Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 9

• 52 084
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • планетата Земя и по точно до морето
Много ви благодаря на Али и на теб Байрактарова !  Hug Hug   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Ако може някой да каже мотото на този и за 19 епизод Rolling Eyes

ayrı dünyalar  - според гугъл - отделни/различни светове  newsm78 но по-добре да кажат момичетата, дето знаят езика   bouquet

опс това е за 18
къде има за 19

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 00:16 от пенда

# 92
изгледах серията  newsm78 изглеждаше сякаш Шахнур наистина се старае  newsm78 или го изигра перфектно

много ви благодаря    bouquet  bouquet  bouquet
Много съм объркана и като гледам май всички сме така.
Според мен Шахнур замисли нещо пъклено пак /макар и без мелничката/ - дадоха я в стаята си как твореше /началото на осма част/ и посрещането на Ясемин с майка й беше част от този план, както и съгласието й Чичек да отиде в Прага. Не мога да мисля тази вечер обаче. Не очаквах такова развитие. Нито пък такъв трейлър. Явно навлизаме в дълбокото и няма да стигнем дъното до края на юни. После цяло лято ще пишем сценарии май. Тези хора милост нямата ли? Ние и през лятото гледаме филми!

# 93
Саваш и фамилия се разправяха пред къщатата на Балдар в трейлъра.Склонна съм да вярвам,че престрелките са дело на  АМ.Надявам се Шахнур да не е толкова гадна все пак...

# 94
мотото на 18 серия
ayrı dünyalar-различни(отделни)светове

bouquet мерси Али

# 95
Надявам се Шахнур да не е толкова гадна все пак...

аз от самото начало очаквам някаква положителна промяна в Шахнур, не знам защо, но чак пък такава метаморфоза ми е направо невероятна  Confused а Ясемин как слезе със страх от колата, с какво недоверие гледаше милата усмивка на Агата, май се стресна повече и от първия път, и как се дръпна, като посегна даа я целуне, май се боеше да не я ухапе  hahaha

# 96
# 97
Много ви благодаря на Али и на теб БайрактароваHug Hug   Hug  bouquet  bouquet  bouquet

aleynamБлагодаря !От мен  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 98
Момичета мисля , че някой от хората на Саваш го предаде. АМ как научи за заминаването на Чичек. Незная на мен ли ми се стори или Ешреф прояви прекалена загриженост за Чичек . Дали не е влюбен в нея  newsm78 newsm78 newsm78
А Надя съвсем се здуха. Явно наистина е била влюбена . #Crazy #Crazy #Crazy

# 99
Аз си мисля, че предателят не е Ешреф, а нашата всеобща любимка Шахнур. А Саваш какви физиономии правеше на вечерята - според мен той също не вярва майка му за два дни да се е превърнала от гъсеница в прекрасна пеперуда. Ама влюбен човек, майка му е - надява се. Надя вече е ясна, но тя също се е надявала като много други Саваш да си поиграе с поредната красавица и да я зареже. Нещо не познаха обаче.

# 100
dajoan,до последно си мислех и се надявах,че няма да е вярно за Надя,ама вече наистина съвсем явно показват чувствата и
даже този идиот Мехмет го разбра и явно ще го използва като коз срещу Саваш-поне така каза де

# 101
Чесно казано до последно не ми се вярваше за Надя , но наисна вече явно е факт. За пъви път ми стана жал за Джем ве е чесно , ако е влюбена да го лъже.

Между другото Фидан ми е фаворитка единственния  недвусмислинно положителен образ.

# 102
dajoan,до последно си мислех и се надявах,че няма да е вярно за Надя,ама вече наистина съвсем явно показват чувствата и

Sad оф, и аз така  направо ме е яд на сценаристите  Sick

този път дадоха повече думички на Ешреф, не вярвам обаче той да е предателя, просто беше загрижен а

срещата в болницата между Ясемин и Чичек беше направо култова  #Crazy
куршумът на АМ не улучи сърцето и, но Ясемин го направи  Cry макар и без да иска  Confused
а Саваш горкия като ги видя двенките  #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 01:16 от пенда

# 103
Явно не съм си разделила мислите и аз не мисля , че Ешреф е предателя посто си помислих ,че този интерес към Чичек не е случаен и може би е влюбен .Щом Надя е влюбена в Саваш след толкова дълго приятелство и той не е разбрал , а и аз също  Joy Joy Joy Joy Нищо чюдно и Ешреф да е влюбен в Чичек. newsm78 newsm78 newsm78

А този поляк и женаму ми се сториха много сранни или аз вече започвам да ставам параноичка Thinking Thinking Thinking

# 104
М/у другото Шахи много ме изкефи на кафето само цигарата и липсваше и щеше да много стриит фейшън  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт