ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 919
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Велина,кара драг на две гуми с помошни малки колелца.
Мая и аз се усещам че си го изкарвам на тях,гадно ми е и на мен

# 166
Йееее, браво на Ради. И малчо има такова колело и само си седи в коридора. Като сме на вън най-голямото му постижение е да връща назад педала, после напред, после пак назад и така се мърда по малко без да направи цяло завъртане с педалите. И му омръзва много бързо и аз или баща му си носим колелото...

# 167
  • Sofia
Добър вечер.
Мойта мома Диана почна да показва рогата си Grinning. Научи се, че при достатъчно продължителен плач ще бъде взета на ръце (друг е въпроса, че милото детенце от 3 дена го мъчи коремчето).
Ние се караме - за глупости най-вече. Аз съм способна да изкарам човек извън нерви - до сега резултат: 1 счупено покет PC, и сега потрошен монитор на лаптоп ... Така, че ...

Относно родилката - без коментар. Naughty Милите дечица - дано да имат много много късмет - ще им трябва ...  Praynig

Браво на Ради! Иве - от къде купихте колелото и колко пари е? Искаме да купим за РД на Сашо такова.

Бяхте казали нещо за общ рожден ден - само кажете кога и къде - там сме.

Ние от 1.06. оставаме да се гледаме сами с двете деца през деня.  Crazy

# 168
Не съм Ива, но да кажа: веломания
Нашето е rabbit - 12 цола /по спомен/ - ето го в online магазин цък

# 169
  • Sofia
Мая, мерси!  Hug

# 170
  • София
Нашето е 16 цола 179 лв от магазина на драг на бул България,не ми се търсят снимки сега утре ще сложа.Искре ще стискам палци от 1.6
Мая така се започва с половин превъртане,ама и с настояване от бащина страна ooooh! другия нали е спорти,извади душата на Радето докато почне да върти,та накрая се преби,много е жален

# 171
Супер, браво, че кара Ради. Много исках да кача Мариян на племенника на колелото, ама той се тръшна и не пожела. Само триколката си кара Simple Smile
Ние с Ганчо се караме единствено, защото имаме различия относно някои неща за Мариян. И обикновено аз мълча, а той крещи. Аз съм по-темерутестата, и обикновено той започва сдобряването  Wink   Laughing

# 172
За първи юни съм много навита, защото така или иначе искам да му измисля нещо интересно.
Много ми хареса колелото, което Мая показа в зелено. Ще вземем него и без това напоследък го умувахме. Мъжът ми искаше Скот, но те са скъпи и не мисля, че си заслужава.

# 173
  • USA
Криси много хубаво кара такова колело и доста бързо, което ме вкарва в лек ужас, защото кара бързо и зяпа назад. Искам да му подарим за РД, но той ми каза, че иска поредния влак.  Crazy Имаме 20тина влака, да не си помислите, че няма Laughing. Те са навсякъде, и непрекъснато се пръкват нови. Добре поне, че се занимава с тях.

# 174
Бубе, вижте на място дали 12 или 16 цола. Аз сега се загледах в някаква табличка, че 12 цола са до около 100 см височина, а 16 почват от 100 см височина на детето. Има и междинно - 14 цола.
Ако сега вземете 12 ще е само за това лято вероятно.  Thinking
Най- добре на място с продавач-консултант.
/Аз не пиша с месеци и като се отприщя - няма спиране  Embarassed/
За ДГ - основните неща сте ги казали - храна, препарати, спално бельо, кърпи за ръце, извеждане, телевизия, двд. Поне нас това ни питат. Може да разпитате по коя система ще ги занимават /има няколко одобрени от МОН/. Допълнителни занимания - това те ще си кажат сами.
Марти за Фрош няма да се навият, не дезинфекцира. Има едни други - нипасепт, което е разрешено от ХЕИ и за което по-може да се съгласят /ако родителите доплащате разликата/. Дано не прозвучи като реклама, просто ние тях ползваме, защото имаме алергични деца. А и да нямахме пак нямаше да е белина  Peace
Друго ако се сетя пак ще пиша.

