и от мен!!!И на мен тази жена ми се струва странна и едва ли съдбата на бебетата ще е лека, но кой знае... виждам някаква правота и в разсъжденията на Кати...
Да ви кажа, днес сутринта разгърнах вчерашния в. «Пари» и какво да видя – публикация на Филипа с нейна снимка

А за алергията на Кая – ами след Великден й се появи обрив на сгъвката м/у дупето и крака, аз го мазах с разни кремчета, но то не се махна три седмици и накрая се разпростря по цялото тяло, даже помислих, че е шшарка. В Разград ходихме при една дерматоложка, на която имам голямо доверие и тя беше категорична в диагнозата. Каза, че тази алергия често се бърка с нещо друго и се почват разни хранителни диети и т.н. Според нея (и мен) е започнало от гърне, а можело и да е от играчка – колело/столче, можело и през дрехите да се дразни кожата. Но не означава, че е предразположена като цяло към алергии и не е за цял живот, а се лекува. Ще видим.
М/у другото, Ками, тази същата лекарка ми каза, че съм направила голяма грешка с изгарянето на бенките. Аз я питах, защото забелязвам, че на местата, където бяха, се появяват кафяви точици пигмент. Каза, че единственият правилен начин е да се изреже бенката от лицев хирург.
Яна, по повод на твоите последни постинги – напоследък все си мисля, че съм истински щастлива заради мъжа ми, детето и семейството ми. Осъзнавам, че това, че родителите ми са живи прави живота ми много различен и имам чувството че след това (дано не е скоро) никога няма да е същото
По същия начин сега баба като получи инсулт си дадох сметка, че тпва е най-вече за баща ми много тежко, в къщи всичко би се променило, ако я няма (да пази Господ). Извинявам се ако съм разстроила накого от вас, който е преживял наскоро такава тежка загуба...
И на мен от бременност 2-3 много пораснаха, а се появиха и доста други мънички и ми се ще да ги махам
и от нея, и от лекарите. За мен това не е нормално, не е естествено, не го разбирам, не го проумявам 

и няма последствия. И да имат мнооого късмет в живота