ЮЛИ се задава, купона настава!!!! Юли 2007

• 22 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София

За АБ да се прилагат венозно... не съм убедена, че е по- добре. (И в обратното не съм убедена, обаче).
Към вентолин СЕ привиква.
Проблемът при приемането под формата на сироп е, че за да се постигне същата концентрация в дробовете, където му е мястото, на практика се налага да се вземе далеч по- голяма доза - докато стигне до там...
Със сигурност и при приемане чрез инхалатор отива на много места, където полза от него няма, само вреда... ами... просто общото количество е по- малко, съответно и това, което се разхожда из кръвообращението - също. Иначе през дробовете много хубаво си отива в кръвта - няма как да се избегне. Затова води до сърцебиене. Такова е въздействието в/у сърцето - на което изобщо не е нужен...

# 661
Здравейте!
Днес прегледа мина горе долу. Ходих във Военна болница, защото часът ми е чак за 22 юни и затова реших да ида там само да ми кажат всичко ли е наред.
Попаднах на отвратителен доктор. Всъщност днес за тях не беше работен ден и на това се дължи всичко. Погледна ме, каза че има плоден сак, че е започнало образуването на жълто тяло. Според него трябвало за тези седмици повече неща да се видят Rolling Eyes Стана ми странно, защото аз съм 5 седмица и 6 дни, с Дели ходих в шеста седмица и нещата си бяха същите. Дори сега плодния сак е с 3 мм по-  голям. После ми обясни, че овулацията можело да ми е била по- късна. Но не се стараеше много да ми обеснява и успокоява. Абе държа се кофти. Накрая ми написа, че бременността отговаряла приблизително на 4 седмица. На апрата не се изписа това, той си го написа.
Определено ме сдуха, макар че вече ми помина.
е

# 662
Бубе  Hug, всичко е наред.

# 663
  • Sofia
Мими, да се оправя Кати бързо. Стискам палци да е нещо незначително.

Бубе, всичко е наред според мен. Диана все я изкарваха 2 седмици по-малка. И реално в 7г.с. по кръглото календарче се виждаше плоден сак и жълто тяло на ехограф, което отговаряше на 5 г.с.

# 664
  • София
Боряна, я не му обръщай внимание на тоя идиот! Да им се чуди човек на такива защо изобщо са станали лекари! Пък ако ти беше първа бременност, сигурно доста щеше да се притесниш  #Cussing out

Мими, насъбрали са ви се пак неприятности...Да се оправяте всички бързо!

# 665
  • София,
Иве , Ками ми знам ли и аз от какво и се получава.  ТО даже първия път личната забеляза че пулсъти е силно учестен и то точно след като и бях дала от холеопатичното и  и правих инхалация. newsm78 Може би самата комбинация, така се случва че ги давам по едно и също време - например веднага след сън или пък преди да я сложа да спи. Ако е само инхалация например няма проблеми, даже си заспива на нея - винаги, но явно комбинацията от двете - нищо де ще внимавам занапред.
Ками а ипеката я давах само в понеделник, но като че ли предния път имаше ефект, а този път незнам - защото много повръща особено през деня - и много ме притесни, но после се пооправи, а и повръщаше само храчки и секрети. Peace

И аз съм на мнение че АБ-то е най добре венозно, а Вентолина инхалаторно Peace
Иве завиждам ти за градинката, дано да е хубаво времето и да си изкарате страхотно Peace
Леле то рождените дни наближават. Joy
БУбе я кажи кой е този немарлив лекар да го  #2gunfire,
не го мисли ама хич, иди при някой добър лекар, който познаваш Peace
МИми бързо да оздравявате и трите  Hug

# 666
  • USA
Бубе, всичко е наред, значи. Ранна ти е седмицата още и не може много да се види, тук преди 7ма не гледат, а правят кръвен тест само. След 2 седмици вече добре ще се вижда. Нямам думи за този лекар. Гледай да не се разстройваш заради него.  Hug
Кати, не ми е сексистко мнението. Говоря си хипотетично за моето дете, не за децата по принцип. Кристиан бих го записала ако прояви желание, но той не е много по танците засега. За него има цял списък от други занимавки. Аз като малка имах желание, но ме отрязаха във великата люлинска балетна школа  Laughing. За балета, не ме четеш, писах, че на мен ми е донесъл огромно удоволствие като упражнение, което съм правила, не като сценична изява. Нямам амбиции да съм майка на балерина/балетист.
На мен РД на двора ми звучи супер. Нашият най-вероятно ще е в парка.
Иве, в градината им пускат филми доста рядко, обикновено като навън е мокро и не могат да излязат, а тук тези дни се броят на пръсти. Мен това не ме притеснява толкова.
Янче, те на тази възраст могат да е уплашат и от най-безобидни неща. Криси доста време ми говореше колко страшен е бухала.
Мими, много неприятно за Кати  Sad. Дано да се оправи мъничето. Измъчиха ви тези уши.  Hug

