ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Хм, много сложно ми се струва това с извънкласните занимания...Как човек като ходи на работа да си воиди децата, ако няма баба наблизо? И се чудя, дори и да не са тези занимания, децата все пак не са по цял ден на училище, кой ги гледа? Едно време аз си се прибирах сама на обяд и си стоях сама, дори и още в началните класове, но сега е съвсем различно, много сложно ми се вижда.

Мими, много се радвам, че при Кати е "само" отит!  Hug

# 676
  • Бургас
Цоп,
Едвам ви насмогвам, попрочитам ви по диагонал  Embarassed През седмицата ми е много натоварено, и нямам никакво време. Събота и неделя не стигат за нищо. Днес обаче ходихме на плаж на Аркутино. Водата определено е 16 градуса  Sick ама цопнах се де, Ивчо и него го осолихме. Плажната ивица е направо опустошена от зимните явления. Морето е измъкнало едни огроооомни камънаци  Shocked

Дани браво за шестиците, сега аз се боря с твоите неща дето ми прати...  Whistling А учебника който имаш как се казва? Трябва ми малко материал по точно определени теми.  Crazy

Честито на всички рожденици, минали и предстоящи, че пак ще изтърва.   bouquet

Мернах миличкото Кати болничко - да се оправя и никакви повече такива болести.

Лек ден и седмица, ако не се видим ще си пишем  Joy

# 677
  • USA
Шушонче, точно си мислех, че сигурно много работа ти се е насъбрала. Дано да почистят плажа!
Аз тъкмо си мислех да ходим днес на плаж, обаче Криси вдигна температура вчера и ще се разминем с плажа и този уикенд.
И на мен ми е много чудно как тук хората успяват да си водят децата на извънкласни занимания. То си трябва един човек само с това да се занимава. Наистина малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми.  Аз искам на плуване да го запиша на първо време.

# 678
  • София,
Ами честно да Ви кажа наистина не е лесно това с извън класните дейности. Моят мъж горкия вече му писна - в къщи той се занимава с баткото. Сутрин стават двамата, прави му сандвичи, приготвят се и го кара на училище, училището ни е целодневно, т.е. до обяд учат редовни часове, а следобед е на занималня, платена естествено, но аз съм доволна, учи си там уроците, учи език до 17 ч. и после баща му го прибира. Извън класно ходи на танци, но те са във школа и са късно вечер - от 18,30 до 20 ч. два пъти в седмицата, естествено пак баща му го води и взима. Искаше и на нещо друго да ходи, но няма как - много му е натоварено. Вечер след танците като се прибере заспива във въздуха. В училището към занималнята имат и плуване, което е също супер - той много обича и ходи с удоволствие. Тази година по някакви програми на Министерството въведоха в училищата някакви безплатни форми на обучение на дечицата по различни спортове по избор, които се провеждаха по обяд - в часовете между сутрешните часове и следобедната занималня, при нас децата имат 2 часа луфт по това време, та нашия ходи и на някакво джудо или карате не си спомням точно, не му хареса и се отказа бързо, после ходи три четири пъти на хокей на трева - е и това не му хареса и пак се отказа.  Crossing Arms
Хубавото поне е, че в нашето училище има много осигурени неща и през целия ден четири учителки се грижат за децата ни. Peace
Ели писах ти на ЛС да не товарим темата с учебници Mr. Green

# 679
  • USA
Дани, супер ми звучи вашето училище! Много хубаво, че ги занимават без да се изисква твоята намеса по транспортиране и седене там.

# 680
  • София,
Ами да горе долу така звучи - само дето ги водим сутрин и ги взимаме вечер, но има и осигурен транспорт - така че ако искаш и си платиш ще ти говземат детето от вкъщи и ще ти го върнат.  Peace

# 681
Бубе, ще видим как ще се справим със зимни бебета Grinning Hug
Аз днес ходих до село с малката.Моята баба много й се радва GrinningСлед това едва се рпибрах от дъжд по пътя ,а Еав си заспа сладко сладко, аз едва виждах какво става по пътя  ooooh!
Сега ще се видя с приятелки и след това на кино  Party А за Еви взехме билети за цирк за утре,ама тя сега мрънка че искала с мен на кино ,а не на цирк  Laughing
Може би ще оперират свеки от сърце  Praynig

# 682
Ками, дано всичко при свекърва ти се развие възможно най- добре Praynig
Дани, и моят брат е роден на тази дата. Исках да те питам дали можеш да ми препоръчаш ДГ във вашия район. Една приятелка се интересува.
Ками, винаги съм си мечтала за зимно бебе, не знам защо.
Кирова, сетих се за теб. Дано скоро се почувстваш по- добре Hug

# 683
  • sf
уууууууу мен ли чаката да ви правя сефтетто за деня  Joy
Върнахме се по обед,ама после спахме,че бяхме скапани.
Обаче сме черниииииии като цигани,особено Вико, той като е гол и мож го сбърка с някое ромче  hahaha
Времето беше страхотно, пътя също- много съм доволна. Снимки по-късно,че Роки утре има РД , а имам и дрехи за простиране и още пране  Rolling Eyes

# 684
  • USA
Донси, добре завърнала се!  Hug Супер звучиш. Ще чакаме още снимки и впечатления!

# 685
здрасти Вики  Hug,чакаме с нетърпение снимките Heart Eyes Честит рожден ден на Роки   bouquetПожелавам й всичко най хубаво ,да е много здрава, усмихната и все така чаровна  Hug.Весел празник  Hug
Аз ще тръгвам на работа сега ,а после ще ходя да разглеждам за мивка за баня Grinning
Лек и слънчев ден на всички  Hug

# 686
Честит рожден ден на Роки и от нас  Hug Желая и весело лято   party023

# 687
  • София
честит РД на роки! много усмивки и да е много здрава!

днес ме цепи главата от сутринта, не знам защо, няма причина реално ама....
ближа рани и бачкам Confused

хубава слънчева и весела седмица!

# 688
  • Асеновград
Честит рожден ден на Вероника   bouquet!Весел празник , Вики !
Чакам с нетърпение снимките.
Така ми се ходи на море вече.По този случай съм на диета и гледам гладно и кръвнишки по цял ден.
Ели , оправяй се  Hug.

# 689
  • София
Добре дошли, Вики! Да ви е жива и здрава Роки и наистина безгрижно лято й пожелавам!  bouquet

Ели, такъв е денят явно...аз съм на второ кафе и ми е супер смачкано нещо. а работа много...

Странно, още не ми се е доходило на море на мен...

Марти се изгуби нещо.

Общи условия

Активация на акаунт