Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 9

• 52 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • до най слънчевия бряг
БЗ

# 61
БЗ, златна си! Hug Hug Hug

# 62
Май Ясето разбра за Чичек. Назан и Севги дали се засякоха при Бора или на мен така ми се иска.

# 63
  • Гърция
Али ще преведеш ли анонса мила за да сложа суб да не чакат всички. Утре ще питам екипа по превода ако може да слага суб на анонсите ако са заети ще слагам аз, защото така или иначе съм на линия след края на епизода.

# 64
Анонсът е  Shocked #Crazy Е сега и раздяла ли и Ясемин маи ще разбере за брака Shocked
Мила ,изчисти си кутията  newsm79 newsm75 newsm28

# 65
Анонсът е  Shocked #Crazy Е сега и раздяла ли и Ясемин маи ще разбере за брака Shocked

САВАШ плаче...явно Ясемин е разбрала за брака му и го е напуснала newsm78

# 66
# 67
И аз благодаря на BZ и Bayraktarova - справихте се страхотно, направо сте уникални!!!

# 68
# 69
Тази стрелба  накрая newsm78
Може би Шахнур иска да изплаши  Ясемин и майка й newsm78 Mr. Green

# 70
 #Crazy #Crazy #Crazy  Саваш плаче, Яса в Бодрум  Shocked значи е разбрала
нейната тайна обаче си остана скрита май

Назан на кушетката на Бора  Sick дали Севги ще дойде навреме , тая жена само я 'спасяват' - Саваш , Шахнур, Ешреф, грам мозък няма   Tired

Тази стрелба  накрая newsm78
Може би Шахнур иска да изплаши  Ясемин и майка й newsm78 Mr. Green

възможно е, ако каже нещо, Саваш ще я скълца, а  така направо ще ПОКАЖЕ  #2gunfire

# 71
Има май кавга между Назан и Севги  newsm78 А за Саваш ,той нали каза на Джем ,че ще признае на Ясемин истината ,сигурно й е разказал ,за да реват и двамата #Crazy #Crazy

# 72
Тази стрелба  накрая newsm78
Може би Шахнур иска да изплаши  Ясемин и майка й newsm78 Mr. Green

Лили, и аз в първия момент си помислих ,че стрелбата може да е измислена от Шахнур ,за да сплаши Ясемин и майка и за  да ги накара да се откажат . Но в трейлъра видях ,че Ахмед Моран води Чичек ,а тя беше тръгнала за Прага май със състуденти.

Мехмед и той загря ,че Надя е влюбена в Саваш.

# 73
Да,и аз правя връзка м/у стрелбата и АМ с Чичек  PeaceПо-скоро Ясмин тогава разбира за брака на Ч и С newsm78
Саваш влиза в стаята и вивда просълзената Ясмин(в къщата на Саваш),а после тича след нея  newsm78

# 74
Дали всички въпросителни ще намерят своя отговор в другата серия?

Кога ли Саваш ще разбера за чувствата на Надя?

Общи условия

Активация на акаунт