# 667
Ако знаете колко по- леко ми стана от думите ви Hug Толкова сте ми близки Heart Eyes

# 668
  • На края на вселената!
Бубе, не се хвърляй в разни филми. Когато бях  с Кати в 5,5-6г.с. лекарят ме прегледа, каза, че има плоден сак и отказа да ме регистрира при него за ЖК, рано било. Да съм отишла при него след 1,5-2 седмици и да си пия междувременно фолиевата киселина, защото бебчо расте и всичко ще е наред. Хич не се връзвай на този лекар и не го мисли. Мисли какъв тумбачко ще имаш скоро (щото на втората бременност бързо й проличава, ако не вярваш питай Ками  Joy). Изпейте му песничка на дребосъчето всички заедно и се усмихвай  Heart Eyes

Тази вечер Кати я видя УНГ. Радостното е, че няма булозен отит и това което се е виждало е ушна кал, която махна. Но има отит и на двете уши.

# 669
Мими Hug
Много се радвам за Кати Heart Eyes

# 670
Бързо оздравяване на Кати  Hug
Бубе ,а кога ти е термина ,изчислявала ли си?

# 671
Добро утро!
Мими,бързо ви оправяне!Много искам да се видим,трябва да си направим среща вече и аз не помня кога се връщаше Виковица!Радвам се за хубавите резултати!Надина танцува в балет ''Ева'' в нашто читалище Раковски да,тук до блока ни е голям късмет.Догодина вече са на палци.А ти защо казваш в хореогравско от втори клас?Нещо неразбрах от втори клас там има куросве или да учи там направо?
Честно да ти кажа Мими много се притеснявам като трябва да почна работа как ще се справям с тези мероприятия.Никола също искам да го запиша на бойни изкуства догодина в читалището,доволни са майките но са различни дни от седмицата с балета на Надина не се засичат.И така всеки ден трябва да тичам след градина и да водя някой.А после като дойде време с английския да се ходи,тя пък иска да я записвам в хор и учителките й настояват да се занимавам с гласът й.Просто незнам...лесно е верно като са малки.Оставяш ги само да се търкалят и да играят,нямат други задачи ,а най-голямата е да го нахраниш.А после яко усилия,време и пари.Нивото на средства които заминават по тях се покачва,трябва да работя вече.Значи не сме от най-ящните,но като напазаруваме в събота,в сряда вече няма нищо.Незнам какво става с тоя живот.Щом онзи ден отидох с 30 лв в Мола и се прибрах с два и дори не си взех едно капучино за мен там.Ами ако трябва на кино да ги заведа и 50лв няма да ми стигат.Споделям тук и се надявам Кати да не ме захапе за нещо,щото не ми се спори.Нямам нужда някой да ми чете между редовете и после да вади от контекста за да става разговор.  Peace
Бубе,отношението на докторите е като към парче месо като видя родилка!Когато отивах в болницата ми трябваше доста да трансформирам в себе си и да си напомням ,че не съм крава и добитък!А човешко същество с чувства,разум и история!Зареждай се позитивно от където можеш и си подържай психиката чиста и светла!  Hug

# 672
  • На края на вселената!
Яна, точно за учене в хореографското става въпрос, макар за момента аз да съм против. Между другото юни или юли в Гришко правят намаление на някои неща и може да се купят палци много изгодно. И аз трябва да й взема нови туфли и палци.
За идната учебна година мисля да я записвам на английски в школа наблизо в квартала, иска ми се да я запиша и на бойно изкуство в училището в квартала, ама как да стане и аз не знам, като не намирам работа.

# 673
Ками, според мен термина ми е 31 януари.

# 674
  • София,
О Борянче супер - нашият батко е роден тогава  Laughing

Мими бързо оздравяване на Кати! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт