все още с други проблеми,защото ноктите визуално израстнаха добре (аз много с еопасявах да не се покажат някакви дефектни,че иначе са ми много перфектни крачетата Flutter),но...ме понаболват.точно отстрани,където са свързани с месото и по=скоро в горната част.аз си мислех,че са израстнали в началото по=широки,от легенчето (незнам така ли се казва,но аз така го кръстих) и докато се регулират с растеж ще ме наболва,но....май мина достатъчно време.вчера изрязах последното назъбено,а още ме боли.не набира,но постоянно се чудя кога ли ще с еналожи мед. интервенция.и така...наблюдавам ги Sad

tsvelichkova като каза бельо,та се сетих,че онзи ден видях в един магазин потник и бикини за бременни,които предпазват от лъчи на микровълнови,телефони и тем подобни.това пък чудо незнаех,че съществува,но разбира се дори и на половин цена не бяха достатъчно евтини.

лястовичке а ние днес ще ходим да гледаме мякаква кола хахахах.наща си е гот,ама е с две врати.това ми е единствения мотив лично на мен да не откажа евентуално да я сменим,но...айде да видим другата и ще мислим.две врати не е най=удобното за детенце.има да се гъзуря,както съм дълга докато го намествам отзад,та свят да ми се завие.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 12:02 от Гаца Баца (марита)

# 594
Честита кола, Веси! Със здраве да си я ползвате!

А тези неща от снимката ... направо ви завидях, ако са така при вас. Тука са - боа! Ходихме с мъжа ми уж до аптеката, но и през 2-3 магазинчета, та взех последните неща, дето ми липсваха за чантичката за болницата, че мъжа ми подскача да е готова и повече да не я мисли, че не иска с чанта да се занимавал, ами с мене като дойде момента Wink та утре ще правя чантата Wink (последната покупка беше еднократно бельо, което ми искат да си нося Wink пръскалки с вода (пулверизатори, защото не дават да пиеш явно, но се пръскаш и облизваш хухихи, и гел душ за баня с неутрално pH,без сапун ...трам та ра рам, намерих всичко в аптеката и супера (преди всичко било в супера, ама тц вече)! За бебето взех миналата седмица на Мустела козметика в най-малките опаковки, за неговата си чанта за болницата, че не зная всъщност как ще реагира и дали ще е добре, уж новото производство, но знае ли човек (няма никакви боклукчиви съставки,  няма я още с този състав в онзи сайт за проверката, много е нова явно).
Утре е Празника на Майките тук, ни аз май не се броя още хихихи, но ще ходим на кръчме някъде Wink При вас мина ли или има и държави , където съвпадат.

Замислила съм да издиря малко инфо дали във Франция мога да си поръчам като се роди бебето, някоя винарна да ми направи няколко кашон с вино рекилта 2010 и да си отваряме на всеки рожден ден на беба като расте Wink Мъжа ми не му се прави,  ама ще омекне надявам се Wink

# 595
Здравейте,мамацки !

Благодаря за пожеланията за буто ни.Купихме го голямо като за семейство,че да се побираме всички възрастни,дечурлига,зайци,количка,колело и да речем кошниците за пикник Wink.
Вчера мъжът ми ми донесе много вкусно череши.Цял килограм и ги изядох на веднъж.Мале все едно на въже съм била държана.Така ми се осладиха.Явно си е до случване.
Довечера е Евровизия.Успех на Франция Wink.Свате,ще видим дали ще ви се дадем Wink !

Нещо не ми е добре.Все по-изморена се чувствам и едва се движа вече.Много ме натиска и боли там долу Sad.Добре,че няма да ме държат до термина ми,че иначе може и да не го дочакам ooooh!.Но пак месес и кусур трябва да стискам още зъби.Голям зор тоя път,голямо нещо. Rolling Eyes

Хайде до писане,че едва си седя на дъ-то.

# 596
  • FRANCE
Сега реанимирам пред компа, а дзжеро заспа в колата. Имаше голямо тържество за децата в парка. Супер, но имаше сто хиляди човека, тоест никакви места за паркиране. В резултат от кривенето на всички посоки за да си намерим място си докарах такива болки в корема че не можех да се движа. добре че попаднах на една позната мама, че тя наглеждаше Алекс с нейната дъщеря докато се пооправя. Иначе си беше купон.

Боби, вино да искаш Simple Smile братът на мъжа ми е производител (от района на Бордо). Всъшност цялата рода са такива, само нашият татко станал инжинер Simple Smile

гуш на всички, аз ще използавам да помързелувам малко

# 597
.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 15:22 от бяла лястовица

# 598
...

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 14:54 от bobi40

# 599
редакция

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 16:02 от Tink (.Y.)

Общи условия

Активация на акаунт