# 175
  • На края на вселената!
Към въпросите за ДГ бих добавила може ли да се носи любима играчка в групата и ако се занесе, може ли да си я вземе или остава за групата. Някои имат и такава практика, донесени играчки остават за групата. Друго, което е важно, в ДГ персонала не носи отговорност за скъпи бижута, украшения или часовници. Учителките не са длъжни да пазят диадемата с диаманти, нито обиците, или часовника на тати с който дребосъка не може да се раздели  Laughing
Питайте за извиняването на отсъствията - ако е болно е ясно за бележката от джипито, но ако е по домашни причини, молба в свободен текст или имат бланка, която да си разпечатате и попълвате при нужда. Попитайте дали градината има психолог, с който може да  се консултирате по всяко време без заплащане.
И сега да ви разочаровам - обикновено първата родителска среща се прави в началото-средата на октомври, когато са тръгнали на ДГ повечето деца. Тоест ще ходите около месец на градина и тогава ще дойде родителската, а междувременно учителките ще ви обяснят доста от нещата.

За колелото - на Лина когато купихме се оказа че много трудно му се въртят педалите. Когато тя се качи на чуждо колело, кара много добре, но на нейното сякаш не е яла с дни. Едно момче доста по-голямо също не можа да завърти педалите на нейното. Носихме го на ремонт да ги отпуснат, но пак не се получи напълно. Та когато купувате колело качете детенце за да опита дали може да ги завърти. Иначе ще си стои като нашето да събира прах.

# 176
  • sf
И да допълня за Рс- обикновенно я правят,за да "кажете" колко пари ще съберете за текущи ремонти и нужди  Rolling Eyes
В нашата ДГ сега попълваме бланки и заявления през кои летни месеци детето ще ходи. Разделили са юни,юли и август на по две половини и трябва да заявиш кога ще ходи,като щом го напишеш после ходило,не ходило плащащ таксата  Shocked а на всичкото отгоре ти казват,че август градината няма да работи и ти да пишеш "не". А не е вярно,че няма да работи. Но ест. като напишат всички родители,"не" за август и хоп! няма деца, няма защо да отваряме. Абе думи няма, разбирам,че имат големи отпуски ,ама да се измисли нещо друго.
А на всичкото отгоре и наесен не отварят на 1ви септември,а на 15ти уж и със сборни групи и ти казват,че ако можеш по-добре чак октомври да го пуснеш  Rolling Eyes

# 177
  • София
ДУ
Боряна малки ще са му 12,14 цола
Мая има ли други разрешени препарати от хеи?

# 178
 wavey
Мими, как сте  Hug
За Родителската среща - наистина я правят по-късно, при нас я направиха чак към средата на ноември миналата година  Peace
И ние се изпокараме сутринта с мъжа  Crossing Arms Мислех да ви дудна по този повод, а като чета то май някакъв вирус  плъзнал  hahaha
Голямо мрънкало е станал и за всяко нещо все мен ме изкарва виновна,  аз  съм темерут и много мълча и търпя, но вече не ми издържаха нервите  Crossing Arms
...........Като сме на вън най-голямото му постижение е да връща назад педала, после напред, после пак назад и така се мърда по малко без да направи цяло завъртане с педалите. И му омръзва много бързо и аз или баща му си носим колелото...
Ей с това Мая много ме успокои  Hug аз вече си мислех си само Ина не може да се научи  Embarassed
Баща и я учи и има напредък -  вече  успява да превърти педалите по няколко пъти, но пак бързо и омръзва  Peace
Иве, браво на Ради  Heart Eyes Браво и на теб, че си успяла да го качиш пак на колелото  Hug
Иначе тепърва настъпва сезона с асфалтните екземи  Rolling Eyes Wink
Яна, съжалявам за кецовете на Надина  Sad Рискове на интернет пазаруването  Rolling Eyes
За РД - кажете кога и къде  newsm78 Предишния път в "Приказка без край" не беше лошо  Peace
Опс стана дълго извинете  Blush

# 179
добро утро
Аз съм се захванала с домашни неща, че довечера ще излзиам по женски  Party
Вики и аз миналата седмица попълвах подобна декларация.А при нас градината ще работи ,но ще ги местят в съседна таква ,защото в нашата ще има ремонт  CrazyИначе първата им работа е да казват кога ще са сборни групите, побърквам се.Това е пълна лудница ,хайде аз не ходя на работа има и баба на разположение, но има родители които не могат да си позволят един месец да стоят вкъщи  Crazy
Браво на каращите колела  smile3501Ева още не вдява и си върти педалите назад Laughing

Общи условия

Активация на акаунт